Спортске вести и занимљивости
Re: Спортске вести и занимљивости
Meni je Dzordan uvek bio ispred Lebrona. Lebron je bolji i kompletniji igrac bez ikakvog pogovora, ali Dzordan je pobednik i to je to. Ja sam to uvek gledao tipa kome bih dao da sutira odlucujuci sut i 10/10 puta bih izabrao Dzordana, jer je lik prosto najveci takmicar i pobednik.
Sad cela ova prica oko Kobija pred kraj njegove karijere, nekako sam bio u fazonu pa da jebote realno, i on je batica takav lik, i pobednik (primer titula Lejkersa 2010), da bih cak i njega mozda stavio pre Lebrona, iako je slabiji igrac.
Prosto uvek sam bio u tripu da igraju 1 na 1 da bi i Dzordan i Kobi dobili Lebrona na snagu volje i takmicarski duh. I onda mi je rangiranje islo Dzordan, Kobi, Lebron.
Tj tako mi je islo do ove sezone
Ovo sto je lik uradio ove sezone je van granica realnosti, i to bez silovanja a la Vestbruk. Nije osvojio titulu, znam, ali da onakav tim bukvalno sam uguras u finale pa pakao jebote. I bas je preuzeo odgovornost na sebe, i uvek svi pricaju koliko radi za ekipu i koliko se trudi da poboslja saigrace (sto sam poprilicno siguran da ova dvojica nikad nisu radili). Ako je do sad bila klackalica, sad boga mi ooooozbiljno naginjem ka Lebronu.
I da, da li zbog neke romantike, ili mozda preteranog idealizovanja, ili cinjenice da je spasio Duska Dugouska od vanzemaljaca, ali 9/10 zadnjih suteva bih dao Majku. Isto tako, bez razmisljanja, za igraca oko koga bih gradio ekipu bih 9/10 puta uzeo Lebrona.
(isto godiste ko kolega)
Sad cela ova prica oko Kobija pred kraj njegove karijere, nekako sam bio u fazonu pa da jebote realno, i on je batica takav lik, i pobednik (primer titula Lejkersa 2010), da bih cak i njega mozda stavio pre Lebrona, iako je slabiji igrac.
Prosto uvek sam bio u tripu da igraju 1 na 1 da bi i Dzordan i Kobi dobili Lebrona na snagu volje i takmicarski duh. I onda mi je rangiranje islo Dzordan, Kobi, Lebron.
Tj tako mi je islo do ove sezone
Ovo sto je lik uradio ove sezone je van granica realnosti, i to bez silovanja a la Vestbruk. Nije osvojio titulu, znam, ali da onakav tim bukvalno sam uguras u finale pa pakao jebote. I bas je preuzeo odgovornost na sebe, i uvek svi pricaju koliko radi za ekipu i koliko se trudi da poboslja saigrace (sto sam poprilicno siguran da ova dvojica nikad nisu radili). Ako je do sad bila klackalica, sad boga mi ooooozbiljno naginjem ka Lebronu.
I da, da li zbog neke romantike, ili mozda preteranog idealizovanja, ili cinjenice da je spasio Duska Dugouska od vanzemaljaca, ali 9/10 zadnjih suteva bih dao Majku. Isto tako, bez razmisljanja, za igraca oko koga bih gradio ekipu bih 9/10 puta uzeo Lebrona.
(isto godiste ko kolega)
- ultrastito
da bi ih uporedjivali potrebno je bar da igraju ili da su igrali u istim uslovima, tj. da je igra ostala ista i u dzordanovo i u lebronovo vreme.
nba je bio cirkus i u dzordanovo vreme, ali mi je bas subjektivni i iskljucivo subjektivni osecaj da je sad jos veci cirkus. iskren da budem, za celu nba sezonu odgledam jednu do dve utakmice. mozda zato sam omatorio ili sta vec, ali mi se vise svidjala kosarka u ono doba.
