Pricam ti u Legiji ne kod vas.Krki PFC wrote:Imao sam priliku da uživam u njegovim fudbalskim "majstorijama" pretprošle sezone, kad je on otišao, a zaigrao Leonardo, počeli smo da igramo fudbal.
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Pricam ti u Legiji ne kod vas.Krki PFC wrote:Imao sam priliku da uživam u njegovim fudbalskim "majstorijama" pretprošle sezone, kad je on otišao, a zaigrao Leonardo, počeli smo da igramo fudbal.
Kazem ja da je Mire ljudinaKibiców wrote:Pricam ti u Legiji ne kod vas.Krki PFC wrote:Imao sam priliku da uživam u njegovim fudbalskim "majstorijama" pretprošle sezone, kad je on otišao, a zaigrao Leonardo, počeli smo da igramo fudbal.
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
fuck_off wrote:Opet san govnjivi FARE prijavio uefi
https://www.uefa.com/insideuefa/disciplinary/index.html#
Sviranje kurcu. Ako hoce da te kazne kaznice te. Pa zasto je Zvezda kaznjena na mecu u Rigi? Eno kazne za Marsej? Za ono nas bi diskvalifikovali dozivotno. Hoce od fudbalskih navijaca da naprave tenske.Nikodije wrote:Kakvih rasistickih uvreda je bilo u mecu sa jebenom Suduvom? Mozda kosovo je Srbija?
Пирамида wrote:У основној школи највећи фазон је био да се носи његов дрес, наравно пијачарски. Милошевић 9 Парма, Милошевић 9 Југославија.
Ћале ми је причао да је био озбиљан голгетер док је играо у Партизану, ја сам га можда пар пута гледао, док је играо за Селту и Осасну, а памтим и његов гол којим је донео титулу Рубину. А данас, као појава ми се уопште не свиђа.
Пирамида wrote:У основној школи највећи фазон је био да се носи његов дрес, наравно пијачарски. Милошевић 9 Парма, Милошевић 9 Југославија.
Ћале ми је причао да је био озбиљан голгетер док је играо у Партизану, ја сам га можда пар пута гледао, док је играо за Селту и Осасну, а памтим и његов гол којим је донео титулу Рубину. А данас, као појава ми се уопште не свиђа.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 47 guests