Спортске вести и занимљивости

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
SickOfItAll

Re: Спортске вести и занимљивости

Postby SickOfItAll » Tue Jun 05, 2018 2:27 pm

Nikodije wrote:Da ne treba uopste pruzati podrsku fudbalskoj reprezentaciji?

Не знам за Бунта, али мене потпиши слободно испод ове изјаве

Nikodije

Postby Nikodije » Tue Jun 05, 2018 2:43 pm

Dobro svako ima svoje misljenje i vidjenje situacije. Sta znam ja sam Srbin i meni je normalno da navijam za Srbiju. E sada sa navijacke tacke gledista nemam naviku a mislim da nisam jedini da se kao nesto cimam skupljam lovu, da se lozim da idem na gostovanja da bi pratio SRB. Prosto jbg jos nam se nije ustalio taj trip da navijamo za nasu reprezentaciju. Jbg sakatili nas od sfrj pa do scg, nista nece preko noci ali mislim da ce u Rusiji biti dobra nasa ekipa pa cak i dobra ekipa cigana sta god ja mislio o njima, mislim da na severu ima dosta ljudi koji prate reprezentaciju. Oni se ne cimaju kao grupa jer nisu navikli da rade kao mi ostali sa pola gasa i sa po nekim minusom, sa nekim brljotinama itd... Nece da onu reputaciju koju su stekli sa czv kao navijaci i pripadnici grupe ds sjebu sa realno ne proverenim i krajnje sumnjivim likovima, gastosima itd... Mada mogli bi da pripomognu manjim grupama koje jbg nemaju tu snagu da dostojno predstave svoju zemlju. Realno izvakana tema i mozda nije uopste za ovu ovde temu. Bas me zanima da li neko ima informaciju koliko se nasih grupa ocekuje gore i uopste na koliku brojku srpskih navijaca? Po mojim procenama oko 500navijaca i jedno 5h simpatizera. Mada mozda sam i pretero.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Tue Jun 05, 2018 4:14 pm

Ja сам премало гледао репрезентацију, и кад је гледам увек још нешто друго радим, па ми се можда чини, али мени делује да је наша одбрана трагична. Вероватно је због тога жандарм Крушо пеглао одбрану с три штопера, али мени сви ти играчи делују тромо, споро, сваки има неки баш озбиљан недостатак. На десном беку смо претанки (невероватна штета за Жулета), штопери спори и неокретни, Тошић је велики борац али јбг дечко глуп ко туч, није лош лик ал шта ћеш, овамо онај Коларов, њега не бих ни коментарисао да се нешто питам ни он ни шејтанчић ми репке видели не би, али шта је ту је. Када имаш лимитиране ресурсе, треба ти среће доста, али срећа тешко може да те погоди без добро организоване фазе одбране. Ал ајд да видимо.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Krajisnik

Postby Krajisnik » Tue Jun 05, 2018 7:42 pm

Другари не знам шта бих вам рекао око тога да ли треба бодрити репрезентацију или не, по мени ствар личног избора, ја та налицкана говна увек гледам и пиздим збох њих. Али мислим да су квоте (15 да ћемо имати 0 бодова и квота 7,5 да ћемо узети 1 бод) поклон. То ћу и одиграти, ако испаднемо бар ћу узети неки динар (наравно ако стока не испадне са два икса или са једном победом :D ), а ако прођемо неће ми бити жао пара.

kocka

Postby kocka » Tue Jun 05, 2018 11:31 pm

Шта у опште значи пружати подршку репрезентацији ? Како се то ради и шта се тиме постиже ?

svuda.prisutan

Postby svuda.prisutan » Wed Jun 06, 2018 1:29 am

Valjda ljubav prema drzavi u kojoj si rodjen ili odakle su ti preci. Valjda treba da osetis neku pripadnost. Sta da kazu navijaci klubova koji nikad nikada nisu osvojili nesto ili koji nikada nisu dostigli neki visi rang? Sta, ti ljudi su slepci? Zamisli kao klub ti zavrsi na 10-om mestu od 16 u zoni Dunav, i ti i dalje pratis taj isti klub iz godine u godinu... Pa nije sve u trofejima. Daj onda svi da navijamo za Spance i Nemce. Oni su najjaci, oni pobedjuju, oni ce nas obradovati, ne kao ovi nasi slepci.. Sta da kazu Skoti? Nego je problem sto ljudi koji navijaju za partizan ili zvezdu su navikli na pobede i na "uspeh", pa im je nekako odbojno navijati za svoju reprezentaciju zato sto je losa, ljudi nisu navikli na poraze.

Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka

kocka

Postby kocka » Wed Jun 06, 2018 7:43 am

Треба да се осети осећај припадности према Коларову и екипи која служи да курта и мурта продају играча и узму паре ?!

Или да се идентификује са неким ко је у Србију дошао да би појебао неку старлету па се вуче по терену, јер се чува за предстојећу прцачину ?

Људе генерално боли курац и за победе и за поразе, када долази Шпанија напуниће стадион, када долаз Сан Марино биће три човека. Тако је и на Звезди и Партизану, никакве разлике нема.

Nikodije

Postby Nikodije » Wed Jun 06, 2018 8:29 am

Stalno se provlaci ta neka povezanost navijaca i igraca, meni da budem iskren to nikada nije bilo jasno. Druze u ovoj nasoj zemlji u zadnjih 25 godina ti nemas klub u kome igra igrac koji je zasluzio da mu se napise parola ili skandira ime. Ajde Sasa Ilic i mozda tu i tamo neki pojedinac jos ali na prste jedne ruke maksimlano a pricam o skoro 3 decenije. I onda glavni argument bude za reprezentaciju, manekeni i njihov pristup igri i slicno. Da se tako gledaju stvari pa navijacki pokret u Srbiji nikada nebi ni postojao. Zamisli ti navijace manjih klubova brate 99% igraca u JSL navija za zvezdu ili partizan i san im je da igraju za njih i sta sada? To je tako , prosto ja igrace gledam kao kurve, budu malo , uzmu koji dinar, jedu, piju ,jedu govna i odu kod onoga ko da vise para i bolje uslove. Klasicne kurvice! Cast izuzecima, ali ponavljam jako ih malo ima a u JSL skoro ih ni nema. Sta vise reci? Pa nismo mi Englezi ili Italijani ili Yuga 60-80 tih kada su legende ove igre igrale na nasim prostorima. Tako da ta prica oko igraca i to, ma to je smesno majke mi. Ja sam sam rekao nemam taj osecaj navijacki kada igra reprezentacija ali za Srbiju uvek navijam naravno i kada god mogu odem na stadion.

prcko

Postby prcko » Wed Jun 06, 2018 8:30 am

Sto se tice ove rasprave oko podrske reprezentaciji, citiracu Krstajica. :mrgreen:

Kao što je rekao predsednik Aleksandar Vučić mi smo ovde za Srbiju, nije Srbija ovde zbog nas.

riper

Postby riper » Wed Jun 06, 2018 10:02 am

Gledam po sebi, nikada ne navijam protiv bilo koje nase reprezentacije, niti smatram one koji aktivno prate da su glupi ili ludi. Ali postoji poseban hejt koji osecam za fudbalsku reprezentaciju posle i najmanje greske koju naprave. Zasto je to tako. Pa za razliku od fudbalera, svi drugi su makar u jednom kratkom trenutku zablistali, ali ovi su uvek razocarali. I povrh svega, za svako razocarenje imali su izgovor. Bilo da su ucestvovali na velikim takmicenjima ili su se raspadali jos u kvalifikacijama.

Osim toga, mnoge druge reprezentacije kada kiksnu, vidis na licima tih igraca, trenera da se osecaju lose. Imaju u glavama da su razocarali naciju iako toj naciji realno ne duguju nista. Kosarkasi sa trecim timom izgubili u finalu u mecu gde su ih pokrali a oni se vratili ko popisani sa srebrnom medaljom. Devojke izgube u finalu Olimpijade smore se najgore jer su “samo” srebrne. Sta tek da kazemo za vaterpoliste. Juce Nikola Grbovic riba odbojkase jer u onoj svetskoj ligi igraju lose, isto i Terzic sa devojkama.

Ali u fudbalu nije postojao jedan poraz (a bilo ih je previse), gde si osetio da su se ti igraci, treneri, svi, nesto ozbiljno potresli. Daju oni standardne izjave tipa “treba da se pogledamo u oci” i slicno, ali to isto vece tugu utole divljanjem po splavovima, glupiranjem. Pljunu naciji u lice svaki put, uzmu podrsku i obrisu usranu guzicu i jos se ljute kada ih neko kritikuje. Cak i rukomet, koji je po svemu najslicniji fudbalu, imao je par svetlih trenutaka koji su krunisani medaljama.

