Клопа
Re: Клопа
Bio sam pre neki dan u Šabačkom slatincu. Isao sam ciljano da probam tripice, vrlo sam zadovoljan sa ukusom, ali mi se ne dopada sto vrlo siromasno aranziraju hranu. Npr gurmanska pljeskavica se sluzila bez luka sa strane, pomfrita itd...
Malo su im jace cene, ali je stvarno vrlo ukusno sve.
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
Malo su im jace cene, ali je stvarno vrlo ukusno sve.
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
- ciganstura
Neka preporuka za klopu u Vrscu?
Сви ми дугујемо себе некој деци, будимо потомци, да би били преци!
-
jel isao neko na Slaninijadu prethodnih godina?
- chester_perry
Neko da preporuci proizvodjaca suhomesnatih proizvoda van ovih nasih "mejdzorsa" tipa zlatiborac, carnex, neoplanta... Bitno da je dostupno u Nisu, neko je spominjao u DIS-u da ima nesto dobro ali sam zaboravio ime, neka braca ili neko prezime i sinovi, tako nesto? 

Matori ne znam odakle si,ali sigurno znas nekog ko ima nekog svog na selu,raspitaj se malo.kupi svinju pa nek ti neko usluzno tovi,ili nadji ljude koji prodaju "svoje" suhomesnate proizvode.
Jeste malo komplikovanije,ali kontam da je i najgora varijanta bolja od ove iz prodavnice,a finansijski svakako isplativija.ja ne bih jeo zlatiborac ili matijevic ni da mi za dzabe dele
Jeste malo komplikovanije,ali kontam da je i najgora varijanta bolja od ove iz prodavnice,a finansijski svakako isplativija.ja ne bih jeo zlatiborac ili matijevic ni da mi za dzabe dele
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
chester_perry wrote:Neko da preporuci proizvodjaca suhomesnatih proizvoda van ovih nasih "mejdzorsa" tipa zlatiborac, carnex, neoplanta... Bitno da je dostupno u Nisu, neko je spominjao u DIS-u da ima nesto dobro ali sam zaboravio ime, neka braca ili neko prezime i sinovi, tako nesto?
E moj brate dobri, kada bi samo znao

- chester_perry
Ma snadjem se ja za nas kuci tako kako pricate nego mi sad treba za proslavu malo veca kolicina za predjelo, pa reko da uzmem ako ima nesto malo bolje od ovih sto sam naveo.
Nekoliko narednih dana ću biti u Novom Sadu, pa bih preskočio neke svoje sigurice što standardno posećujem, pa bih pitao drugare iz NS da mi preporuče neke od brzih hrana, sve dolazi u obzir od roštilja, pica, girosa, bureka, ribe itd itd...Čisto bih voleo da promenim malo pa ako imate neke kečeve u rukavima, pucajte
Hvala.unapred.

Hvala.unapred.
-
жабац wrote:Прелистај коју страну уназад, имаш скоро све исписано у вези са траженим параметрима.
Nema ovde, ali ima na temi putovanja, na strani 37.

Da dopunim sa strane 37,jeftina spikovana,rostilj kod jefte,jedna od dve "trafike" na bulevaru kod stadiona.nisam tamo jeo 10 godina,prijatno sam iznenadjen
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
A i ja da se nadovežem.
Shvatio sam zašto jedem u Bubiju. Zato što uvek imam gde da se parkiram i u tom trenutku za klopu sam obično u nekom prolazu pa mi se ne gleda u pasulj oko parkinga.
Hteo sam jedno veče da overim Žaromaniju, ali ono na Detelinari je šou za parking. Još neki radovi tamo, nešto raskopali, pet kola stoji sa sva četiri upaljena na plus oni što su na ulici parkirani. Reko ne mogu ti ja ovo. I odem na giros u Giros master, na ženin nagovor. Giros inače izbegavam duže vreme jer mi se sve ono raspadne u tri lepe, a ono najslađe ostane na kraju i treba da se ceo zamažem dok to pojedem. Međutim giros odvalio toliko da sam se navadio i već nekoliko puta sam ga opet overio što kod stadiona, što kod sajma.
Shvatio sam zašto jedem u Bubiju. Zato što uvek imam gde da se parkiram i u tom trenutku za klopu sam obično u nekom prolazu pa mi se ne gleda u pasulj oko parkinga.
Hteo sam jedno veče da overim Žaromaniju, ali ono na Detelinari je šou za parking. Još neki radovi tamo, nešto raskopali, pet kola stoji sa sva četiri upaljena na plus oni što su na ulici parkirani. Reko ne mogu ti ja ovo. I odem na giros u Giros master, na ženin nagovor. Giros inače izbegavam duže vreme jer mi se sve ono raspadne u tri lepe, a ono najslađe ostane na kraju i treba da se ceo zamažem dok to pojedem. Međutim giros odvalio toliko da sam se navadio i već nekoliko puta sam ga opet overio što kod stadiona, što kod sajma.
Hvala drugari...Giros redovno klopam u giros masteru na spensu i kida zaista, bubi odmah pored sasvim korektan, ono što smo riba i ja slučajno izvalili je pekara "violeta" tamo u kosovskoj posle trga i jebeno kida sve što imaju u ponudi, pica je nerealno dobro a cene su presmešne i vidim da je puno non stop, zatim sarajevski ćevap u cara dušana na ćošku i jedno razočarenje koje sam doživeo je bilo što sam probao sarajevski cevap u walteru tamo gore na podbari valjda, ne mogu vise ni da se setim...