Политика, избори и вести о политици

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
prcko

Re: Политика, избори и вести о политици

Postby prcko » Tue Mar 06, 2018 11:22 am

Dragan Maravic DS: predlagac nase liste je podneo 60 prigovora, mi smo kao stranka prestali da postojimo. Ja ne stojim iza tih prigovora i sve sam obavestio o tome. Trazio sam da se povuku i ne zelim da se profesionalno sramotim

Image

pertla

Postby pertla » Tue Mar 06, 2018 11:59 am

@nexon

Brate,ne bih da ti rusim sneska,ali dveri i djb ne mogu da slome malo stariju kiflu,a ne korupciju.

Ponekad kad citam ovaj forum zapitam se gde vi ljudi zivite,gde radite,gde se lecite,kuda se krecete,koje televizije gledate,jeste li uopste svesni ove jebene krvave stvarnosti koju zivimo?da li razumete bar malo u kakvom se stanju srbi i srbija nalaze?od portira(hehe) do predsednika drzave svi su korumpirani i povezani na neki nacin,ali ce dveri taj sistem da sjebu.mda

Inace sam glasao sa dveri na svim izborima od kad su se pojavili kao opcija,i glasacu i na sledecim.prepoznao sam ih kao zdravu,novu snagu na sceni,sa kojom delim dosta stavova,kao i vecina njihovih glasaca.po meni su za dosta vremena pokazali mali napredak,ako nisu i nazadovali.za to postoji verovatno puno razloga,o kojima nisam dovoljno kompetentan da pricam.ali verovati da neka takva zdrava (nadam se) prica,moze da napravi neki ozbiljan potres i pomak na politickoj sceni srbije,igrajuci po vec utvrdjenim pravilima igre, po kojima startuju u debelom hendikepu,je blago receno naivno.a pritom su izgubili onaj polet i zamah koji su u startu itekako imali.
Last edited by pertla on Tue Mar 06, 2018 12:04 pm, edited 1 time in total.
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

Далтон

Postby Далтон » Tue Mar 06, 2018 12:00 pm

Popravi mi dan :lol:
Image
(Street Force / Curva Orientale)

Nexon

Postby Nexon » Tue Mar 06, 2018 1:11 pm

Прозива људе, пре свега мислим на дјб, који су му јако пуно помогли 2017.
Сада су му двери и дјб нудили сарадњу он је одбио и делимично учествовао у њиховом обарању испод цензуса.
Иако су људи у дверим и дјб знали шта ради на овим изборима реч му нису рекли за разлику од неких других.

Али тако то иде.

1958

Postby 1958 » Tue Mar 06, 2018 1:32 pm

Ovi tvoji da se useme sa crnim djavolom ti bi podrzao i ubedjivao da je to dobro. Kakve crne dveri, ko ce tu nesto da uradi? Njima je ceo pokret jedan covek, a ni on nije zdrav u glavu. Bolje da su ostali na casopisu.
Radule je tek prica za sebe, bio vlas' sad tera pricu kako je on cist i cuda muda, vidi mu se po faci da je neki bolesnik.

I gangula me razocarao mada ja nisam nista zajebano, pametno ni ocekivao od njega. Gledao sam neki intervju mislim da je vajs, ko da su mene stavili tamo cisto onako da izblejim. Nema pojma covek ni o cemu, nema stav, nista, skupio se tamo nesto, kao kukavac neki. Dobro je on proso na izborima. Sumnjam da ce ponoviti ovaj "uspeh". A i nbgd mu pade tako da jbg...

Sto se tice nbgda, sns sa ds(ne strankom nego 1989 burazerima) malo zafarbao zgrade, po koja teretana, obecanje za parking i ode saponja...

24 kandidata, muka da ti bude dok citas ono...
Често одем до на село

Nexon

Postby Nexon » Tue Mar 06, 2018 1:57 pm

Мање су један човек од снс, спс и срс.
Шта је снс без Вучића који се вуче по месним заједницама пред локалне изборе. Толико му је јака странка без његовог имена, који је опет последица што ненормално користи медијске ресурсе и нон-стоп се промовише са гомилом баљезгарија.
Хоће неко да гласа за Ђуку, убогог богумила Ђурића, Стефановића, Мају Гојковић, Мартиновића...
Као да се у Србији гласа осим за једног човека.

