Душевна болница

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
prcko

Re: Душевна болница

Postby prcko » Thu Apr 05, 2018 2:55 pm

Kako mi se jedan deo familije bavi upravo izdavanjem prostora za proslave, nagledao sam se bas svega i svacega. Pokusacu ukratko da vam opisem jednu svadbu beckih cigana, gde sam sticajem okolnosti licno prisustvovao celom procesu, od ugovaranja, do samog veselja. To je bilo pre 2 godine.

Pre nego sto su uopste zakazali svadbu, dolazi buduci mladozenja cigancic od 17 godina, sa jos desetak ljudi. On sa nekom zenom odlazi u sobu, a ostali zaseli u restoran i narucuju pice. Saznajemo od njih da mali nije video picke i da mora da probije led pred svadbu, da se ne obruka. Ta zena je ustvari prostituka koju su mu oni angazovali. Posle nekih pola sata, mali ulazi u restoran, beo ko krpa, kaze "Ja ne mogu ovo". Ovi likovi ustaju i odlaze u sobu, al bukvalno svi do jednog. Posle nekog vremena se vracaju svi zadovoljni, smeje se i ovaj mali, skinuo mrak. :mrgreen:

Par dana kasnije, dolazi desetak ljudi sa mladine strane i desetak od mladozenje. Tu je i mlada, 16 godina ima. Buduca svekrva je vodi u sobu da proveri dal je nevina dok ostatak pratenje ceka u restoranu. Inace to je ista ona soba gde je buduci mladozenja uz pomoc prijatelja skinuo mrak. :mrgreen: Vraca se zena sva odusevljena i vice "Bice svadbe". Svi se ljube, toci se pice, nazdravlja se. Tu cujem da su mladu platili 50.000 evra.

Dan svadbe. Oko 9-10 ujutru, stizu mlada, mladozenja, njegova keva i jos par zena. Nose neke lavore, cebad i carsafe. Traze da se skine sva posteljina iz sobe, jer takvi su njihovi obicaji, mora da bude sve njihovo i sve novo. Tu mladozenja skida djanu mladi, dok keva i te zene nadgledaju ceo proces. :shock:

I sad ja mislim to je to, nista bizarnije od toga ne moze da se dogodi u tom danu. Medjutim, oni uzimaju taj carsaf, na kome je ona nesretnica prokrvarila, vezuju ga za motku onako krvavog i stavljaju ga na ulaz od restorana. To im je bio barjak sa kojim su kasnije docekivali goste. :(

Batke

Postby Batke » Thu Apr 05, 2018 3:17 pm

A gde je bio Kusturica :mrgreen:
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.

rizzler

Postby rizzler » Thu Apr 05, 2018 3:39 pm

ja ne mogu da verujem koliko ova spečena negira posledice bombardovanja uranijumom i porastom obolelih od raka zbog istog. gledate na sopstvenu odgovornost rizikujući pritisak 300 sa 200 !!

dok slušamo fank lagano praznimo šank

kocka

Postby kocka » Thu Apr 05, 2018 3:57 pm

Улични ратник! wrote:Ne znam što se svi toliko čudite,pa mi smo ubedljivo najprimitivniji narod u Evropi dobro možda su Šiptari gori od nas po tom pitanju. Ajd razumem ja i neku zajebanciju oko običaja ali da se neko mrtav ozbiljan loži na običaje u 21.veku ne mogu nikako. Zašto smo toliko zatucan narod mi neće biti jasno ni za 30 godina,zašto smo tolike salječine u svakom smislu te reči...

Ладно још један просветитељ :D

Јеси ти исто из Новог Сада, чини ми се да је новосадски ваздух погодан за настанак просветитеља.

njasvi

Postby njasvi » Thu Apr 05, 2018 5:09 pm

to za kintu na ulazu je nesto najnormalnije pogotovo za sumadiju pa i dole juznije, meni je to jos dok sam bio klinac bilo tako ciganski da otvaras kovertu i brojis ko je koliko doneo al jbg kad porastes shvatis da se sve vrti oko para... svadbe ljudi i prave da bi zaradili a i ti sto dolaze dolaze ili da bi vratili "dug" ili da bi oni mogli da racunaju na tebe kad oni budu nesto pravili ... ruku na srce bolje i da se donese lova nego da ljudi kupuju neke miksere, slike pi*ke materine ...

fotografi su govna !!!

a najvece smrdulje su oni cigani sto prose oko crkve !!!
oni bukvalno maltretiraju svatove daj daj pa daaaaaaj vuku za ruke, stanu ispred tebe ne daju ti da prodjes ma boze sacuvaj stvarno da ti hitler postane gotivan lik... isto i oni trubaci sto cekaju kod opstine ili porodilista ili ispred crkve daj daj ubaci koju daj kume daj mladozenja ajde mlada ajde za zdravlje dece ajdeeee ma mrs u pi*ku materinu cigansku

moj burazer bio na nekoj svadbi gde ispred opstine se potukle dve grupe tih trubaca-prosjaka kao danas je nas dan sta ste vi dosli

ma narod smo stoka nam nije ravna
04 X 1945

Трипко

Postby Трипко » Thu Apr 05, 2018 5:51 pm

Луди власи.

