Nikodije wrote:Da ne treba uopste pruzati podrsku fudbalskoj reprezentaciji?
Не знам за Бунта, али мене потпиши слободно испод ове изјаве
Nikodije wrote:Da ne treba uopste pruzati podrsku fudbalskoj reprezentaciji?
Kao što je rekao predsednik Aleksandar Vučić mi smo ovde za Srbiju, nije Srbija ovde zbog nas.
DRINK wrote:Au pa ovde se raspravlja da li treba navijati za Srbiju ili ne, pa nista momci idite navijajte za Hrvatsku, Spaniju, Englesku ili nekog cetvrtog, daleko bilo da neko ovde napise kako jedva ceka tekmu ili da cuje nasu himnu na najvecem fudbalskom takmicenju na svetu. Spominju se splavovi i starletani, pa koga boli kurac za njih, oni predstavljaju Srbiju zemlju svih nas a ne sebe ili klubove za koje igraju, proci ce oni doci ce novi i tako u krug, ali jbg, valjda je to sad in da se sedne u kafic i pljuje po svojoj zemlji, a sutra vec gledate kako da je zajebete gde stignete tako sto cete se svercovati u prevozu ili na stadionu nebitno. Jedno je mazati ih govnima a drugo je zeleti neuspeh i navijati protiv svoje zemlje, to je debilizam. Ovaj prica da su fudbaleri kurvice kaze idu gde im se ponudi najvise para, pa nista druze, idi ti radi za 50e mesecno a ako ti neko ponudi 300e i bolje uslove nikako ne prihvataj, nemoj biti kurvica... Jbt o cemu ja pisem, ubedjujem srbe da navijaju za svoju drzavu cccc
Rođaci wrote:Mamić osuđen na 6.5 godina
https://www.index.hr/vijesti/clanak/zdr ... 02712.aspx
nepravnosnažno, ali i to je velika stvar
Tilt wrote:U mladjim selekcijama nije baš takva priča i mislim da je to razlog što smo tu postizali neke uspehe.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests