Кудрави Гаучос wrote:Мени је најјача фора што су ови протести сад врло вероватно само форма притиска на Вујагу да што пре обави оно што је обећао. Ако је тако и ако сам ту у праву, шета се буквално за признање Косове у некој форми, чега наравно огромна већина шетача ни у сну није свесна.
Realno vreme mu je da prizna sta ceka vise, pa jel zato doveden na vlast da to pitanje resi u interesu nasih zapadnih partnera ili nije? Jeste, pa dokle vise tu je 6,7 godina i jos nije gotovo, nece valjda da ga cekaju ko bibliotekarka ajkula za knjigu 35 godina?
Da budemo iskreni kako li se osecesaju u beloj kuci, a tek ova druga struja iz cia kad se povlace priznanja(preko 10) i te zemlja posle u medjunarodnim organizacijama ne glasaju po njihovim interesima vise? Britanci koji ovim prostorima haraju vekovima? Mislite da im je drago da ih mi idalje zajebavamo oko Kosova pred svima, a gadjali su nas i bombama pre manje od 20 godina? Poveli u jos koliko ratova, a da im ovo nije reseno idalje. Pa ajmo koliko zemalja u svetu moze javno da se supratsavlja njihovim interesima kao sto je u interpolu bilo? Da oragnizuje pobedu u glasanju u medjunarodnim organizacijama protiv zapadnih globalistickih interesa? Jos kad to radi njihova kolonija kao sto smo mi kako to utice na njihov ugled i uticaj u svetu? Sme Rusija, pod sankcijama, sme Kina pod sankcijama, Iran pod sankcijama, severna Koreja pod sankicjama.. Sirija u ratu...Turska, oranizuju im vojni puc.. Izrael, koji ima iste interese.. svi ostali mogu da se koprcaju malo al oko svih bitnih stvari morace da poslusaju i kad im je to direktno protiv interesa,primer sankcije Rusiji... Koliko znam mi smo im tu najvise na zulj stali kao jedina zemlja u Evropi sem Belorusije koja nije uvela sankcije Rusiji..
Nisam ja naseo na pisanje informera niti gledam pink, al ovo su cinjenice, zamerio im se pred celim svetom, sabotirao im interese u medjunarodnim organizacijama na bas dosta polja i to njihovom egu ne prija nikako niti mogu da dopuste da im neko radi takve stvari... Takodje bolestan covek kao on je nepredvidiv ne znaju da li ce i kad vratiti knjigu..