Светско првенство - Русија 2018

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Rođaci

Re: Светско првенство - Русија 2018

Postby Rođaci » Tue Jun 26, 2018 11:50 pm

ultrastito wrote:
Rođaci wrote:samo braća Englezi

i opet ce da ga izduvaju :mrgreen:

to se podrazumeva :mrgreen:

ultrastito

Postby ultrastito » Wed Jun 27, 2018 12:49 am

ajde bre da se zavrsi vise ova utakmica sa brazilom, ziv nisam. jebem ti reprezentaciju i fudbal i sve u picku materinu vise.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Кум Жоржо

Postby Кум Жоржо » Wed Jun 27, 2018 12:54 am

Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса

подвала

Postby подвала » Wed Jun 27, 2018 1:49 am

Ljudi igramo s Brazilom na svetskom sutra, tj. danas! Alo! Rekao sam.sebi da se ne lozim, ali pljuga.

Занемарујем тактику

Postby Занемарујем тактику » Wed Jun 27, 2018 2:58 am

Како победити Бразил? Детаљно послушати буразера од 2:55!
http://youtu.be/ySrcKBkEzGw
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.

tizlabor

Postby tizlabor » Wed Jun 27, 2018 7:44 am

Ja se samo u jedno uzdam. Da svabe zavrse druge u svojoj grupi,pa da Brazil i mi udarimo cekalicu 80 minuta slusajuci sta rade Kostarika i Svajcarska,da tamo povede Kostarika i to 2 razlike i da cigani brazilski kazu medjsobno-NEK IDU SRBI NA SVABE PA NA BELGIJU,STO BI MI JELI GOVNA DAJ MEHIKO I ENGLEZE SETNJA DO POLUFINALA.
Ako svabe,nedaj Boze budu prve u grupi primicemo ko Zair.
Uostalom samo su dva scenarija moguca,il primamo dzak golova il dobijamo 0-1 .

Nikodije

Postby Nikodije » Wed Jun 27, 2018 8:27 am

Zamisli da si fudbaler i da ti se u karijeri ukaze ovakva prilika, znaci da ti se tako poklope kockice da prvo budes pozvan da igras za reprezentaciju, pa da onda direktno sa Brazilom odlucujes o tome da li ides dalje ili se vracas kuci, pritom nisi potpuni autsajder, nego imas iza sebe ekipu koja moze da se nosi sa tim Brazilom. Ja mislim da bi me sa terena izneli, znaci trcao bi i borio se dok mi organi nebi otkazali! To je sve sto mi trazimo od nasih igraca, borba do poslednjeg atoma snage. Ako budemo igrali maksimalno i uz malo sportske srece jer slozicete se samnom bez srece nema pobede, mi veceras mozemo od gubitnika da postanemo pobednici i ta pobeda veceras bi nam skinula ono prokletsvo mijatove precke i mislim da bi konacno poceli da budemo pobednicka nacija i onda da pravimo rezultate kao i u nekim drugim sportovima! Mislim da cemo povesti 2:0 i onda primiti gol u 80 i nekom i do 90 minuta ce biti strepnja neka ali na kraju ostace 2:1. 8-)

brucelee

Postby brucelee » Wed Jun 27, 2018 8:41 am

+1

Samo sto oni ne razmisljaju verovatno tako, prosto svi ti ljudi su u velikoj lovi, imaju karijere i ovo im je samo usputna stanicica i nisu u fazonu umrecu na terenu, nego odigracu sto bolje pa sta bude bude, ne shvataju to fatalisticki niti kako drugo. JBG

Kakva koincidencija na danasnji datum su pre 3 godine, nasi orlici dobili Brazil u finalu SP. Steta sto se ta pobednicka generacija manje vise rasula...

prcko

Postby prcko » Wed Jun 27, 2018 8:48 am

brucelee wrote:Kakva koincidencija na danasnji datum su pre 3 godine, nasi orlici dobili Brazil u finalu SP. Steta sto se ta pobednicka generacija manje vise rasula...