Batke

Postby Batke » Thu Apr 05, 2018 6:02 pm

Meni sestra kada se udavala nije bilo ni c od cigana iako smo išli u crkvu što mi je bilo čudno, a onda shvatim da lokalni sveštenik im neda se muvaju tu. Što se tiče opštine u zadnje vreme ljudi najčešće angažuju matičara da im dođe u restoran. Zadnjih par godina nema svadbe na kojoj sam bio da nisu doveli matičara u restoran.

Мићара

Postby Мићара » Thu Apr 05, 2018 6:45 pm

Batke wrote:Meni sestra kada se udavala nije bilo ni c od cigana iako smo išli u crkvu što mi je bilo čudno, a onda shvatim da lokalni sveštenik im neda se muvaju tu. Što se tiče opštine u zadnje vreme ljudi najčešće angažuju matičara da im dođe u restoran. Zadnjih par godina nema svadbe na kojoj sam bio da nisu doveli matičara u restoran.

Излаз матичара се плаћа 100-150€ па или плати или дођи, компликовано је због сватова да се иде испред општине јер се прво вијенча у цркви па после тога упис у м. књигу...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Gazda Drki

Postby Gazda Drki » Thu Apr 05, 2018 7:35 pm

Mene sjebao bivsi zet od sestre od tetke, ja sam bio dever bio sam bas klinac dete. Dade mi rumunske leje, ja mislio 100e :mrgreen:

Image

axkontra

Postby axkontra » Thu Apr 05, 2018 7:50 pm

Причао ми кум да је гледао 48 сати свадба да је био неки обичај да се пије из ципеле старог свата, кажу екипа за ту свадбу пила из шимике неког дебелог цигана из Пирота, можда најодвратниоје нешто што је гледао на телевизији.
Иначе једна онако баш јака сцена коју сам видео јесте сцена када је кум ишао 1997 у војску у Урошевац па је на воз у Београду дошла булумента цигана да прати њиховог брку на воз, њих безмало двеста у кортеу,а он у првом реду на раменима фамилији и сви певају на циганском ову ствар

https://youtu.be/9hpAivkp1f8

CamoSurprise

Postby CamoSurprise » Thu Apr 05, 2018 8:20 pm

Bilo je na starom forumu, ali da se podsetimo...ova svadba je nedostizan nivo usvinjavanja...

P.S. Ako neko može da iskopa youtube, isto jedan od ludjih snimaka sa starog foruma...Sede i sviraju u neke šargije ili tako neke instrmente i pucaju, pa opet sviraju, pa pucnjava...valjda sam objasnio da će neko skontati o kom se snimku radi ?
Gilajdza RIP

Bunt

Postby Bunt » Thu Apr 05, 2018 8:30 pm

Totalno idiotski potez,  prebrojavanje na ulazu. Sad ja treba nekome ko je meni dao 300 da vratim 300? Ako mi ih je zbog toga dao nek se odmah oprosti od njih. Da imam, dacu  naravno, dacu i vise ako sam u mogucnosti… ali da nemam pa da grcam i zajmim kako se ne bih obrukao? Boli me bas k….

Sto se tice cigana ispred crkve, pre par godina se razbezali kad je stigao korteo svatova,  sa sve bakljama i barjacima. Ostao samo jedan koji nije video /shvatio o cemu se radi. Nije on lose ni prosao,  u smislu nije ga niko maltretirao, terao da igra, pije i slicne gluposti. Sticajem okolnosti ostao sam posle vencanja nesto blizu crkve, otisli svatovi dalje i gledam kako taj sedi polupogubljen uz ogradu porte,  pojavljuju se ostali i pitaju ga “jesi ziv, kako si prosao? “ odgovor mu je bio “Mars bre u picku materinu, majku vam jebem svima, samog ste me ostavili ovde, da me ubiju !!!”

