ultrastito wrote:Rođaci wrote:samo braća Englezi
i opet ce da ga izduvaju
to se podrazumeva
ultrastito wrote:Rođaci wrote:samo braća Englezi
i opet ce da ga izduvaju
brucelee wrote:Kakva koincidencija na danasnji datum su pre 3 godine, nasi orlici dobili Brazil u finalu SP. Steta sto se ta pobednicka generacija manje vise rasula...
Nikodije wrote:Mozda selektor da sansu i Prijovicu. Decko je po meni idealna zemena za Mitra. Znaci klasicnig tromog jakog spica zamenis jakim, visokim igracem koji je pritom duplo brzi od Mitra i koji moze opasno da im sjebe koncepciju. Jer zamisli ti da prvih 60min cuvas Mitra i naviknes na njegovu igru i nacin igranja i onda ti udje lik koji pritom ima snage jer je tek usao i jos je duplo brzi i tehnicki potkovaniji. Mislim da on moze da napravi nesto isto tako ocekujem da SMS da gol i pokaze jednom vise da vredi tolike milione.
Od 10 utakmica ovih dveju selekcija Brazil bi verovatno dobio devet, ali ima ona jedna...
fedayn wrote:Ја не знам зашто играчи из иностранства,мислим ту пре свега на нападаче који нису ни стандардни у својим клубовима,увек имају предност у односу на фудбалере из домаће лиге?Зар није боље као што се некада радило,да се најбољи голгетери домаће лиге разигравају?Нпр. да је позван Александар Пешић,или Урош Ђурђевић да је био убачен у тим својевремено као најефикасинији голгетер Суперлиге.Уместо тога ми форсирамо Митровића,Грујића...итд ајде Пријовић може да прође као нападач,али видите и сами да је константно на клупи.Коме се повлађује?Менаџерима?Јел ми то оживљавамо њихове мртве каријере? Аргумент да Суперлига не може да се пореди са европским лигама не стоји,а није ни поента у томе.У обзир се узима квалитет индивидуе,тренутна форма и ефикасност.Према томе једино решење за овакву ситуацију је Александар Пријовић вечерас па да се нечему и надамо.Он је партијама у ПАОК-у показао колико може.
Users browsing this forum: No registered users and 63 guests