Политика, избори и вести о политици

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Ultra Sarma

Re: Вести

Postby Ultra Sarma » Sun Dec 30, 2018 9:05 pm

Кудрави Гаучос wrote:Мени је најјача фора што су ови протести сад врло вероватно само форма притиска на Вујагу да што пре обави оно што је обећао. Ако је тако и ако сам ту у праву, шета се буквално за признање Косове у некој форми, чега наравно огромна већина шетача ни у сну није свесна.

Realno vreme mu je da prizna sta ceka vise, pa jel zato doveden na vlast da to pitanje resi u interesu nasih zapadnih partnera ili nije? Jeste, pa dokle vise tu je 6,7 godina i jos nije gotovo, nece valjda da ga cekaju ko bibliotekarka ajkula za knjigu 35 godina?

Da budemo iskreni kako li se osecesaju u beloj kuci, a tek ova druga struja iz cia kad se povlace priznanja(preko 10) i te zemlja posle u medjunarodnim organizacijama ne glasaju po njihovim interesima vise? Britanci koji ovim prostorima haraju vekovima? Mislite da im je drago da ih mi idalje zajebavamo oko Kosova pred svima, a gadjali su nas i bombama pre manje od 20 godina? Poveli u jos koliko ratova, a da im ovo nije reseno idalje. Pa ajmo koliko zemalja u svetu moze javno da se supratsavlja njihovim interesima kao sto je u interpolu bilo? Da oragnizuje pobedu u glasanju u medjunarodnim organizacijama protiv zapadnih globalistickih interesa? Jos kad to radi njihova kolonija kao sto smo mi kako to utice na njihov ugled i uticaj u svetu? Sme Rusija, pod sankcijama, sme Kina pod sankcijama, Iran pod sankcijama, severna Koreja pod sankicjama.. Sirija u ratu...Turska, oranizuju im vojni puc.. Izrael, koji ima iste interese.. svi ostali mogu da se koprcaju malo al oko svih bitnih stvari morace da poslusaju i kad im je to direktno protiv interesa,primer sankcije Rusiji... Koliko znam mi smo im tu najvise na zulj stali kao jedina zemlja u Evropi sem Belorusije koja nije uvela sankcije Rusiji..
Nisam ja naseo na pisanje informera niti gledam pink, al ovo su cinjenice, zamerio im se pred celim svetom, sabotirao im interese u medjunarodnim organizacijama na bas dosta polja i to njihovom egu ne prija nikako niti mogu da dopuste da im neko radi takve stvari... Takodje bolestan covek kao on je nepredvidiv ne znaju da li ce i kad vratiti knjigu..
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала

tizlabor

Postby tizlabor » Sun Dec 30, 2018 9:19 pm

Burazeru iskreno,ta pobeda u interpolu ti je otprilike reda velicine,lik ti otme 30% gajbe nasilno,a ti mu onda promenis sifru za wi-fi i pricas po gradu,al sam ga zajebo hahahahaha.

Ultra Sarma

Postby Ultra Sarma » Sun Dec 30, 2018 9:24 pm

tizlabor wrote:Burazeru iskreno,ta pobeda u interpolu ti je otprilike reda velicine,lik ti otme 30% gajbe nasilno,a ti mu onda promenis sifru za wi-fi i pricas po gradu,al sam ga zajebo hahahahaha.

Slazem se, samo nisi ukapirao o cemu pricam, nama ne znaci to skoro pa nista, ali zapadne partnere itekako boli kad ih bilo ko javno u medjunarodnim organizacijama spusta i to se ne desava brate, nema tih primera toliko cesto... naveo sam ti samo zemlje koji smeju da vode samostalnu spoljnu politiku i kako prolaze, ko jos to moze da radi? Kad se desilo da ih ineteresi neke zemlje ovako nadglasavaju?
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала

Мићара

Postby Мићара » Sun Dec 30, 2018 9:25 pm

Nikodije wrote:Zasto ne kacis slike ljudi u otadzbina duksevima, navijackim salovima, ljudi sa srpskim i ruskim zastavama a bilo ih je dosta. Sta je cilj?

