Sad cela ova prica oko Kobija pred kraj njegove karijere, nekako sam bio u fazonu pa da jebote realno, i on je batica takav lik, i pobednik (primer titula Lejkersa 2010), da bih cak i njega mozda stavio pre Lebrona, iako je slabiji igrac.
Prosto uvek sam bio u tripu da igraju 1 na 1 da bi i Dzordan i Kobi dobili Lebrona na snagu volje i takmicarski duh. I onda mi je rangiranje islo Dzordan, Kobi, Lebron.
Tj tako mi je islo do ove sezone
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Ovo sto je lik uradio ove sezone je van granica realnosti, i to bez silovanja a la Vestbruk. Nije osvojio titulu, znam, ali da onakav tim bukvalno sam uguras u finale pa pakao jebote. I bas je preuzeo odgovornost na sebe, i uvek svi pricaju koliko radi za ekipu i koliko se trudi da poboslja saigrace (sto sam poprilicno siguran da ova dvojica nikad nisu radili). Ako je do sad bila klackalica, sad boga mi ooooozbiljno naginjem ka Lebronu.
I da, da li zbog neke romantike, ili mozda preteranog idealizovanja, ili cinjenice da je spasio Duska Dugouska od vanzemaljaca, ali 9/10 zadnjih suteva bih dao Majku. Isto tako, bez razmisljanja, za igraca oko koga bih gradio ekipu bih 9/10 puta uzeo Lebrona.
(isto godiste ko kolega)