Клопа

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
CREW pg

Re: Клопа

Postby CREW pg » Fri Nov 16, 2018 3:51 pm

Ima li koji burazer da preporuci restoran u Sokobanji ?
"Вјечна зубља вјечне помрчинe
нит догори нити свјетлост губи"

st.vuki

Postby st.vuki » Fri Feb 01, 2019 10:53 am

Bio sam pre neki dan u Šabačkom slatincu. Isao sam ciljano da probam tripice, vrlo sam zadovoljan sa ukusom, ali mi se ne dopada sto vrlo siromasno aranziraju hranu. Npr gurmanska pljeskavica se sluzila bez luka sa strane, pomfrita itd...
Malo su im jace cene, ali je stvarno vrlo ukusno sve.

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk

ciganstura

Postby ciganstura » Sat Feb 02, 2019 8:06 am

Neka preporuka za klopu u Vrscu?
Сви ми дугујемо себе некој деци, будимо потомци, да би били преци!

svuda.prisutan

Postby svuda.prisutan » Sat Feb 02, 2019 6:55 pm

jel isao neko na Slaninijadu prethodnih godina?

друг члан

Postby друг члан » Sun Feb 03, 2019 1:14 pm

ciganstura wrote:Neka preporuka za klopu u Vrscu?

Restoran etno kuća dinar
Choose Life

idemoo

Postby idemoo » Tue Feb 05, 2019 9:49 am

svuda.prisutan wrote:jel isao neko na Slaninijadu prethodnih godina?

Био ја пар пута... Ништа се није променило, гомила месишта на све стране и вашар класичан

chester_perry

Postby chester_perry » Tue Feb 05, 2019 7:36 pm

Neko da preporuci proizvodjaca suhomesnatih proizvoda van ovih nasih "mejdzorsa" tipa zlatiborac, carnex, neoplanta... Bitno da je dostupno u Nisu, neko je spominjao u DIS-u da ima nesto dobro ali sam zaboravio ime, neka braca ili neko prezime i sinovi, tako nesto? :D

pertla

Postby pertla » Tue Feb 05, 2019 7:49 pm

Matori ne znam odakle si,ali sigurno znas nekog ko ima nekog svog na selu,raspitaj se malo.kupi svinju pa nek ti neko usluzno tovi,ili nadji ljude koji prodaju "svoje" suhomesnate proizvode.

Jeste malo komplikovanije,ali kontam da je i najgora varijanta bolja od ove iz prodavnice,a finansijski svakako isplativija.ja ne bih jeo zlatiborac ili matijevic ni da mi za dzabe dele
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

Swallow

Postby Swallow » Tue Feb 05, 2019 8:10 pm

chester_perry wrote:Neko da preporuci proizvodjaca suhomesnatih proizvoda van ovih nasih "mejdzorsa" tipa zlatiborac, carnex, neoplanta... Bitno da je dostupno u Nisu, neko je spominjao u DIS-u da ima nesto dobro ali sam zaboravio ime, neka braca ili neko prezime i sinovi, tako nesto? :D

E moj brate dobri, kada bi samo znao :lol: Upravo ovo što ti je pertla rekao, jedino DOMAĆE ako želiš da pojedeš-popiješ moraš da nađeš na selu i to iz prve ruke, jer su i seljaci na pijaci žešče kvarni i bezobrazni, ja sam pre 15 dana bio kod jednog seljaka na Tari i pazario sam po prilično, uzeo sam rakiju soma dinara po litru, uzeo pršutu, slaninu, stelju, ali znaš kako to ide...Prvo sam došao kod njega, seli smo za sto, osvanuli za istim gde smo popili i pojeli Boga oca sve gratis, e onda je tek hteo da mi proda, tek kada me je razuverio. Dobro to su hard kor situacije da nađeš takvog čoveka koji će da te poji i opkraja celu noć i da ti na kraju proda, poenta je bila i druženja naravno, ali ne prodaju takvi ljudi svakome i zato je žešće teško doći do njih, obično su i nepristupačni, u mom slučaju sam morao da hodam 7-8km nakon što sam došao do najudaljenije moguće tačke sa autom :mrgreen: Ali ipak je i te kako vredelo, koliko samo mudrosti ima u tim ljudima to nije normalno, žao mi samo što sam bio pijan kao bulja pa mi je pola saznanja isparilo zajedno sa rakijom. P.S. Da si malo bliže Užicu, sa zadovoljstvom bih te spojio.

chester_perry

Postby chester_perry » Tue Feb 05, 2019 8:15 pm

Ma snadjem se ja za nas kuci tako kako pricate nego mi sad treba za proslavu malo veca kolicina za predjelo, pa reko da uzmem ako ima nesto malo bolje od ovih sto sam naveo.

