Pre nego sto su uopste zakazali svadbu, dolazi buduci mladozenja cigancic od 17 godina, sa jos desetak ljudi. On sa nekom zenom odlazi u sobu, a ostali zaseli u restoran i narucuju pice. Saznajemo od njih da mali nije video picke i da mora da probije led pred svadbu, da se ne obruka. Ta zena je ustvari prostituka koju su mu oni angazovali. Posle nekih pola sata, mali ulazi u restoran, beo ko krpa, kaze "Ja ne mogu ovo". Ovi likovi ustaju i odlaze u sobu, al bukvalno svi do jednog. Posle nekog vremena se vracaju svi zadovoljni, smeje se i ovaj mali, skinuo mrak.

Par dana kasnije, dolazi desetak ljudi sa mladine strane i desetak od mladozenje. Tu je i mlada, 16 godina ima. Buduca svekrva je vodi u sobu da proveri dal je nevina dok ostatak pratenje ceka u restoranu. Inace to je ista ona soba gde je buduci mladozenja uz pomoc prijatelja skinuo mrak.

Dan svadbe. Oko 9-10 ujutru, stizu mlada, mladozenja, njegova keva i jos par zena. Nose neke lavore, cebad i carsafe. Traze da se skine sva posteljina iz sobe, jer takvi su njihovi obicaji, mora da bude sve njihovo i sve novo. Tu mladozenja skida djanu mladi, dok keva i te zene nadgledaju ceo proces.

I sad ja mislim to je to, nista bizarnije od toga ne moze da se dogodi u tom danu. Medjutim, oni uzimaju taj carsaf, na kome je ona nesretnica prokrvarila, vezuju ga za motku onako krvavog i stavljaju ga na ulaz od restorana. To im je bio barjak sa kojim su kasnije docekivali goste.