3 godine i 7 dana, al dobro, blizu je, plus sutra Vidovdan. :mrgreen:

Далтон

Postby Далтон » Wed Jun 27, 2018 8:49 am

Samo da napomenem. Protiv šiptara je to jutro padala kiša. Pa je nije bilo do jutros. Evo jutros opet. To je znak od Boga. Sudeći po kiši i prvoj postavi koja danas izlazi na teren a koja se nije promenila od pocetka SP kao ni formacija, mogu samo da kažem da ćemo popasti opasna govna. Ali optimista sam uvek i nadam se barem da ćemo iščupati srce šatiranom ciganu kao što smo trebali da uradimo debelom šiptaru tog kišnog dana.
(Street Force / Curva Orientale)

svuda.prisutan

Postby svuda.prisutan » Wed Jun 27, 2018 10:13 am

Branimo se prvo poluvreme, ako preguramo prvo, ulazi Luka Jovic u 70-om umesto Luke Milivojevica, i postajemo ravnopravni u igri, i u 92-om penal, Miranda igrao rukom, i Tadic daje gol. Branimo se jos 3 min, neko dobija crve i u medjuvremenu, verovatno Tosic ili Matic, i idemo na... Sa kim se ukrstamo? A da, sa Meksikancima najverovatnije, i onda moze svasta da se desi.

Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka

Nikodije

Postby Nikodije » Wed Jun 27, 2018 10:54 am

Mozda selektor da sansu i Prijovicu. Decko je po meni idealna zemena za Mitra. Znaci klasicnig tromog jakog spica zamenis jakim, visokim igracem koji je pritom duplo brzi od Mitra i koji moze opasno da im sjebe koncepciju. Jer zamisli ti da prvih 60min cuvas Mitra i naviknes na njegovu igru i nacin igranja i onda ti udje lik koji pritom ima snage jer je tek usao i jos je duplo brzi i tehnicki potkovaniji. Mislim da on moze da napravi nesto isto tako ocekujem da SMS da gol i pokaze jednom vise da vredi tolike milione.

fedayn

Postby fedayn » Wed Jun 27, 2018 11:18 am

Ја не знам зашто играчи из иностранства,мислим ту пре свега на нападаче који нису ни стандардни у својим клубовима,увек имају предност у односу на фудбалере из домаће лиге?Зар није боље као што се некада радило,да се најбољи голгетери домаће лиге разигравају?Нпр. да је позван Александар Пешић,или Урош Ђурђевић да је био убачен у тим својевремено као најефикасинији голгетер Суперлиге.Уместо тога ми форсирамо Митровића,Грујића...итд ајде Пријовић може да прође као нападач,али видите и сами да је константно на клупи.Коме се повлађује?Менаџерима?Јел ми то оживљавамо њихове мртве каријере? Аргумент да Суперлига не може да се пореди са европским лигама не стоји,а није ни поента у томе.У обзир се узима квалитет индивидуе,тренутна форма и ефикасност.Према томе једино решење за овакву ситуацију је Александар Пријовић вечерас па да се нечему и надамо.Он је партијама у ПАОК-у показао колико може.

pertla

Postby pertla » Wed Jun 27, 2018 11:51 am

Nikodije wrote:Mozda selektor da sansu i Prijovicu. Decko je po meni idealna zemena za Mitra. Znaci klasicnig tromog jakog spica zamenis jakim, visokim igracem koji je pritom duplo brzi od Mitra i koji moze opasno da im sjebe koncepciju. Jer zamisli ti da prvih 60min cuvas Mitra i naviknes na njegovu igru i nacin igranja i onda ti udje lik koji pritom ima snage jer je tek usao i jos je duplo brzi i tehnicki potkovaniji. Mislim da on moze da napravi nesto isto tako ocekujem da SMS da gol i pokaze jednom vise da vredi tolike milione.

A brazilci su veverice i kad vide ibru za siromasne sklonice se sa terena.bolje onda neka krene prijovic od pocetka,pretpostavljam da oni spremaju taktiku za mitra,ako uopste razmisljaju o nama,prepotentna su to govna.

Poceo sam 8 puta da pisem duzi post posle svice,ali nisam bas imao vremena ni zivaca.kontam da sad pogotovo nema poente,ako nije bilo ni pre 5 dana.realno,siptari se ispisali po nama,a ona proslava boli jako,moze da prica ko sta hoce.bili su bolji,spremniji,pametniji,mudriji,znaju mrznju prema nama da pretvore u dobre stvari na terenu.

Nasima nema puno sta da se zameri,pogotovo na zalaganju,pa onda i sve ostalo.moramo nauciti da balansiramo izmedju srca i glave,za to treba iskustva i vremena,a i to se isto vezba kao korner i ofsajd zamka.

Sudiji lopovu jebem familiju na centru terena,pa nek gleda var do kraja zivota.