Ако је највећи проблем Бошка и Радуловића што им је Вучић и пинк ставио да су луди онда их треба стварно гласати.

И та прича о лудости долази од особе која ломи кваке по Влади Србије када му се нешто не свиди, који хистерише чиме му неко опонира у ставу(зато избегава дуеле који нису намештени), што је Ђука признао како их је третирао док су још били радикал, што се видело код Марића у намештеном дуелу са уредником нин-а итд. То чак посредно и Шешељ признаје.
Ето такав прича другима да су луди.

Наравно да је 24 листе када је 15-20 Вучићевих за одвлачење гласова на разним странама.

Nexon

Postby Nexon » Tue Mar 06, 2018 2:21 pm

А то колико је ко шејтан, па Чедомир Јовановић је мањи шејтан од оних који су због сопствене фрустрације губљења избора одлучили да продају државне интересе и урадили нешто што ни жути нису хтели у том тренутку, додшуе, они би то на дуги рок већ одрадили. Чеда бар није крио које су му намере. Друга ствар је што Чеда ноторна лоповчина додуше сада га штити фрустрарани у договору са западним амбасадама, као и неке друге, чију је политику фрустрирани у великој мери преузео.
Да не говорим о онима који су као против продаје Косова и Метохије а тале се са фрустрараним и нису спремни да раскину пар локалних коалиција јер ни не контролишу своју странку.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Tue Mar 06, 2018 3:00 pm

kocka wrote:Човек који се теби свидео је у Београду узео 1% ? Шта мислиш колико лик са Сорбоне може да узме ван Београда ?

Што се тиче СРС, Двери и остатка екипе коју си навео, ти људи вероватно више никада неће прећи цензус на републичким изборима.

Па ништа онда, јебигица. Сачекаћемо да га оборе квалитетни кадрови с друге стране неки. Да одморим ја мало од ове теме, поздрављам вас уз музички аутро. ;)

Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Mar 06, 2018 3:04 pm

B.Centrale

Postby B.Centrale » Tue Mar 06, 2018 3:32 pm

kocka wrote:Човек који се теби свидео је у Београду узео 1% ? Шта мислиш колико лик са Сорбоне може да узме ван Београда ?

Ne znam kol’ko moze taj covek, al’ znam kako bi Vucic majstorski uknjizio Sorbonu, za jos koji pride procenat.
Uciti od najboljih i rezultat nece izostati.
bologna centrale

brucelee

Postby brucelee » Tue Mar 06, 2018 5:45 pm

Nexon wrote:Двери и дјб су у Бору узели 8% ико су имали сличан распоред противника као у Бограду. Огромну Вучићеву колацију са буљуком странака око себе и жути буљук који као глуми опозицију.
Та коалиција је здрава за оно што мора да се одради а то је сламање корупције.
То што су у Београду били нападани од Вучића и Ђилас-Јеремић јер су се поставили као противници корумпиране врхушке која сарађује иза сцене а људи то нису најбољи схватали као када је маса другосрбијанаца почела да пљују дјб због сарадње са дверима, што показује какви су њихови приоритети, не значи да је коалиција лоша и да не може да направи добар резултат на републичком нивоу.
У Београду су се десиле неке специфичне ствари попут несхватања улоге Шапића од стране гласача. Радуловић је био у праву када га је нападао а људи то нису схватили.

Кад смо код Двери...Јел поднео неко оставку, Бошко, Ного...Пресмешан ми беше Бошко Обрадовић, блеји гајби и твитује како Цесид намешта резултате, а ниједног тренутка не каже које резултате Двери и ДЈБ имају по ономе што су добили од сопствених контролора. Сам сам радио на неколико избора и знам да се после сваког бројања шаљу резултати са тог изборног места у странку и он уместо да има икакву самокритику, блеји по тву и коментарише програме. А онда у исто време прича у Бору 8 посто за нас. Како то сад одједном.

Ту сам видео какав је лицемер...Притом Двери су од 2012 у огромном паду, следећи парламентарни избори и они одлазе са сцене. Мало не би било лоше да се суоче сами са собом.