Nijedan drugi sport u Srbiji nema takav trust idiota kakvi su fudbaleri. Kod svih reprezentacija je stvoren kult reprezentacije samo kod fudbalera jos nije. Stavise, odbojka je jedini sport koji ima vise uspeha od raspada one velike drzave nego dok je postojala SFRJ. Svi ostali su stvorili atmosferu gde je igra u reprezentaciji i odlazak na takmicenje velika stvar. Ajde sada nakon toliko skoro tri decenije od kada se ona velika drzava raspala, sta je jos potrebno fudbalerima da se taj kult fudbalske reprezentacije stvori. Imali su i pune stadione i hvalospeve u medijima, novinari su zarad viseg cilja cesto precutkivali razne svadje, klanovske podele, sve je bilo podredjeno samo da odu negde i da naprave nesto. A od njih i dalje samo kurcina.

riper

Postby riper » Wed Jun 06, 2018 10:11 am

Moram da pomenem i jedan slucaj kojeg se secam. Na pripremama kosarkaske reprezentacije uoci nekog velikog takmicenja (ne secam se tacno kojeg), Vladimir Djokic tadasnji plej Partizana je imao naprslo rebro. Danima je cutao i trenirao jer je zeleo da ide na takmicenje. Tek kada su doktori izvalili da ima povredu on je povucen iz reprezentacije. U nekom itervjuu je valjda rekao da ga je sramota sto se povredio, da je zeleo da igra i da je mislio da ce uspeti da ode na takmicenje a da se leci posle. Sto je najgore, on je bio na sirem spisku sa jako malo sanse, cak i da je zdrav, da bi isao. Ali hteo je do kraja da prodje pripreme. I kako tako nesto da se uporedi sa bilo cime sto je vezano za fudbalsku reprezentaciju. Sto bi Milijas rekao (doduse u dresu Zvezde), “nisu nam nabavili ni sampone”.

Tilt

Postby Tilt » Wed Jun 06, 2018 10:35 am

Naša A repstacija je kao klasično državno preduzeće.
Direktor/predsednik saveza, stranački kadar. Kvalitetnom fudbaleru koji je došao sa iskrenim namerama i pristupom motivacija bude odmah poljuljana kad vidi da je tu neko sa najvišim protekcijama, neko ko u stvari neke elementarne stvari ne zna i silne godine se švercuje, neki pripravnici preko veze i batica sa najjačom vezom odma ugovor za stalno. Kolektiv u kojem ne vladaju normalne norme i vrednosti, već se normalan pita da li je on u stvari neko ko se ne uklapa i traži nemoguće. Kolektiv gde se čeka godišnji odmor i gde je uspeh uložiti što manji trud a dobiti što više.

U mladjim selekcijama nije baš takva priča i mislim da je to razlog što smo tu postizali neke uspehe.

DRINK

Postby DRINK » Wed Jun 06, 2018 10:42 am

Au pa ovde se raspravlja da li treba navijati za Srbiju ili ne, pa nista momci idite navijajte za Hrvatsku, Spaniju, Englesku ili nekog cetvrtog, daleko bilo da neko ovde napise kako jedva ceka tekmu ili da cuje nasu himnu na najvecem fudbalskom takmicenju na svetu. Spominju se splavovi i starletani, pa koga boli kurac za njih, oni predstavljaju Srbiju zemlju svih nas a ne sebe ili klubove za koje igraju, proci ce oni doci ce novi i tako u krug, ali jbg, valjda je to sad in da se sedne u kafic i pljuje po svojoj zemlji, a sutra vec gledate kako da je zajebete gde stignete tako sto cete se svercovati u prevozu ili na stadionu nebitno. Jedno je mazati ih govnima a drugo je zeleti neuspeh i navijati protiv svoje zemlje, to je debilizam. Ovaj prica da su fudbaleri kurvice kaze idu gde im se ponudi najvise para, pa nista druze, idi ti radi za 50e mesecno a ako ti neko ponudi 300e i bolje uslove nikako ne prihvataj, nemoj biti kurvica... Jbt o cemu ja pisem, ubedjujem srbe da navijaju za svoju drzavu cccc

