Вечити ривали - вести и дискусија

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Kibiców

Re: Вечити ривали - вести и дискусија

Postby Kibiców » Mon Jul 23, 2018 6:07 pm

Krki PFC wrote:Imao sam priliku da uživam u njegovim fudbalskim "majstorijama" pretprošle sezone, kad je on otišao, a zaigrao Leonardo, počeli smo da igramo fudbal.
Pricam ti u Legiji ne kod vas.

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Kibiców

Postby Kibiców » Tue Jul 24, 2018 10:29 am

Kibiców wrote:
Krki PFC wrote:Imao sam priliku da uživam u njegovim fudbalskim "majstorijama" pretprošle sezone, kad je on otišao, a zaigrao Leonardo, počeli smo da igramo fudbal.
Pricam ti u Legiji ne kod vas.

Kazem ja da je Mire ljudina Image

fuck_off

Postby fuck_off » Thu Jul 26, 2018 3:51 pm

Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве

Црвена Звезда

prcko

Postby prcko » Fri Jul 27, 2018 7:31 am

fuck_off wrote:Opet san govnjivi FARE prijavio uefi

https://www.uefa.com/insideuefa/disciplinary/index.html#

Znaci sledeci mec bez publike, a mozda i onaj tamo. :cry:

Nikodije

Postby Nikodije » Fri Jul 27, 2018 8:22 am

Kakvih rasistickih uvreda je bilo u mecu sa jebenom Suduvom? Mozda kosovo je Srbija? :D

Kibiców

Postby Kibiców » Fri Jul 27, 2018 8:42 am

Nikodije wrote:Kakvih rasistickih uvreda je bilo u mecu sa jebenom Suduvom? Mozda kosovo je Srbija? :D
Sviranje kurcu. Ako hoce da te kazne kaznice te. Pa zasto je Zvezda kaznjena na mecu u Rigi? Eno kazne za Marsej? Za ono nas bi diskvalifikovali dozivotno. Hoce od fudbalskih navijaca da naprave tenske.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Fri Jul 27, 2018 9:23 am

Бићемо кажњени јер се маса повукла испод крова и закрчила пролазе (треба људи да кисну УЕФИ у част ваљда), осим тога бићемо кажњени јер им је неко истиповао значење песме Занине препеване, и то је нека домаћа друкара милион посто, кога би болела патка иначе да то преводи.
Не знам како је код вас али мени је врхунски спорт из године у годину све одбојнији, тешко ми да престанем да пратим једино фудбал, а још теже Звезду, али јебига. Хиперпродукција утакмица, кретенски формати такмичења, арапска лова, фалш звезде и звездице прецењене до непојмљивих размера, политичка коректност доведена до нивоа перверзије.. све у свему једна прича огавна сасвим. Узорни производ такве индустрије су безбојни испрани ликови без става и харизме, лишени било какве аутентичности и шмека, Пичкалди, Месији и слични, као и онај наш најпознатији светски навијач свих клубова и репрезентација и славни родитељ. Пегла њушке, пегла прича

Spoiler:
Image
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Nikodije

Postby Nikodije » Fri Jul 27, 2018 10:45 am

Kada me neko pita da li pratim Ligu sampiona ili kada me neko pita jesi gledo sinoc Real? Dodje mi da mu puknem samar. Ja sam fudbal zavoleo ne samo zbog igre koja je prosto zanimljiva i jedina "igra" koja je osvojila celu planetu, nego zbog "celog paketa". Kada napisem ceo paket mislim brate na sve ono sto se desava pred utakmicu, za vreme utakmice i posle utakmice. Utakmica je sat i po a taj ceo paket traje par dana a nekada i mesec dana. Prosto to je sve moderan fudbal unistio ili ce unistiti. Znamo svi da je to sve zbog bolesne kolicine para koje se vrte u tom sportu, koji ce zbog love da prestane da bude sport. Kakav bre sport kada oni igracu daju platu da moze da kupi celu jednu drzavu sa sve spoljnim dugom. A zamisli koliko para ima menadzer njegov,klub,gazde tih klubova, pa covece ti ljudi su bogovi u ljudskom obliku. O cemu mi onda pricamo? Koja je uloga klubova iz ex YU u toj celoj prici? Statisti naravno. Koja je uloga klubova iz Ceske,Slovacke,Poljske,Madjarske,Bugarske,Rusije,Ukrajine,Makedonije,Albanije, ,Norveske,Svedske,Danske itd? Pa isto statisti. Znaci sve se vrti oko 5 klubova manje vise a svi ovi ostali sa jos toliko drzava i drzavica samo popunjavaju rupe i ako neko nesto uradi tipa prodje grupu u LS ili slicno to je to. Kako to neko moze da prati i gleda i jos da se lozi kao navija u Evropi za Real? Ili Barsu ili gotivi PSG? Kada vidim dete da nosi dres bajerna ili barse pa jbt place mi se. A o starijim likovima koji to furaju vise me nerviraju nego kada vidim sahovnicu. Videli smo svi SP u Rusiji, domaci zadatak za zapadnu evropu! Moderan fudbal sa pozorisnom publikom, bez ozbiljne svadje a ne nereda nekih. To nije fudbal!