Такође кампања им је очајна, Бошко Обрадовић испада дебил са оноликим пљувањем по Вучићу, испадне му овај опсесија, у центру кампање он излази тобоже са 7 станова у поседу породице Вучић и онда набраја један има отац, други мајка, трећи брат, четврти он, пети бивша жена...Па свако нормалан ће да каже какав ти је то доказ и за шта. Уместо да је за изборе у Београду нападао највише Малог и Весића, бавио се више програмом за Београд, нападао СПС која је била слаба тачка, он је сам себе покопавао.

brucelee

Postby brucelee » Tue Mar 06, 2018 5:55 pm

Иначе када смо код Двери, маса људи их је напустила, они Дверјани који су изворни, који су ту од 2012 године, не причам притом за Глишиће, Тврдишиће и остале. Него обичне чланове.

По њиховим тврдњама све што су Двери представљале ново чело странке је сасекло. Нпр сваки одбор је састанке започињао са молитвом у Београду, сваки одбор је имао своју славу, Ного је то рекао да се престане са тим. То је један пример. Многи који су били у савету Двери, од проф Мила Ломпара и других су изашли и престали да подржавају Двери.

Погледај их у скупштини, ја кад год упалим скупштину нико од чланова Двери у скупштини Србије није присутан, а онда када нема скупштине на сав глас како власт неће заседања да се не би чула критика. Бато ради нешто, нема вас милион, види се када вас петоро нема и кад нисте присутни.

За сваку критику њима, иде увреда снс бот, пријатан сендвич и друге глупарије.

Много су ме разочарали, али много.

bojan23

Postby bojan23 » Tue Mar 06, 2018 5:58 pm

Code: Select all

https://www.facebook.com/srpskadesnica.rs/

miša vacić nova stranka
:roll:
З В Е З Д А Л Е !

Nexon

Postby Nexon » Tue Mar 06, 2018 6:14 pm

brucelee wrote:
Nexon wrote:Двери и дјб су у Бору узели 8% ико су имали сличан распоред противника као у Бограду. Огромну Вучићеву колацију са буљуком странака око себе и жути буљук који као глуми опозицију.
Та коалиција је здрава за оно што мора да се одради а то је сламање корупције.
То што су у Београду били нападани од Вучића и Ђилас-Јеремић јер су се поставили као противници корумпиране врхушке која сарађује иза сцене а људи то нису најбољи схватали као када је маса другосрбијанаца почела да пљују дјб због сарадње са дверима, што показује какви су њихови приоритети, не значи да је коалиција лоша и да не може да направи добар резултат на републичком нивоу.
У Београду су се десиле неке специфичне ствари попут несхватања улоге Шапића од стране гласача. Радуловић је био у праву када га је нападао а људи то нису схватили.

Кад смо код Двери...Јел поднео неко оставку, Бошко, Ного...Пресмешан ми беше Бошко Обрадовић, блеји гајби и твитује како Цесид намешта резултате, а ниједног тренутка не каже које резултате Двери и ДЈБ имају по ономе што су добили од сопствених контролора. Сам сам радио на неколико избора и знам да се после сваког бројања шаљу резултати са тог изборног места у странку и он уместо да има икакву самокритику, блеји по тву и коментарише програме. А онда у исто време прича у Бору 8 посто за нас. Како то сад одједном.

Ту сам видео какав је лицемер...Притом Двери су од 2012 у огромном паду, следећи парламентарни избори и они одлазе са сцене. Мало не би било лоше да се суоче сами са собом.

Такође кампања им је очајна, Бошко Обрадовић испада дебил са оноликим пљувањем по Вучићу, испадне му овај опсесија, у центру кампање он излази тобоже са 7 станова у поседу породице Вучић и онда набраја један има отац, други мајка, трећи брат, четврти он, пети бивша жена...Па свако нормалан ће да каже какав ти је то доказ и за шта. Уместо да је за изборе у Београду нападао највише Малог и Весића, бавио се више програмом за Београд, нападао СПС која је била слаба тачка, он је сам себе покопавао.

