Тема за све и свашта

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Врховна команда

Re: Тема за све и свашта

Postby Врховна команда » Mon Feb 04, 2019 5:38 pm

fedayn wrote:Nas administracija ovog foruma moze sve da nadgleda.Ali kao sto i nad POPOM IMA POP,tako i administraciju foruma + sve nas ovde moze da nadgleda sluzba za visokotehnoloski kriminal....dakle niko nije zasticen,zato ja uopste ne znam koju kurac krasni mi ovde drzimo nikove i avatare?!

Anonimni smo OK...satro.... :lol: to ti govorim iz iskustva zato sto mi prijatelj pandur krenuo na prekvalifikacije na taj njihov kurs u MUP-u (nece vise da patrolira po blokovima) i u poslednje vreme stvarno postoji potreba za tim.

E decko......ako si nesto zasro ili si dosao na ideju da pretis nekome online,izvodis nesto vezano za pracenje i slicno...zaboravi na to...meni najsmesnije kad gledam ovo po svetu kad clanovi ISIS-a se dogovaraju preko interneta da izvrse akciju...Ovi iz FSB u Rusiji ih pocistili.

Прво, нисам дечко, имам 33 године. Друго, буразер се зезао са лажним налозима по навијачким форумима па се истриповао да ли могу да га нађу јер је мала средина у питању, због тога сам питао. Ако неко зна и разуме се у то, нека каже да знам шта да му кажем да он не би довео себе у проблем. Хвала унапред.

fedayn

Postby fedayn » Mon Feb 04, 2019 5:55 pm

Врховна команда wrote:
fedayn wrote:Nas administracija ovog foruma moze sve da nadgleda.Ali kao sto i nad POPOM IMA POP,tako i administraciju foruma + sve nas ovde moze da nadgleda sluzba za visokotehnoloski kriminal....dakle niko nije zasticen,zato ja uopste ne znam koju kurac krasni mi ovde drzimo nikove i avatare?!

Anonimni smo OK...satro.... :lol: to ti govorim iz iskustva zato sto mi prijatelj pandur krenuo na prekvalifikacije na taj njihov kurs u MUP-u (nece vise da patrolira po blokovima) i u poslednje vreme stvarno postoji potreba za tim.

E decko......ako si nesto zasro ili si dosao na ideju da pretis nekome online,izvodis nesto vezano za pracenje i slicno...zaboravi na to...meni najsmesnije kad gledam ovo po svetu kad clanovi ISIS-a se dogovaraju preko interneta da izvrse akciju...Ovi iz FSB u Rusiji ih pocistili.

Прво, нисам дечко, имам 33 године. Друго, буразер се зезао са лажним налозима по навијачким форумима па се истриповао да ли могу да га нађу јер је мала средина у питању, због тога сам питао. Ако неко зна и разуме се у то, нека каже да знам шта да му кажем да он не би довео себе у проблем. Хвала унапред.

Administracija tih "navijackih foruma" ima pregled stanja stvari,oni imaju uvid o svakom clanu i mogu da rade sa njegovim podacima sta hoce i da cinkare kome hoce,daju podatke tvog burazera drugim clanovima.
E sad reci ti burazeru da ne brine,cinkarite i vi sluzbi za visokotehnoloski kriminal (MUP) da zloupotrebljavaju vase licne podatke i oni ce to da rese (zbog pretnji,ucena,ne daj boze nekog ugrozavanja zivota...itd).Nije lepo ovo sto sam napisao,ali ako je neko smrad jer postoji mogucnost da administracija/moderatori foruma to urade,onda im treba uzvratiti istom merom.

Врховна команда

Postby Врховна команда » Mon Feb 04, 2019 6:19 pm

fedayn wrote:
Врховна команда wrote:

Administracija tih "navijackih foruma" ima pregled stanja stvari,oni imaju uvid o svakom clanu i mogu da rade sa njegovim podacima sta hoce i da cinkare kome hoce,daju podatke tvog burazera drugim clanovima.
E sad reci ti burazeru da ne brine,cinkarite i vi sluzbi za visokotehnoloski kriminal (MUP) da zloupotrebljavaju vase licne podatke i oni ce to da rese (zbog pretnji,ucena,ne daj boze nekog ugrozavanja zivota...itd).Nije lepo ovo sto sam napisao,ali ako je neko smrad jer postoji mogucnost da administracija/moderatori foruma to urade,onda im treba uzvratiti istom merom.

А уколико би обрисао налог? Накнадно да га некако нађу преко ип адресе и да нађу тачну локацију?