Danas cemo tesko na kontre nesto postici,posto ocekujem da "selektor" nece puno menjati,ako uopste.mi jednostavno nemamo ni jednog brzog igraca u prvih 11,a to je osnova za igru na kontra napade.mozda kostic,iako je do sada bio uzasan,mada je pouzdaniji u odbrani od alternativa na levom krilu.

Radonjic se dosta hejtuje od kad je objavljen spisak,sto je meni dosta cudno(verovatno sam subjektivan).mi igraca takvog profila nemamo,i po meni on mora danas da pocne utakmicu.ima brdo mana,ali njegov bezobrazluk i stav da ne jebe nikog 2 posto mogu biti presudni.dovoljno je glup da izadje na teren kao da je sa druge strane dzibuti a ne fagner,tijago silva i ostali kurci.takodje mustafa danas mora da brani kao protiv brage u gostima pre mnogo godine.

Mustafa-bane,bleki,karleusa,kolarov-matic,milivojevic-radonjic,zivkovic,tadic-mitar
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

pertla

Postby pertla » Wed Jun 27, 2018 11:54 am

@fedayn

Sva tri napadaca koja imamo su itekako igrali i imali sasvim solidne sezone,ne znam na koga mislis
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

Rođaci

Postby Rođaci » Wed Jun 27, 2018 11:57 am

reklo bi se da nije gledao Fulam ove sezone

riper

Postby riper » Wed Jun 27, 2018 12:54 pm

Da budem iskren, veliki sam pesimista za veceras. U stvari, mislim da sam realan, a to znaci poraz. Bilo rutinski ili neizvesni, ali ja kada racionalno razmisljam jednostavno ne vidim nacin da mi trijumfujemo. Da ne sirim ovde defetizam, uvek imam onu navijacku nadu koja nikad u potpunosti ne umire, ali jebiga. Ovo je fudbal, mi smo Srbija, oni su Brazil, da li je potrebno objasnjavati.

Pre utakmice sa Kostarikom sam napisao da Kostariku moramo dobiti a da protiv Svajcarske trazimo prolaz dalje. Mislim da smo tu sansu prokockali. Vadjenje protiv Brazila nekako zvuci nadrealno.

Moguce da sam sebe umirujem, hladim, da se ne nalozim pa da dozivim nervni slom veceras. Ovako je bolje, zaista ne vidim da cemo proci, pa da se ne razocaram previse. A ako prodjemo neka mi se svi najebavakju majke. Ja cu u tom slucaju biti neumeren u slavlju i pricacu da sam uvek znao da imamo snage da sjebemo Brazil :) .

Uglavnom, neka veceras makar bude dostojanstveno, da ne bude Argentina 2006. pa da mi ogade fudbal na vise meseci.

prcko

Postby prcko » Wed Jun 27, 2018 1:00 pm

http://sportklub.rs/Rusija2018/Tovaris- ... nalno.html

Od 10 utakmica ovih dveju selekcija Brazil bi verovatno dobio devet, ali ima ona jedna...

idemoo

Postby idemoo » Wed Jun 27, 2018 1:21 pm

Свака част људима који имају оптимизма за овај меч. Нећу да мрачим али ја не осећам ни зрно еуфорије нити надања, уопште се не осећам као да вечерас играмо велику утакмицу.

andro saner

Postby andro saner » Wed Jun 27, 2018 1:39 pm

fedayn wrote:Ја не знам зашто играчи из иностранства,мислим ту пре свега на нападаче који нису ни стандардни у својим клубовима,увек имају предност у односу на фудбалере из домаће лиге?Зар није боље као што се некада радило,да се најбољи голгетери домаће лиге разигравају?Нпр. да је позван Александар Пешић,или Урош Ђурђевић да је био убачен у тим својевремено као најефикасинији голгетер Суперлиге.Уместо тога ми форсирамо Митровића,Грујића...итд ајде Пријовић може да прође као нападач,али видите и сами да је константно на клупи.Коме се повлађује?Менаџерима?Јел ми то оживљавамо њихове мртве каријере? Аргумент да Суперлига не може да се пореди са европским лигама не стоји,а није ни поента у томе.У обзир се узима квалитет индивидуе,тренутна форма и ефикасност.Према томе једино решење за овакву ситуацију је Александар Пријовић вечерас па да се нечему и надамо.Он је партијама у ПАОК-у показао колико може.

Moze iz domace lige, a onda to mora da bude Bojan Matic pre bilo kojeg drugog centarfora! Za Pesica izmislio fudbal!

Return to “Само опуштено”