Двери нису у паду, имају сличан број гласова као до сада али проблем је што они порасту и онда их кампања увек дотуче јер немају приступ медијима а пинк, информер их искасапе. Нажалост људи увк поверују у такве баљезгарије делимично.
Што се тиче станова боље ти то погледај још једном.

Мали и Весић су они који су слушају Вучића. Они су небитни без Вучића.
Не пласира смеће попут онога о Хиландару Мали већ Вучић.

И немој да се нервираш чији год да си бот.
А то што мислиш да напишеш превентивно око ботова ти код мене не помаже, бот си па си бот.
Чак нисам ни сигуран да си бот напредне банде, мада тако изгледаш.
Могуће и да си само трол.
Пошто вас ботова има доста, барем по никовима, не мора да значи и стварно. Мада има чистих тролова чувених диљем српског интернета.
Last edited by Nexon on Tue Mar 06, 2018 6:24 pm, edited 1 time in total.

Nexon

Postby Nexon » Tue Mar 06, 2018 6:24 pm

brucelee wrote: Многи који су били у савету Двери, од проф Мила Ломпара и других су изашли и престали да подржавају Двери.

Погледај их у скупштини, ја кад год упалим скупштину нико од чланова Двери у скупштини Србије није присутан, а онда када нема скупштине на сав глас како власт неће заседања да се не би чула критика. Бато ради нешто, нема вас милион, види се када вас петоро нема и кад нисте присутни.

То није тачно. Ломпар је још ту. То је још једна баљезгарија Вучића и његових сателита. Можда мислиш на неко другог.
Иако ја мислим да су Ломпар и Чавошки заговорници некакве демократске борбе иако од тога нема ништа у оваквом накарадном систему подржаном са запада, који је до сржи корумпиран. Основа система је корупција и криминал.

У Скупштини је скоро увек неки представник Двери, најчешће Марија Јањушевић и онај чова из Краљева, мислим Весовић да се презива. То је минимум од 6-7 посланика, 2 је увек ту.
То је оно што ја видим на тв преносима из Скупштине.

Узгред, двери су можда најактивније у Скупштини по количини говора иако их има свега мислим 6.
Проблем је што то мало људи гледа.

brucelee

Postby brucelee » Tue Mar 06, 2018 6:27 pm

Јел ти мене зајебаваш или себе лажеш...

Двери су 2012 били на 5 и више процената и то саме, на прошле парламентарне изборе у коалицији са тада ипак јачим ДСС-ом се једва ушло у парламент, на председничким изборима Бошко узео једва 2%, тада имагинарни Бели узе 4 пута више, на овим изборима у коалицији са ипак јаким ДЈБ коме је Београд реално једино упориште узеше 3.8%

И ти причаш о сличном броју гласова.

На градским изборима у Београду, причаш о људима који воде тај град, причаш о стварима које су везане за тај град, не причаш о високој политици и пљувању искључиво Александра Вучића.

Заболе ме шта ти мислиш...реално Двери су постали спрдња, гласао сам за њих, био део њих, тек сад схватим какав је то све олош.

Имаш

Срђана Нога, човека чији је ћале цео живот провео у СПС-у, имаш Бошка Обрадовића чији је ћале цео живот био на јавној функцији у Чачку, имаш Глишића који се продао првом приликом, имаш Тврдишића који је данас Шапићев кадар, имаш буљук људи који су прешли из других странака и постављени што у Београду што у другим местима за руководеће кадрове, цео век покрета се бориш против геј парада, онда одједном пуј пике небитна тема. Да сви су исти...
Last edited by brucelee on Tue Mar 06, 2018 6:31 pm, edited 1 time in total.

brucelee

Postby brucelee » Tue Mar 06, 2018 6:30 pm

Nexon wrote:
brucelee wrote: Многи који су били у савету Двери, од проф Мила Ломпара и других су изашли и престали да подржавају Двери.

То није тачно. Ломпар је још ту. То је још једна баљезгарија Вучића и његових сателита. Можда мислиш на неко другог.
Иако ја мислим да су Ломпар и Чавошки заговорници некакве демократске борбе иако од тога нема ништа у оваквом накарадном систему подржаном са запада, који је до сржи корумпиран. Основа система је корупција и криминал.