Далтон

Postby Далтон » Mon Feb 04, 2019 6:19 pm

Može. Uvek postoji bekap. Odnosno, i kada obrišeš nalog on ostaje u bazi podataka. Sa sve ip itd..
(Street Force / Curva Orientale)

reziser

Postby reziser » Mon Feb 04, 2019 6:29 pm

И треба да јури екипа из мупа људе.Милион страница,продају све и свашта,лажу-мажу,не уважавају рекламације,сетите се несрећника који уместо лаптопа доби цепаницу у пакету,нико наравно динар за порез,пдв,и слично.Мада и народ наиван генерално,па и глуп,оће плазму од 3 квадрата за 50 евра,после џаво крив.

Врховна команда

Postby Врховна команда » Mon Feb 04, 2019 6:30 pm

Тај фазон значи, хвала на помоћи и одговорима обојици.

Ultra Sarma

Postby Ultra Sarma » Mon Feb 04, 2019 6:34 pm

AHA znaci tvoj burazer me je prozivao !?

Salu na stranu, pa sta je radio, ne kontam, da bi i murija bila u to upetljana?
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала

Врховна команда

Postby Врховна команда » Mon Feb 04, 2019 6:42 pm

Ultra Sarma wrote:AHA znaci tvoj burazer me je prozivao !?

Salu na stranu, pa sta je radio, ne kontam, da bi i murija bila u to upetljana?

Ма нема мурије нити ће је бити, то је неко горе написао као опцију за помоћ. Ма у групи је у мањем месту па са пар другара направио лажни налог како би шпијунирали и покушали неки додатни инфо да сазнају и представио се као неко из супротног табора пошто се сви међусобно знају из школе,града,итд...И одмах га стартовала администрација као и 2 главна лика из те супротне екипе и рекли му да се представи и каже ко је и он се лажно представио као припадник омладинаца њихове екипе и кад су проверили са тим својим ликом за којег се брат представио, схватили су да је фејк налог и послали му претећу поруку да ће га наћи преко ип адресе и поломити. Знају за њега да је у причи али се сад плаши да не провале где живи.

fedayn

Postby fedayn » Mon Feb 04, 2019 6:59 pm

Врховна команда wrote:послали му претећу поруку да ће га наћи преко ип адресе и поломити. Знају за њега да је у причи али се сад плаши да не провале где живи.

Nadvili se crni oblaci,nema zajebavanja po forumima....ja uporedjujem sad sa onom mojom situacijom na drugoj temi...kad mene budu provalili pa kad krene RULJA od 20 Jakuza na mene na celu sa vinjakboy-em obrao sam bostan!

Ajde to nego kad provale da nisam navijac,i da nikad nisam bio na utakmicama,pa krenu i ovi iz BBRS-a ....jooooooooooojjj...ima cak i komsije iz 11 bloka da me se odreknu.... Ima kao u onom pesmi da bude "sam kao list na vetru" :lol:

Ultra Sarma

Postby Ultra Sarma » Mon Feb 04, 2019 7:09 pm

Buraz ako je manje mesto i znaju ga kao sto kazes, zapratice ga i provaliti gde zivi... ne bitno je da li moze preko ip adrese ili ne, a moze...

Zao mi je decka, potpuno nepromisljen potez, ali verujem da nece da ga niko dira, jer da oce ne bi mu pretili porukama preko interneta koje bi posle bile dokaz protiv njih samih...
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала

Врховна команда

Postby Врховна команда » Mon Feb 04, 2019 7:17 pm

fedayn wrote:
Врховна команда wrote:послали му претећу поруку да ће га наћи преко ип адресе и поломити. Знају за њега да је у причи али се сад плаши да не провале где живи.

Nadvili se crni oblaci,nema zajebavanja po forumima....ja uporedjujem sad sa onom mojom situacijom na drugoj temi...kad mene budu provalili pa kad krene RULJA od 20 Jakuza na mene na celu sa vinjakboy-em obrao sam bostan!

Ajde to nego kad provale da nisam navijac,i da nikad nisam bio na utakmicama,pa krenu i ovi iz BBRS-a ....jooooooooooojjj...ima cak i komsije iz 11 bloka da me se odreknu.... Ima kao u onom pesmi da bude "sam kao list na vetru" :lol:

Не знам шта је толико смешно око ситуације коју сам ја написао и питао за савет ко се разуме у те мреже и те ствари.

Ultra Sarma wrote:Buraz ako je manje mesto i znaju ga kao sto kazes, zapratice ga i provaliti gde zivi... ne bitno je da li moze preko ip adrese ili ne, a moze...

Zao mi je decka, potpuno nepromisljen potez, ali verujem da nece da ga niko dira, jer da oce ne bi mu pretili porukama preko interneta koje bi posle bile dokaz protiv njih samih...