I jos jedan detalj sto spomenu neko oko pijenja iz cipele.  Pre par godina na studio B Isla neka emisija gde treba da za lovu nadjes nekog na ulici ko ce ti pomoci da resis izazov (npr riba da razmeni pantalone sa drugom ribom u liftu,  tip da nadje pet riba koje setaju sa momkom i poljubi ih pred njim i slicno). Uglavnom, nalaze idiota u parku blizu zoo vrta i nude mu 1000 dinara da nadje pet dobrovoljaca koji ce se izuti,  staviti cokoladnu pralinu izmedju palca i drugog prsta na nozi i da to ovaj pojede bez koriscenja ruku. Majko mila kad su poceli penzioneri da se izuvaju, MAJKO MILA!!! Taj prizor mi se urezao u trazio secanje.

Batke

Postby Batke » Thu Apr 05, 2018 9:03 pm

To je bio treći kanal. Kviz se zvao Hoćeš Nećeš. Voditeljke su bile Ana Mihajlovski i Marijana Mićić. Marijana za PMC temu dušu dalo. Skoro mi natočila gorivo na pumpi, uživo je još lepša, a ovako je totalno otkačena riba.

Мићара

Postby Мићара » Thu Apr 05, 2018 9:24 pm

Мени најбољи другар сјебе свадбу, одтада не причам са њим... Потуче се на улазу у салу, и како га је овај други накаутирао опали главом од праг на улазу и почела крва да шикља. Док сам ја био унутра испред оног главног стола у средини, и само улази жена паничар јебени и говори мртав човек мртав човек. Само видиш брате читава сала излази напоље ја гледам и невера, никада ту слику нећу заборавити и излазим напоље и овај дефект лежи као сав крвав не мрда нико не сме да га пипне, и ја га дигнем лагано и ставим га на хаубу од кола , и донесу ми бокал воде и пљуснем га оним бокалом и као дође себи јебем ли му племе лудо. Ајде да је то било у 21 или раније него у 00:30 баш када су се људи опустили и почели да играју то се деси, јбг пола оде кући одмах. Каква су људи мрака уствари, а оној жени што је викала мртав човек јебем све по списку дебилно... Још и стаде музика као када је почела да се дере да лежи неко мртав напољу... Ја говорим овим дебилима музичарима свирај јебем вам сунце они гледају у мене ко телад... јебем ти свадбу и дан и све у курац
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Thu Apr 05, 2018 10:22 pm

gilajdza wrote:P.S. Ako neko može da iskopa youtube, isto jedan od ludjih snimaka sa starog foruma...Sede i sviraju u neke šargije ili tako neke instrmente i pucaju, pa opet sviraju, pa pucnjava...valjda sam objasnio da će neko skontati o kom se snimku radi ?

Не знам да л' је то то, али у сваком случају овде имамо један леп хепенинг у природи

Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

dlanovi_grla_dlanovi

Postby dlanovi_grla_dlanovi » Thu Apr 05, 2018 11:36 pm

Ово је било на старом форуму. А најјачи је младожења како игра

Rođaci

Postby Rođaci » Fri Apr 06, 2018 12:05 am

"A kriterijume na gradskom konkursu za finansiranje kulturnih projekata je, između ostalih, ispunilo i Udruženje Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića čiji je domen zaštita ljudskih prava u domenu ishrane - za svoj projekat je dobilo 350.000 dinara."

:lol: :lol: :lol:

riper

Postby riper » Fri Apr 06, 2018 12:11 am

Ono sto Micara prica kako mu je ortak sjebo svadbu, svako od nas ima nekog u rodbini ko je rizican na slavljima. Jedan deo moje familije definitivno ima podeljenu licnost. Oni su posteni ljudi domacini, kulturni, vredni, na leb da ih mazes... dok se ne napiju. Onda su to zivotinje, pa i gore od toga. Jedan moj cica je sam, koliko znam, sjebao najmanje 7-8 slavlja. Napije se ko zivotinja, pa je jednom u sred svadbe mrtav pijan zgazio coveka na biciklu (ovaj hvala Bogu bez tezih povreda), nekoliko puta se potukao i vratio sa otvorenom lobanjom, nekoliko puta je tukao zenu i jednom se pobio sa sinom. Sve na slavljima od onoga sto ja znam. Hvala Bogu pre nekoliko godina zavrsio lecenje od alkohola pa sada nije ni bleda senka onoga sto je nekad bio.

Jednom momku je komsija sjebo svadbu jer je pijan zapoceo tucu gde je izlomljena citava sala i to negde izmedju corbe i pecenja.

