fedayn wrote:Nas administracija ovog foruma moze sve da nadgleda.Ali kao sto i nad POPOM IMA POP,tako i administraciju foruma + sve nas ovde moze da nadgleda sluzba za visokotehnoloski kriminal....dakle niko nije zasticen,zato ja uopste ne znam koju kurac krasni mi ovde drzimo nikove i avatare?!
Anonimni smo OK...satro....to ti govorim iz iskustva zato sto mi prijatelj pandur krenuo na prekvalifikacije na taj njihov kurs u MUP-u (nece vise da patrolira po blokovima) i u poslednje vreme stvarno postoji potreba za tim.
E decko......ako si nesto zasro ili si dosao na ideju da pretis nekome online,izvodis nesto vezano za pracenje i slicno...zaboravi na to...meni najsmesnije kad gledam ovo po svetu kad clanovi ISIS-a se dogovaraju preko interneta da izvrse akciju...Ovi iz FSB u Rusiji ih pocistili.
Прво, нисам дечко, имам 33 године. Друго, буразер се зезао са лажним налозима по навијачким форумима па се истриповао да ли могу да га нађу јер је мала средина у питању, због тога сам питао. Ако неко зна и разуме се у то, нека каже да знам шта да му кажем да он не би довео себе у проблем. Хвала унапред.