Nikodije

Postby Nikodije » Wed Jun 06, 2018 11:16 am

DRINK wrote:Au pa ovde se raspravlja da li treba navijati za Srbiju ili ne, pa nista momci idite navijajte za Hrvatsku, Spaniju, Englesku ili nekog cetvrtog, daleko bilo da neko ovde napise kako jedva ceka tekmu ili da cuje nasu himnu na najvecem fudbalskom takmicenju na svetu. Spominju se splavovi i starletani, pa koga boli kurac za njih, oni predstavljaju Srbiju zemlju svih nas a ne sebe ili klubove za koje igraju, proci ce oni doci ce novi i tako u krug, ali jbg, valjda je to sad in da se sedne u kafic i pljuje po svojoj zemlji, a sutra vec gledate kako da je zajebete gde stignete tako sto cete se svercovati u prevozu ili na stadionu nebitno. Jedno je mazati ih govnima a drugo je zeleti neuspeh i navijati protiv svoje zemlje, to je debilizam. Ovaj prica da su fudbaleri kurvice kaze idu gde im se ponudi najvise para, pa nista druze, idi ti radi za 50e mesecno a ako ti neko ponudi 300e i bolje uslove nikako ne prihvataj, nemoj biti kurvica... Jbt o cemu ja pisem, ubedjujem srbe da navijaju za svoju drzavu cccc

Drink ja se raspisao o tome kako naravno uvek treba bodriti svoju zemlju ne vidim gde si ti procitao da sam ja napisao suprotno? Samo sam napisao za ove sto se vade na nase manekene i na njihov pristup reprezentaciji da je to po meni ne bitno i da su oni svi prolazni kako u klubovima tako i u reprezentaciji. I da tu povezanost na relaciji navijaci igraci kod nas nikada nije bila niti treba da bude jer nema tu ni jedan igrac kome bi skandirao ime ili slicno. Znaci boli me kurac ko igra i kako igra jer ja na to da uticem ne mogu. Bodrim svoju zemlju i gotovo! A nisu kurvice nego KURVETINE! Malo mu je par soma mesecno i da igra i zivi kao bog u svom gradu i u svojoj zemlji i da bude legenda tog kluba i da donosi radost i srecu svojim navijacima na tribini. Bolje uzeti milione sa kojima realno normalan covek ne zna sta ce nego da poludi. Ma necu vise da duzim, poenta price navijati za svoj klub i svoju zemlju uvek i svagde a ko igra i kako igra jbg mozemo ovako kenjati po forumima i uz pivo negde i to je to.

Brdja

Postby Brdja » Wed Jun 06, 2018 11:43 am

Jbt, ja ću dobiti potres mozga ako još negde pročitam da je Karius najebao od Ramosa i da je zbog toga branio loše
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

Rođaci

Postby Rođaci » Wed Jun 06, 2018 12:00 pm

najjača priča, mitomanija level "hoćemo kalčopoli u srpskom fudbalu"

Rođaci

Postby Rođaci » Wed Jun 06, 2018 12:45 pm

Mamić osuđen na 6.5 godina
https://www.index.hr/vijesti/clanak/zdr ... 02712.aspx

nepravnosnažno, ali i to je velika stvar

prcko

Postby prcko » Wed Jun 06, 2018 1:10 pm

Rođaci wrote:Mamić osuđen na 6.5 godina
https://www.index.hr/vijesti/clanak/zdr ... 02712.aspx

nepravnosnažno, ali i to je velika stvar

Plus mora da vrati pare.

Eeee Srbijo, na kurac te nabijem.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Wed Jun 06, 2018 3:48 pm

Tilt wrote:U mladjim selekcijama nije baš takva priča i mislim da je to razlog što smo tu postizali neke uspehe.

Ја сам увек контао да су млађе категорије успешне једноставно јер ти наши играчи већ увелико играју битне улоге у својим клубовима, или су чак већ опипали први трансфер у иностранство. Касније их ови страни другари прешишају а они се углавном изгубе у каријерама али већ су се исплатили својим фаљизаторима...После се иде друга рука, трећа.. Азербејџан, Казахcтан, са Тобага зора свиће свиће свиће Тринидад. Код младих играча мафија шљака највише заправо, ту је извор, ту је прва рука.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Return to “Само опуштено”