У Скупштини је скоро увек неки представник Двери, најчешће Марија Јањушевић и онај чова из Краљева, мислим Весовић да се презива. То је минимум од 6-7 посланика, 2 је увек ту.
То је оно што ја видим на тв преносима из Скупштине.

Узгред, двери су можда најактивније у Скупштини по количини говора иако их има свега мислим 6.
Проблем је што то мало људи гледа.

Ломпара видех у ДСС-у, не знам да ли се и дефинитивно ратосиљао, али знам да се оградио, као и многи други. А понављам Ломпара видех у неком савету ДСС-а, ако је и у Дверима и у ДССу онда јебеш га.

Управо сам гледао скупштину бар два сата, камера пар пута приказала тамо где седе Двери и ниједног лика није било,мислим да је Весовић доктор био седео у сали у једном кадру. Пуно пута сам видео да никога нема.

brucelee

Postby brucelee » Tue Mar 06, 2018 6:35 pm

Могу наведем поименце бар 15 људи из Двери који су били важни део покрета Двери и имали и функције, иако су можда у широј јавности непознати, а да су се оградили и отишли или отерани из Двери, а да нису продали буљу као Тврдишић, Глишић и компанија, него су се једноставно повукли из политике и нису прешли тамо, вамо, нити било шта друго.

Nexon

Postby Nexon » Tue Mar 06, 2018 6:38 pm

Ниси ти видео Ломпара у савету дсс већ си га видео на састанцима око одбране Косова и Метохије које држи Ковић а Ковић је ушао у дсс тако што га је Вучић уценио позицијом на Филозофском факултету у Београду, иначе је ближи Дверима. То иначе Вучић редовнор ради свима, уцењује и прети онда нешто понуди и нажалост већина људи попусти. Тако је формирао своју листу за београдске изборе тзв. апел 1000.

На овим изборима су двери и дјб узели исто као на прошлим председничким у Београдуу 2017. Каква је расподела нико не зна. Ту нема померања за разлику од Белог или Шешеља, који су у огромном паду. Шешељ је има 2016 имао 8%, прошле године 4%, сада 2%. Бели је још већа катастрофа.
Људи су их извалили да раде за Вучића и то је то. Слична прича је дс или лдп. Иначе се Вучић очајнички труди да подржи те листе што се видело у изборној ноћи.
Двери би имале горе резултате да раде оно што и Шешељ или Бели. Остаје им да се само боре и то још жешће. Ништа друго.
Александар Вучић је био носилац листе снс буљука(ту је још био Вук Драшковић, Вулин, Поповић, Кркобабић, Маријан Ристичевић и ко зна још колико иде са снс у коалицији), као такав он је директно учествовао у кампањи за БГ изборе и то са места председника државе што никако није пожељно и добро. Ишао је по београдким насељима и држао митинге. Користио је место председника државе и састанке са страним представницима за кампању на локалним изборима у Београду. Што исто није лепо јер то не може нико други на локалу.
Као такав он је симбил ове власти, што он ни не крије, он је поставио овакав накарадан систем, што исто не крије(сам се хвали са 600 000 чланова, што нема ни немачка на нивоу странака, иако је 10 пута већа држава). Не видим у чему је проблем да се спомиње јер он сам на томе инсистира.

Око парада су лепо рекли да они не мењају ставове и да се ту не слажу са дјб али то не значи да приоритет није борба против криминала и корупције. Што је по мени исправно и надам се да ће наставити сарадњу са дјб. Јер друге алтернативе нема.

kajzersoze

Postby kajzersoze » Tue Mar 06, 2018 7:16 pm

Nexon wrote:Ниси ти видео Ломпара у савету дсс већ си га видео на састанцима око одбране Косова и Метохије које држи Ковић а Ковић је ушао у дсс тако што га је Вучић уценио позицијом на Филозофском факултету у Београду, иначе је ближи Дверима.

Brate...

I posle ti nikome kažeš da je bot, ne znam kakva je razlika između sns i dverjanskog bota, sem što ovi sns zarade makar sendvič.
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist

Return to “Само опуштено”