Вести
- Занемарујем тактику
Re: Вести
Хајка је до сада напао портире, кладионичаре, индијанце у свету крипто валута, дркаџије.... настави низ 

...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
А сјајна прошлост је лаж.
Кудрави Гаучос wrote:
И кад сам већ начео ту целу зајебанцију од теме једна питалица што сам је недавно чуо: Имаш пусто, усамљено острво с 100 припадника једног пола, и само једним другог. Шта је боље сто мушкараца и једна жена, или сто жена и само један мужјак. И зашто. Слободно је поставите као аргумент кад неко тврди да су женска и мушка превара исто

kad je selo slozno i jedna je dosta
- Кудрави Гаучос
- Ultra Sarma
Ova slika mi bas lici na to kako zamisljam momenat sklapanja koalicije djb-dveri... nekako, sve je tako...
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала
ви убисте Дражу ђенерала
- јахач магле
...Сијају звезде као очи конобарице...
- Влада Паликућа
Тужни дани за навијаче у Србији, дискутују о њима Кемиш и Зорица, тема су на хепи телевизији код Марића
Tuzno je sta su navijacke grupe dozvolile sebi da u svojim redovima imaju ljude spremne da ubiju i posle svih desavanja oni se cude sto nema vise ljudi na tribinama...Kakvo prolece u evropi,kad se ovako radi samo gore moze biti na prolece ocekujem 150,200 na jugu 2000 na severu zivi bili pa videli.
Влада Паликућа wrote:Тужни дани за навијаче у Србији, дискутују о њима Кемиш и Зорица, тема су на хепи телевизији код Марића
Не знам само јел тужније то или ово што се пише овде а ово је као навијачки форум ...част изузецима али у изумирању су овде а није ни чудо .
Нека је он шмркас али коначно да неко каже да није то баш било тако како је представљено и да те године робије нису реалне уопште и да су људи намештени без икаквих доказа а осуђени као највећи крвници ...неки шиптари побили 50 наших клали силовали( доказано ) и добили дупло мање робије од тих Гробара .
Je sam ja rekao da su ubili Tatona? Svi mi znamo da je bila u pitanju navijacka tuca sa nesrecnom tragicnom posledicom, gde je zrtva u begu pala sa velike visine. Nazalost nasa poltronska vlast je ucinila nezapamcen pravosudni presedan i osudila sve momke na ogromne kazne, pa cak i momka koji nije bio tad tu. To je nevidjena sramota i za te momke se treba boriti svaki dan.
Ali zasto imate potrebu da pljujete po zrtvi, lazima i bolestinama, koliko treba da ste osteceni da mislite da ce to pomoci slucaju i da ce tako doci do pravde?
Evo ja sam cuo da je taj dan pisao po hramu Sv. Save i da je izvadio tuki u Knez Mihajlovoj i pevao siptarske pesme.
Poslednji koji treba da to spominje je lik koji ne moze recenicu da sastavi koliko mu je droga ostetila mozak.
Ali zasto imate potrebu da pljujete po zrtvi, lazima i bolestinama, koliko treba da ste osteceni da mislite da ce to pomoci slucaju i da ce tako doci do pravde?
Evo ja sam cuo da je taj dan pisao po hramu Sv. Save i da je izvadio tuki u Knez Mihajlovoj i pevao siptarske pesme.
Poslednji koji treba da to spominje je lik koji ne moze recenicu da sastavi koliko mu je droga ostetila mozak.
Zasto mi Srbi ili gradjani Srbije moramo biti "veci katolici od Pape?"
Od slucaja Taton do bilo kog drugog slucaja uvek postoje likovi a sve ih je vise i vise koji ce da brane kvazi "zrtvu" ,da se kao pitaju gde zive? Kakvi smo to mi ljudi? I slicne gluposti. A sa druge strane od "zrtve" ce praviti sveca. Niko nije srecan zbog pogibje Tatona, niko nije srecan kada 2 klinca sa Banjice odvale nekog lika iz Nigerije sto studira medicinu u BG, ali brate boli me kurac za njih! Ko je kuko za nasim Markom? Ko je kuko za grobarom kome su u Briselu na pijaci izbili jedno oko itd...? Niko. Ajde da prestanemo vise da stalno nekoga tetosimo da se stalno izvinjavamo, to je izgleda uslo u DNK ovog naroda. Ko je malo proputuvao Evropom osetio je na svojoj kozi sta znaci sovinizam i nacionalizam. Mi Srbi smo male bebe za njih. U nasoj zemlji bolje prolaze nacionalne manjine i stranci nego Srbi. To je ziva istina. U Subotici moja kuma ne moze da radi u banci jer ne zna Madjarski, juce u Boru murija navatala 2 ciganceta od 16 i 17 godina kako kradu oluke od lima i privela ih u stanicu dosla cela romska familija njih oko 20 i kamenovala stanicu i povredila 4 pandura. U Francuskoj,Nemackoj, Danskoj bi ih pobili kao zeceve. A kod nas murija im uhapsila 3 clana familije. Znam da nije tema i otisao sam previse u off ali jbg.
Od slucaja Taton do bilo kog drugog slucaja uvek postoje likovi a sve ih je vise i vise koji ce da brane kvazi "zrtvu" ,da se kao pitaju gde zive? Kakvi smo to mi ljudi? I slicne gluposti. A sa druge strane od "zrtve" ce praviti sveca. Niko nije srecan zbog pogibje Tatona, niko nije srecan kada 2 klinca sa Banjice odvale nekog lika iz Nigerije sto studira medicinu u BG, ali brate boli me kurac za njih! Ko je kuko za nasim Markom? Ko je kuko za grobarom kome su u Briselu na pijaci izbili jedno oko itd...? Niko. Ajde da prestanemo vise da stalno nekoga tetosimo da se stalno izvinjavamo, to je izgleda uslo u DNK ovog naroda. Ko je malo proputuvao Evropom osetio je na svojoj kozi sta znaci sovinizam i nacionalizam. Mi Srbi smo male bebe za njih. U nasoj zemlji bolje prolaze nacionalne manjine i stranci nego Srbi. To je ziva istina. U Subotici moja kuma ne moze da radi u banci jer ne zna Madjarski, juce u Boru murija navatala 2 ciganceta od 16 i 17 godina kako kradu oluke od lima i privela ih u stanicu dosla cela romska familija njih oko 20 i kamenovala stanicu i povredila 4 pandura. U Francuskoj,Nemackoj, Danskoj bi ih pobili kao zeceve. A kod nas murija im uhapsila 3 clana familije. Znam da nije tema i otisao sam previse u off ali jbg.
Rođaci wrote:kad ste već kod te tematike
odakle priča o Srđanu Aleksiću i švercu farmerki? guglao sam danas i vidim da je o tome pre tri godine pisala ona gnjida Miroljub Petrović, pa me zanima da li je to rekao i normalan ili samo taj maloumnik
Pa vidi druze to je na zalost tacno. Kada sam bio u Trebinju pitao sam konobara jednog tamo uz kafu onako da mi kaze koja je to prica i on covek iskreno kaze da je Srdjan Aleksic branio svog druga muslimana koji je radio za njega, nije ga branio jer je Musliman nego radio sa njim neku robu i naisla bahata ekipa sa prvih linija fronta i zakacila se sa tim muslimanom jer nisu hteli da plate i Srdjan uskocio i ovi ga prebiju i ubiju.
Nikodije wrote:Od slucaja Taton do bilo kog drugog slucaja uvek postoje likovi a sve ih je vise i vise koji ce da brane kvazi "zrtvu" ,da se kao pitaju gde zive?