Ма знам, зна и он то да је питање тренутка кад ће га провалити где тачно живи него се за ову поруку мало усро да не сазнају тачну адресу и то. Него ај чисто да питам јер један ортак ми рече да не могу да га нађу јер за то треба баш познавање мрежа и одређени програми па реко ај да видим и овде ако се неко разуме. Хвала свакако.

fedayn

Postby fedayn » Mon Feb 04, 2019 7:29 pm

Ultra Sarma wrote:Zao mi je decka, potpuno nepromisljen potez, ali verujem da nece da ga niko dira, jer da oce ne bi mu pretili porukama preko interneta koje bi posle bile dokaz protiv njih samih...

U pravu je covek.Vrhovna komanda ne zameri na zajebanciji ali skapiraj da smo slicne slucajeve imali i ovde,imamo ih i trenutno,jebote imas live prenos izmedju mene i vinjakboya...Pa i ja sam u "tom sosu" ne znas sta mi covek sve naprica....To preko interneta "ja cu ovo,ja cu ono,videces ti..." ma to je sve sranje...

Далтон

Postby Далтон » Mon Feb 04, 2019 9:00 pm

A sta ako te stvarno navata u nbg-u? Ne bi se ja zajebavao da sam na tvom mestu
(Street Force / Curva Orientale)

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Mon Feb 04, 2019 9:02 pm

А брате је л' реално да си и овде, ти си Вучић јебеш ми све
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Kibiców

Postby Kibiców » Tue Feb 05, 2019 4:26 am

Врховна команда wrote:Може ли се лоцирати нечија тачна локација преко налога на форуму те особе тј.његове ип адресе?
Brate cim ti na vise foruma postavljas ovo pitanje, nije zajbancija

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

жабац

Postby жабац » Tue Feb 05, 2019 10:58 am

Они могу да добију његову ИП адресу, наравно.Али морају преко те адресе од провајдера да добију информације о том рачунару, дакле на кога се води уговор, и све то, а то им неће дати никад осим ако није претио Вучићу ил његовој ужуј и широј породици, у овом случају кад се пар мангупа истриповало да су хакери, нема сине од тог посла леба.Осим ако ти брат није пиглу па га одраде на фору.Што бих Ја јако волео јер ко га јебе, шта глуми будалу па сад као јао помагајте, изгибох.Опасан је тај навијачки виртуелни свет, ево питај ове пар људи могу да потврде.

Врховна команда

Postby Врховна команда » Tue Feb 05, 2019 11:04 am

жабац wrote:Они могу да добију његову ИП адресу, наравно.Али морају преко те адресе од провајдера да добију информације о том рачунару, дакле на кога се води уговор, и све то, а то им неће дати никад осим ако није претио Вучићу ил његовој ужуј и широј породици, у овом случају кад се пар мангупа истриповало да су хакери, нема сине од тог посла леба.Осим ако ти брат није пиглу па га одраде на фору.Што бих Ја јако волео јер ко га јебе, шта глуми будалу па сад као јао помагајте, изгибох.Опасан је тај навијачки виртуелни свет, ево питај ове пар људи могу да потврде.

Хвала на одговору. Добио је опомену, да сам знао шта спрема са другарима, не бих му ни дозволио да се тако зеза.

Nexon

Postby Nexon » Tue Feb 05, 2019 12:10 pm

Глупаве расправе на форуму могу бити опасна ствар ако се превариш у проценама.
Овај форум то најбоље зна. У време када је био врхунац навијачког покрета након распада СФРЈ, тако негде око 2005.
Након тога се форум никада није опоравио, да би онда тотално пукао, па се чудно дигао.
Да ли прате?-Да.
Али више око политике него ли око навијања.

fedayn

Postby fedayn » Tue Feb 05, 2019 12:45 pm

Далтон wrote:A sta ako te stvarno navata u nbg-u? Ne bi se ja zajebavao da sam na tvom mestu

Mene licno vise nervira publika kao sto si ti,nego osobe kao sto je on.Poenta price,a to je nekoliko ljudi navelo, da je svako odgovoran za ono sto pise,tako da po mom misljenju nema sta da povlacis ono sto si rekao i sto je napisano.Ja stojim iza svih svojih reci,a vi i bilo ko drugi razmisljajte.

Tako i taj mali treba da se postavi i pripremi na sve,a ako nije za to i zabrinut je,neka prijavi policiji.Sta ima da se polemise.

vinjakboy

Postby vinjakboy » Tue Feb 05, 2019 1:11 pm

fedayn wrote:
Далтон wrote:Ja stojim iza svih svojih reci,a vi i bilo ko drugi razmisljajte

Стојиш онако постојано, кано клисурина испред свог монитора и у сигурности своје рупе :lol:

Return to “Само опуштено”