Dragan Maravic DS: predlagac nase liste je podneo 60 prigovora, mi smo kao stranka prestali da postojimo. Ja ne stojim iza tih prigovora i sve sam obavestio o tome. Trazio sam da se povuku i ne zelim da se profesionalno sramotim

Dragan Maravic DS: predlagac nase liste je podneo 60 prigovora, mi smo kao stranka prestali da postojimo. Ja ne stojim iza tih prigovora i sve sam obavestio o tome. Trazio sam da se povuku i ne zelim da se profesionalno sramotim
kocka wrote:Човек који се теби свидео је у Београду узео 1% ? Шта мислиш колико лик са Сорбоне може да узме ван Београда ?
Што се тиче СРС, Двери и остатка екипе коју си навео, ти људи вероватно више никада неће прећи цензус на републичким изборима.
kocka wrote:Човек који се теби свидео је у Београду узео 1% ? Шта мислиш колико лик са Сорбоне може да узме ван Београда ?
Nexon wrote:Двери и дјб су у Бору узели 8% ико су имали сличан распоред противника као у Бограду. Огромну Вучићеву колацију са буљуком странака око себе и жути буљук који као глуми опозицију.
Та коалиција је здрава за оно што мора да се одради а то је сламање корупције.
То што су у Београду били нападани од Вучића и Ђилас-Јеремић јер су се поставили као противници корумпиране врхушке која сарађује иза сцене а људи то нису најбољи схватали као када је маса другосрбијанаца почела да пљују дјб због сарадње са дверима, што показује какви су њихови приоритети, не значи да је коалиција лоша и да не може да направи добар резултат на републичком нивоу.
У Београду су се десиле неке специфичне ствари попут несхватања улоге Шапића од стране гласача. Радуловић је био у праву када га је нападао а људи то нису схватили.
brucelee wrote:Nexon wrote:Двери и дјб су у Бору узели 8% ико су имали сличан распоред противника као у Бограду. Огромну Вучићеву колацију са буљуком странака око себе и жути буљук који као глуми опозицију.
Та коалиција је здрава за оно што мора да се одради а то је сламање корупције.
То што су у Београду били нападани од Вучића и Ђилас-Јеремић јер су се поставили као противници корумпиране врхушке која сарађује иза сцене а људи то нису најбољи схватали као када је маса другосрбијанаца почела да пљују дјб због сарадње са дверима, што показује какви су њихови приоритети, не значи да је коалиција лоша и да не може да направи добар резултат на републичком нивоу.
У Београду су се десиле неке специфичне ствари попут несхватања улоге Шапића од стране гласача. Радуловић је био у праву када га је нападао а људи то нису схватили.
Кад смо код Двери...Јел поднео неко оставку, Бошко, Ного...Пресмешан ми беше Бошко Обрадовић, блеји гајби и твитује како Цесид намешта резултате, а ниједног тренутка не каже које резултате Двери и ДЈБ имају по ономе што су добили од сопствених контролора. Сам сам радио на неколико избора и знам да се после сваког бројања шаљу резултати са тог изборног места у странку и он уместо да има икакву самокритику, блеји по тву и коментарише програме. А онда у исто време прича у Бору 8 посто за нас. Како то сад одједном.
Ту сам видео какав је лицемер...Притом Двери су од 2012 у огромном паду, следећи парламентарни избори и они одлазе са сцене. Мало не би било лоше да се суоче сами са собом.
Такође кампања им је очајна, Бошко Обрадовић испада дебил са оноликим пљувањем по Вучићу, испадне му овај опсесија, у центру кампање он излази тобоже са 7 станова у поседу породице Вучић и онда набраја један има отац, други мајка, трећи брат, четврти он, пети бивша жена...Па свако нормалан ће да каже какав ти је то доказ и за шта. Уместо да је за изборе у Београду нападао највише Малог и Весића, бавио се више програмом за Београд, нападао СПС која је била слаба тачка, он је сам себе покопавао.
brucelee wrote: Многи који су били у савету Двери, од проф Мила Ломпара и других су изашли и престали да подржавају Двери.
Погледај их у скупштини, ја кад год упалим скупштину нико од чланова Двери у скупштини Србије није присутан, а онда када нема скупштине на сав глас како власт неће заседања да се не би чула критика. Бато ради нешто, нема вас милион, види се када вас петоро нема и кад нисте присутни.
Nexon wrote:brucelee wrote: Многи који су били у савету Двери, од проф Мила Ломпара и других су изашли и престали да подржавају Двери.
Погледај их у скупштини, ја кад год упалим скупштину нико од чланова Двери у скупштини Србије није присутан, а онда када нема скупштине на сав глас како власт неће заседања да се не би чула критика. Бато ради нешто, нема вас милион, види се када вас петоро нема и кад нисте присутни.
То није тачно. Ломпар је још ту. То је још једна баљезгарија Вучића и његових сателита. Можда мислиш на неко другог.
Иако ја мислим да су Ломпар и Чавошки заговорници некакве демократске борбе иако од тога нема ништа у оваквом накарадном систему подржаном са запада, који је до сржи корумпиран. Основа система је корупција и криминал.
У Скупштини је скоро увек неки представник Двери, најчешће Марија Јањушевић и онај чова из Краљева, мислим Весовић да се презива. То је минимум од 6-7 посланика, 2 је увек ту.
То је оно што ја видим на тв преносима из Скупштине.
Узгред, двери су можда најактивније у Скупштини по количини говора иако их има свега мислим 6.
Проблем је што то мало људи гледа.
Nexon wrote:Ниси ти видео Ломпара у савету дсс већ си га видео на састанцима око одбране Косова и Метохије које држи Ковић а Ковић је ушао у дсс тако што га је Вучић уценио позицијом на Филозофском факултету у Београду, иначе је ближи Дверима.
Users browsing this forum: No registered users and 44 guests