Ај ти окачи ако их је било. Пре бих трпио пичкоустог него шетао покрај Бориса Тадића и шарених застава...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

njasvi

Postby njasvi » Sun Dec 30, 2018 9:39 pm

pa pickousti je omogucio te sarene zastave, imas po dve gej parade godisnje, sta god pozele dobiju od promena tekstova u skolskim udzbenicima do svojih festivala i reklama ?!

ljudi mi smo kosovo vec priznali, ostaju jos te formalnosti sa kojima se kao odugovlaci, mada ja iskreno ne znam zasto, ovaj narod ce sve progutati
04 X 1945

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Dec 31, 2018 12:04 am

premijerka vam je gej
dosta bitnije od zastava, al izgleda da ne smeta

leb te jebo da li ćemo se ikada rešiti Šešelja, njegovih omladinaca i njihovih glasača

Пери

Postby Пери » Mon Dec 31, 2018 12:28 am

Ultra Sarma wrote:
tizlabor wrote:Burazeru iskreno,ta pobeda u interpolu ti je otprilike reda velicine,lik ti otme 30% gajbe nasilno,a ti mu onda promenis sifru za wi-fi i pricas po gradu,al sam ga zajebo hahahahaha.

Slazem se, samo nisi ukapirao o cemu pricam, nama ne znaci to skoro pa nista, ali zapadne partnere itekako boli kad ih bilo ko javno u medjunarodnim organizacijama spusta i to se ne desava brate, nema tih primera toliko cesto... naveo sam ti samo zemlje koji smeju da vode samostalnu spoljnu politiku i kako prolaze, ko jos to moze da radi? Kad se desilo da ih ineteresi neke zemlje ovako nadglasavaju?

Itekako ih boli jedino ceo kurac. Mada kapiram da ih je ovo za Solomonska ostrva bas potreslo :roll:

ultrastito

Postby ultrastito » Mon Dec 31, 2018 12:33 am

Влада Паликућа wrote:Ово је било резигнирано.

Neobično mi je drago što nisi pronašao ono što si tvrdio da sam pisao. Hvala ti na tome.

Svako dobro i uzdravlje.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Далтон

Postby Далтон » Mon Dec 31, 2018 12:42 am

Rođaci wrote:premijerka vam je gej
dosta bitnije od zastava, al izgleda da ne smeta

leb te jebo da li ćemo se ikada rešiti Šešelja, njegovih omladinaca i njihovih glasača

Nećete :mrgreen:
(Street Force / Curva Orientale)

навијај

Postby навијај » Mon Dec 31, 2018 1:11 am

Шта треба тај глупави аргумент премијерка ВАМ је геј (постоје и они којима није премијерка?) да значи?
Она је геј тако да против ње се треба удружити опет са нво гејевима из грађанског друштва и са прошлом власти која је и почела целу ту геј причу, и која не критикује то што је она геј и исто не би имала никакaв проблем са тим да има геј премијерку/председницу јер против гејева и њихових парада нема ништа

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Mon Dec 31, 2018 1:21 am

Морамо се сви заједно удружити да срушимо ово зло, а онда ћемо и следеће ако не буду добри, и све тако док не нађемо оног правог, јер морају да виде да са народом нема зезања. Најлакше је из фотеље критиковати.

Мићара

Postby Мићара » Mon Dec 31, 2018 1:23 am

Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

нема лека

Postby нема лека » Mon Dec 31, 2018 6:28 pm

Ако ове протесте и опозицију плаћају и подржавају стране амбасаде, ко плаћа и подржава Вучића? Он се као бори против тога, али јадан он, сви су против њега, али им он мало мало утера курац. Јел реално да има људи који верују у то? Он да вам замота говно у обланду, ви би очигледно појели и тражили још. Велики патриота Вучић, заједно са својим ментором Шешељом. А тек ови што причају о децама комуниста и удбаша, јел знате ко је и чиме се бави Вучићев ћале? Где је званично запослен његов препоштени брат? Јел сте свесни да му више од пола странке чине управо људи који су чинили ДОС? Јел сте свесни да је он педерима омогућио геј параде сваке године, да их финансира, да је лезбејку поставио за премијера јер су то са запада од њега тражили, да му је лезбејка десна рука? Јел у време демократа шљам попут Митровића, Вучићевића, Марића, Барбара и сличних полуписмених сподоба имао оволико медијског простора? Јел су тада новинари измишљали атентате и државне ударе? Јел су демократе поседовале све медије као ови данас? Данас не можеш никога из опозије да видиш на РТС, Првој, Пинку, Студио Б. Колико се сећам, није давно било, а нисам ни клинац, опозиција, то јест радикали, напредњаци су увек имали медијског простора у време демократа. Постојале су политичке емисије на које су позивани, постојали су тв дуели на којима су имали подједнако право гласа као и позиција. Колико се сећам Ђилас 2,3 пута није дозволио да буде геј параде. Што се тиче спољне политике, ту никакве разлике нема, а што се тиче унутрашње стандард нам је био већи пре 6 година него данас. Нису нам министри били идиоти са купљеним дипломама, није криминал био свуда око нас као данас. Питао сам пре пар страница, у чему су то демократе били гори од ових данас, нико није аргументовано ништа написао. Далеко од тога да су они били добри, али далеко бољи од овога данас