друг члан

Postby друг члан » Mon Feb 18, 2019 7:10 pm

Ako sam dobro upamtio ime kafane u Nišu, Sale-Amfora. Rebarca na kajmaku i juneći repovi. Ne zna se šta je bolje
Choose Life

Swallow

Postby Swallow » Fri May 17, 2019 3:48 pm

Nekoliko narednih dana ću biti u Novom Sadu, pa bih preskočio neke svoje sigurice što standardno posećujem, pa bih pitao drugare iz NS da mi preporuče neke od brzih hrana, sve dolazi u obzir od roštilja, pica, girosa, bureka, ribe itd itd...Čisto bih voleo da promenim malo pa ako imate neke kečeve u rukavima, pucajte 8-)
Hvala.unapred.

жабац

Postby жабац » Fri May 17, 2019 8:07 pm

Прелистај коју страну уназад, имаш скоро све исписано у вези са траженим параметрима.

st.vuki

Postby st.vuki » Fri May 17, 2019 9:40 pm

Ako je vendi tu neka kaze kakva je mala slavija

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk

Rođaci

Postby Rođaci » Fri May 17, 2019 9:43 pm

odlična, bar za ćevape koje sam jeo 3-4 puta tamo

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Sat May 18, 2019 12:45 pm

жабац wrote:Прелистај коју страну уназад, имаш скоро све исписано у вези са траженим параметрима.

Nema ovde, ali ima na temi putovanja, na strani 37. :mrgreen:

pertla

Postby pertla » Sat May 18, 2019 1:36 pm

Da dopunim sa strane 37,jeftina spikovana,rostilj kod jefte,jedna od dve "trafike" na bulevaru kod stadiona.nisam tamo jeo 10 godina,prijatno sam iznenadjen
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

Tilt

Postby Tilt » Sat May 18, 2019 9:24 pm

A i ja da se nadovežem.
Shvatio sam zašto jedem u Bubiju. Zato što uvek imam gde da se parkiram i u tom trenutku za klopu sam obično u nekom prolazu pa mi se ne gleda u pasulj oko parkinga.

Hteo sam jedno veče da overim Žaromaniju, ali ono na Detelinari je šou za parking. Još neki radovi tamo, nešto raskopali, pet kola stoji sa sva četiri upaljena na plus oni što su na ulici parkirani. Reko ne mogu ti ja ovo. I odem na giros u Giros master, na ženin nagovor. Giros inače izbegavam duže vreme jer mi se sve ono raspadne u tri lepe, a ono najslađe ostane na kraju i treba da se ceo zamažem dok to pojedem. Međutim giros odvalio toliko da sam se navadio i već nekoliko puta sam ga opet overio što kod stadiona, što kod sajma.

Rođaci

Postby Rođaci » Sat May 18, 2019 9:34 pm

skadarlijska kobaja i dalje najbolja brza hrana u Beogradu, a i šire

Swallow

Postby Swallow » Mon May 20, 2019 12:27 am

Hvala drugari...Giros redovno klopam u giros masteru na spensu i kida zaista, bubi odmah pored sasvim korektan, ono što smo riba i ja slučajno izvalili je pekara "violeta" tamo u kosovskoj posle trga i jebeno kida sve što imaju u ponudi, pica je nerealno dobro a cene su presmešne i vidim da je puno non stop, zatim sarajevski ćevap u cara dušana na ćošku i jedno razočarenje koje sam doživeo je bilo što sam probao sarajevski cevap u walteru tamo gore na podbari valjda, ne mogu vise ni da se setim...

Return to “Само опуштено”