Taton je nesrecan slucaj, tragedija. Niko nije nameravao da ga ubije i tacka. Da je bila obrnuta situacija u Francuskoj oni bi bili osudjeni na par godina i to je to. Ko nam je kriv kad zivimo u poltronskoj, maloj i bednoj Srbiji gde vladaju strani politicari preko nasih izadajnika i lopovcina. Ko nas jebe, vecina Srbije je u takvim politickim strankama i podrzavaju takvu vladavinu.
Ali i tada kad bi neki Francuski navijaci i kvazi patriote govorili za mrtvog Srbina, "ko ga jebe bio je kriminalac, debilcina, pedercina", to bi bili samo ljudski smradovi i olosi.
A ti ako hoces da zivis zivot kao olos, to je tvoj izbor, ne moramo svi, i nismo svi Srbi takvi.
Ja ne znam ko je bio Taton i mislim da to nije ni bitno. Covek je dosao na tekmu i spletom nesrecnih okolnosti poginuo. Treba dodati da je na nogama usao u kola hitne pomoci i da je nacin na koji je podvrgnut specijalnom tretmanu koji je dosta rizican doslo do komplikacija i covek je umro. Ja kada sam to cuo iskreno mi je bilo zao mlad covek pa nastradao ali to je to. Nema potrebe da satanizujemo sami sebe zbog takvog slucaja i da sami sebe prekoravamo. Ti xajka imas ocigledno krizu inditeta ili nesto slicno cim se hvatas iskljucivo za neke intrige koje su vezane za Srbe. Slutim da ces uskoro spomenuti i Srebrenicu itd...