ako bih bas morao da biram mj ili lb? mj bez razmisljanja. predator u glavi, pobednik koji bi mamu i tatu dao za pobedu i to u nekim najnebitnijim utakmicama, da ne govorim o veoma bitnim utakmicama. pa na sve to jos njegova fizika, kreativnost, skocnost, sut i sve ostalo...
jebem li ga
nba je bio cirkus i u dzordanovo vreme, ali mi je bas subjektivni i iskljucivo subjektivni osecaj da je sad jos veci cirkus. iskren da budem, za celu nba sezonu odgledam jednu do dve utakmice. mozda zato sam omatorio ili sta vec, ali mi se vise svidjala kosarka u ono doba.
ako bih bas morao da biram mj ili lb? mj bez razmisljanja. predator u glavi, pobednik koji bi mamu i tatu dao za pobedu i to u nekim najnebitnijim utakmicama, da ne govorim o veoma bitnim utakmicama. pa na sve to jos njegova fizika, kreativnost, skocnost, sut i sve ostalo...
jebem li ga
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Jednostavno,sva poredjenja i statistike na stranu,dzordan je to radio lepse i elegantnije
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Bjelica u Filadelfiji .Nece se naigrati ,ali mozda bude dobar 6i igrac.
ex-Pop Djujic
- Kit_Karson
Мени је Лебронова њушка била антипатична од почетка, тамо 2004. Џордана памтим једва, што рече неко више кроз Спејс Џем, носио сам качкет Чикага због њега, а и НБА ми више имао душу 90их, па све до негде 2007. И по природи идем у крајност, превише ми се неко гади или га идеализујем, али може Леброн да освоји колико год хоће прстена, увек ће да буде надувени црња. За Џордана то никад не бих реко
Krenuo fantazi za pl
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
A mogao je da bude legenda.
Već jeste legenda.
Tores u Japanu.
Ronaldo u Juventusu, Real potvrdio.
Tores u Japanu.
Ronaldo u Juventusu, Real potvrdio.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
- Bruno Sulak
Mislio sam da su te vesti da Ronaldo prelazi u Juventus samo ocajnicki njegov potez da paznju sa SP skrene na sebe, jer eto on nije na SP ali i dalje da bude glavni u medijima, medjutim on stvarno presao. Bice zanimljivo videti ga u Juventusu.
Ja mislim da je on najkompletniji igrač ikad.
Ako uzme trofej sa juveom, potvrdiće to.
Ako uzme trofej sa juveom, potvrdiće to.
svaka moja slabost je sigurno prolazna
...a ako ostanem, moraću dalje...
...a ako ostanem, moraću dalje...
-
Uf, bas je tesko....konkurencija je zestoka. Ako uzme trofej Lige Sampiona, onda ce potvrditi to.
Real sada mora da dovede neku zvezdu, nešto mi je Mbape logičan izbor ali, videćemo...
Nego, da li je moguće da je Zvezda dovela Stojiljkovića? Ne znam da li se promenio nešto dok je igrao u inostranstvu ali braaateeee Stojiljković
Nego, da li je moguće da je Zvezda dovela Stojiljkovića? Ne znam da li se promenio nešto dok je igrao u inostranstvu ali braaateeee Stojiljković
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Kao rezervna opcija u špicu, što da ne, posle prodaje Pešića Zvezda će da cilja startnog napadača. Plus ga Milojević veoma ceni još iz doba Čuke, a i sasvim solidan je bio u Bragi.
Ma u Čuki je bio dobar jednu polusezonu i otišao. Zaista ništa posebno nije igrao, štaviše, mislim da osim Milojevića nije bilo osobe koja ga je volela dok je igrao kod nas. Posle u Bragi jeste igrao solidno ali na momente. U Turskoj (ako se dobro sećam) nije ni igrao. Dobro, za drugog napadača koji će služiti da odmori glavnog, može i da posluži. Ja rekoh on će vam biti glavni...
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Ајмо Нишикори дељи овог травољупца
idemoo wrote:Ајмо Нишикори дељи овог травољупца
Vegan brate ,vegan ......Ne volimo ga vise ?
ex-Pop Djujic
Никад то није ни била права љубав