fuck_off

Postby fuck_off » Fri Jul 27, 2018 11:00 am

Image

Image

Image

Црвена Звезда

ultrastito

Postby ultrastito » Fri Jul 27, 2018 11:16 am

naduva mi jaja
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Пирамида

Postby Пирамида » Fri Jul 27, 2018 11:18 am

Моје мишљење је уколико склоне Мирослава Ђукића, за новог шефа стручног штаба биће именован Саво Милошевић.
Офсајд слепче!

pertla

Postby pertla » Fri Jul 27, 2018 11:33 am

Kako bi to bilo divno,ponovo prilika da se uzivo vice savo majmune
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

Пирамида

Postby Пирамида » Fri Jul 27, 2018 12:03 pm

У основној школи највећи фазон је био да се носи његов дрес, наравно пијачарски. Милошевић 9 Парма, Милошевић 9 Југославија.
Ћале ми је причао да је био озбиљан голгетер док је играо у Партизану, ја сам га можда пар пута гледао, док је играо за Селту и Осасну, а памтим и његов гол којим је донео титулу Рубину. А данас, као појава ми се уопште не свиђа.
Офсајд слепче!

Rođaci

Postby Rođaci » Fri Jul 27, 2018 1:00 pm

bila pre neki dan vest da će biti trener u Indiji, nešto ne verujem da će u PFC

riper

Postby riper » Fri Jul 27, 2018 1:10 pm

Пирамида wrote:У основној школи највећи фазон је био да се носи његов дрес, наравно пијачарски. Милошевић 9 Парма, Милошевић 9 Југославија.
Ћале ми је причао да је био озбиљан голгетер док је играо у Партизану, ја сам га можда пар пута гледао, док је играо за Селту и Осасну, а памтим и његов гол којим је донео титулу Рубину. А данас, као појава ми се уопште не свиђа.

Tebra, da je bio ok golgeter, jeste. Nikada nije bilo neke gracioznosti u njegovoj igri ili slicno. On je po ponasanju inace prototip, preteca danasnjih Kolarova, Ivanovica i slicnih. Njegovo ponasanje je bilo to po cemu ga mnogi pamte. Jedan je od retkih koji je uspeo da se napusava i sa navijacima sopstvenih klubova, prvo Partizana, a kasnije i sa navijacima Aston vile.

Uvek je kod ljudi izazivao neku vrstu gadjenja, pa cak i kod navijaca Partizana jer je bio debil, ili kako mu sam nadimak kaze, magarac. Secam se da je pre prelaska u Parmu samouvereno izjavio da ce biti zadovoljan ako postigne 17 golova u sezoni. Mislim da ih nije dao vise od 5. Misljenja sam da je neopravdano zauzimao mesto nekim drugim igracima u reprezentaciji, ali to je nesto na sta je nas reprezentativni fudbal navikao.

Jednostavno odvratna njuska, prosecan golgeter koji se tripovao da je fudbalski bog.

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Fri Jul 27, 2018 1:30 pm

Image

Пирамида

Postby Пирамида » Fri Jul 27, 2018 1:40 pm

Ђанија на клупу, и високи пресинг на штоперску линију Црвене Звезде! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Офсајд слепче!

друг члан

Postby друг члан » Fri Jul 27, 2018 9:15 pm

Пирамида wrote:У основној школи највећи фазон је био да се носи његов дрес, наравно пијачарски. Милошевић 9 Парма, Милошевић 9 Југославија.

da je saranjivo klubove u drugu ligu gde god bi igrao
Choose Life

CamoSurprise

Postby CamoSurprise » Sat Jul 28, 2018 7:45 am

Eto zašto pesmu "From Topola to Ravna Gora" treba pevati isključivo na melodiju "Hej Sloveni". Objedinjavaju se dve ideologije i teži pomirenju dva suprotstavljena pokreta, širi se tolerancija i politička korektnost, što su sve ciljevi kojima moderna Evropa teži.
Gilajdza RIP

fuck_off

Postby fuck_off » Sun Jul 29, 2018 12:43 am

Ni u protokolu...

Image

Црвена Звезда

Return to “Само опуштено”