Drugari iz sela su mi ipak pricali da su najjaci dozivljaji kada je mesovita svadba, odnosno kada neko nas ozeni ili ako je devojka da se uda za nekog iz madjarske, slovacke, rusinske i slicne zajednice. To su mahom mirni ljudi, jednom sam gledao madjarsku svadbu, izgleda kao popodnevni piknik. Tako mi je ortak pricao da je neki iz lickog sela u Backoj ozeni Slovakinju. Na svadbi je izbila neka zestoka tuca i to njegova rodbina se peglala. Kaze ortak gleda gde su mladini gosti, ljudi sede mirno, ne pomeraju se, ne trepcu. Ovi ko zivotinje zapenili jedni na druge. Kaze nije mu bilo jasno da li su ljudi ocekivali tako nesto pa su ostali hladnokrvni ili su se presekli od straha pa su samo cutali.

Inace od mog kuma neki drugar nije hteo da pravi svadbu upravo zbog svoje rodbine. Sam kaze, mora sve da ih zove, a ne da medjusobno ne pricaju, nego se otvoreno mrze. Kaze samo fali krv da padne na svadbi a zna kakvi su ludaci.

Verujem da pevaci i pevaljke na svadbama mogu knjige da pisu cega su se sve nagledali.

pertla

Postby pertla » Fri Apr 06, 2018 12:36 am

te sto dodju na svadbu sa idejom da se tuku bih zatvarao na dva meseca bez sudjenja, bas posebna vrsta debilcina.

bio sam na bezbroj svadbi, sto kao mladji, sto kad su poceli drugovi i drugarice da se udaju.tri puta kumovao, jednom bio dever.na zalost, sticajem usranih zivotnih okolnosti, necu praviti svadbu, naredne 2-3 godine sigurno.

najvise sam "izginuo" kad sam bio dever, od 9 ujutro akcija, kod brata kuci, pa odlazak po kuma, pa odlazak po mladu i kupovina, pa slatka rakija...posle tog obicaja sam samo seo i gledao u zid nekih sat vremena, posto seljaci nisu propustali da nazdrave sa mnom i jos me forsiraju( majku im jebem seljacku :D ).najgori incident koji sam uzivo gledao je kad su se mladozenja i mlada izmedju skupljanja svatova i samog vencanja posvadjali oko prezimena, i cela mladina strana samo u jednom momentu ustane i napusti salu, ko hrvati postolje '95.na kraju se nisu ni uzeli, pukli pare a od svadbe i braka nista.jednom prilikom su dva pijana mentola srusila mladenacku tortu, ali kontam da to i nije strasno kakvih sam se sve prica naslusao, stvarno smo nekad debilan narod jebo nas konj, moze dokumentarac da se snimi samo takav o srpskim svadbama.

sto se tice ovog oko koverti i poklona, znam kako stvari stoje ali i dalje ne mogu da verujem kako smo prokleti i zatucani.iskreno se ni ne secam koliko sam kome odneo na svadbu(osim kad sam kumovao, svima sam nosio isto) i boleo bi me kurac koliko ce ko meni doneti.svako nosi koliko moze i koliko misli da treba.ja cak ni ne napisem na koverti od koga je, pa nek mladenci razmisljaju ako su takvi pacijenti.ako nekad budem pravio svadbu, pravicu zbog sebe i zbog zene, a ne zbog para.

"A kriterijume na gradskom konkursu za finansiranje kulturnih projekata je, između ostalih, ispunilo i Udruženje Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića čiji je domenzaštita ljudskih prava u domenu ishrane - za svoj projekat je dobilo 350.000 dinara."

jel moze neko da mi objasni kakva je ovo picka materina?za ovu porodicu nemam lepu rec da kazem , sve im jebem debilno, pocevsi od sina kog treba jebati uzareni zeljezom, preko ove kvaziumetnice koja bezuspesno umire vec godinama u svim medijima, pa do gospodina pajkica.kakav moras monstrum da budes da ozenis onog monstruma?
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

axkontra

Postby axkontra » Fri Apr 06, 2018 12:58 am

Причао ми неко каже забавља се нека риба из околине Зејчара и неки хрват и сад не може хрват да побегде од тога што јесте ћале му био новинар у херег босни замерио се усташама деведесетих и он паљба за београд и млади се упознали на факсу и он проси ову Зајечарку.Како је студирао медицину најбољи друг и цимер му буде неки црнац, а кум неки пазарац муслиман и каже дошли они да просе за веридбу ову снајку и сада чекају их обичаји тамо на уласку у двориште и кажу стоји њен деда и гледа ту трочлану делегацију и прокоментарише,а добро је бар нису Бугари.

Return to “Само опуштено”