ultrastito

Postby ultrastito » Mon Dec 31, 2018 7:07 pm

Moje mišljenje, ne mora da bude da sam u pravu. Demokrate su krive jer se nisu obračunali sa prethodnim režimom, što su svi očekivali i priželjkivali. Zašto? Pa verovatno da se ne bi sa njima obračunavao neko ko bi došao posle njih. Krivi su jer su svojim (ne)delima (što u unutrašnjoj politici, to i u spoljnoj) doveli do toga da su narodu prekurčili i onda su načinili katastrofalnu grešku podržavajući cepanje SRSa i time omogućili pojavu SNSa, koji ih je preveslao i realno ugasio za vrlo kratko vreme. Još jedna greška je njihova ciljna grupa, elita kruga dvojke, kulturna elita, intelektualna elita i ostale elite, a stavili su van fokusa običan narod koji je SNS veoma lako pridobio teškom demagogijom, ali je taj narod u tom trenutku osetio da ih se neko setio.

Za ostalo si manje više u pravu...bilo je neke slobode, postojala je neka kritika.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

нема лека

Postby нема лека » Mon Dec 31, 2018 7:38 pm

Нажалост, у Србији никад ни један политичар неће бити процесуиран ни за једно дело, јер сви раде за службу, а служба је овде иста деценијама. Врана врани очи не вади

навијај

Postby навијај » Mon Dec 31, 2018 8:02 pm

ultrastito wrote: bilo je neke slobode, postojala je neka kritika.

Било је и да Уставни суд забрани Образ и Национални строј, да се за тучу са погибијом политички суди 240 година, да МУП забрани навијачима заставе, да се стављају људи у притвор пред геј параду...
Остало цео пасус се слажем

Bunt

Postby Bunt » Tue Jan 01, 2019 12:42 am

навијај wrote:

Било је и да Уставни суд забрани Образ и Национални строј, да се за тучу са погибијом политички суди 240 година, да МУП забрани навијачима заставе, да се стављају људи у притвор пред геј параду...
Velika šteta za obraz i NS... Da ih nisi spomenuo ne znam da li bi ih se iko setio narednih 20 godina

grobarizsrpske

Postby grobarizsrpske » Tue Jan 01, 2019 10:07 am

нема лека wrote:Нажалост, у Србији никад ни један политичар неће бити процесуиран ни за једно дело, јер сви раде за службу, а служба је овде иста деценијама. Врана врани очи не вади

нема лека

Postby нема лека » Tue Jan 01, 2019 3:10 pm

навијај wrote:

А данас имаш да они који нису њихови иду на неке спискове, никове, да се чекају после ноћне смене, задржавају 4,5 сати, да некоме са тог списка повратак са мора од Македоније до Београда траје 24 сата итд. Да се добијају забране годину, две, три. Питање је шта би данас било да се догоди нови случај Татон, да погине неки странац.
А што се тиче тих патриотских организација, осим Младена Обрадовића, све су то људи блиски овој или оној власти, јајаре и профитери. Миша Вацић, Србска Акција, Алтернатива и слични, сви су они дебело на платном списку напрадњака

Bunt

Postby Bunt » Tue Jan 01, 2019 3:51 pm

нема лека wrote:
навијај wrote:

А данас имаш да они који нису њихови иду на неке спискове, никове, да се чекају после ноћне смене, задржавају 4,5 сати, да некоме са тог списка повратак са мора од Македоније до Београда траје 24 сата итд. Да се добијају забране годину, две, три. Питање је шта би данас било да се догоди нови случај Татон, да погине неки странац.
А што се тиче тих патриотских организација, осим Младена Обрадовића, све су то људи блиски овој или оној власти, јајаре и профитери. Миша Вацић, Србска Акција, Алтернатива и слични, сви су они дебело на платном списку напрадњака
A šta to Mladena izdvaja?

Return to “Само опуштено”