Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
kocka

Re: Вести

Postby kocka » Tue Jan 23, 2018 10:43 pm

Момци да га не бацате на белосветске равуље не би после били конзументи афричке шљиве. Јебали би док не дође тетка из Босанске Крупе.

Занемарујем тактику

Postby Занемарујем тактику » Tue Jan 23, 2018 10:57 pm

Хајка је до сада напао портире, кладионичаре, индијанце у свету крипто валута, дркаџије.... настави низ :mrgreen:
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.

mungos

Postby mungos » Tue Jan 23, 2018 11:16 pm

Кудрави Гаучос wrote:
И кад сам већ начео ту целу зајебанцију од теме једна питалица што сам је недавно чуо: Имаш пусто, усамљено острво с 100 припадника једног пола, и само једним другог. Шта је боље сто мушкараца и једна жена, или сто жена и само један мужјак. И зашто. Слободно је поставите као аргумент кад неко тврди да су женска и мушка превара исто :D

Image

kad je selo slozno i jedna je dosta

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Tue Jan 23, 2018 11:20 pm

:lol:
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Ultra Sarma

Postby Ultra Sarma » Wed Jan 24, 2018 4:01 am

Ova slika mi bas lici na to kako zamisljam momenat sklapanja koalicije djb-dveri... nekako, sve je tako...
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала

јахач магле

Postby јахач магле » Wed Jan 24, 2018 9:15 am

...Сијају звезде као очи конобарице...

само јако

Postby само јако » Thu Jan 25, 2018 2:19 pm

БорацБЛ

Postby БорацБЛ » Thu Jan 25, 2018 3:52 pm

Циркус од емисије, али са шмркасом се све слажем, чак је и ова барбика фино рекла о медијима.

хајка

Postby хајка » Thu Jan 25, 2018 6:06 pm

Narkomancina raspala.

Kaze mrtva pedercina debil Francuz, imitirao bombardovanje, nije ga niko tukao to je dokazano.

Aj vazi...

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Fri Jan 26, 2018 5:04 am

Тужни дани за навијаче у Србији, дискутују о њима Кемиш и Зорица, тема су на хепи телевизији код Марића

chevanton

Postby chevanton » Fri Jan 26, 2018 12:05 pm

Tuzno je sta su navijacke grupe dozvolile sebi da u svojim redovima imaju ljude spremne da ubiju i posle svih desavanja oni se cude sto nema vise ljudi na tribinama...Kakvo prolece u evropi,kad se ovako radi samo gore moze biti na prolece ocekujem 150,200 na jugu 2000 na severu zivi bili pa videli.

само јако

Postby само јако » Fri Jan 26, 2018 3:33 pm

Влада Паликућа wrote:Тужни дани за навијаче у Србији, дискутују о њима Кемиш и Зорица, тема су на хепи телевизији код Марића

Не знам само јел тужније то или ово што се пише овде а ово је као навијачки форум ...част изузецима али у изумирању су овде а није ни чудо .
Нека је он шмркас али коначно да неко каже да није то баш било тако како је представљено и да те године робије нису реалне уопште и да су људи намештени без икаквих доказа а осуђени као највећи крвници ...неки шиптари побили 50 наших клали силовали( доказано ) и добили дупло мање робије од тих Гробара .

chevanton

Postby chevanton » Fri Jan 26, 2018 3:50 pm

Onaj momak Stefan odrobija decko mladost a nije ni ucestvovao u sukobu...

хајка

Postby хајка » Fri Jan 26, 2018 4:09 pm

Je sam ja rekao da su ubili Tatona? Svi mi znamo da je bila u pitanju navijacka tuca sa nesrecnom tragicnom posledicom, gde je zrtva u begu pala sa velike visine. Nazalost nasa poltronska vlast je ucinila nezapamcen pravosudni presedan i osudila sve momke na ogromne kazne, pa cak i momka koji nije bio tad tu. To je nevidjena sramota i za te momke se treba boriti svaki dan.

Ali zasto imate potrebu da pljujete po zrtvi, lazima i bolestinama, koliko treba da ste osteceni da mislite da ce to pomoci slucaju i da ce tako doci do pravde?

Evo ja sam cuo da je taj dan pisao po hramu Sv. Save i da je izvadio tuki u Knez Mihajlovoj i pevao siptarske pesme.

Poslednji koji treba da to spominje je lik koji ne moze recenicu da sastavi koliko mu je droga ostetila mozak.

Rođaci

Postby Rođaci » Fri Jan 26, 2018 4:22 pm

kad ste već kod te tematike

odakle priča o Srđanu Aleksiću i švercu farmerki? guglao sam danas i vidim da je o tome pre tri godine pisala ona gnjida Miroljub Petrović, pa me zanima da li je to rekao i normalan ili samo taj maloumnik

Nikodije

Postby Nikodije » Fri Jan 26, 2018 4:29 pm

Zasto mi Srbi ili gradjani Srbije moramo biti "veci katolici od Pape?"
Od slucaja Taton do bilo kog drugog slucaja uvek postoje likovi a sve ih je vise i vise koji ce da brane kvazi "zrtvu" ,da se kao pitaju gde zive? Kakvi smo to mi ljudi? I slicne gluposti. A sa druge strane od "zrtve" ce praviti sveca. Niko nije srecan zbog pogibje Tatona, niko nije srecan kada 2 klinca sa Banjice odvale nekog lika iz Nigerije sto studira medicinu u BG, ali brate boli me kurac za njih! Ko je kuko za nasim Markom? Ko je kuko za grobarom kome su u Briselu na pijaci izbili jedno oko itd...? Niko. Ajde da prestanemo vise da stalno nekoga tetosimo da se stalno izvinjavamo, to je izgleda uslo u DNK ovog naroda. Ko je malo proputuvao Evropom osetio je na svojoj kozi sta znaci sovinizam i nacionalizam. Mi Srbi smo male bebe za njih. U nasoj zemlji bolje prolaze nacionalne manjine i stranci nego Srbi. To je ziva istina. U Subotici moja kuma ne moze da radi u banci jer ne zna Madjarski, juce u Boru murija navatala 2 ciganceta od 16 i 17 godina kako kradu oluke od lima i privela ih u stanicu dosla cela romska familija njih oko 20 i kamenovala stanicu i povredila 4 pandura. U Francuskoj,Nemackoj, Danskoj bi ih pobili kao zeceve. A kod nas murija im uhapsila 3 clana familije. Znam da nije tema i otisao sam previse u off ali jbg.

Nikodije

Postby Nikodije » Fri Jan 26, 2018 4:32 pm

Rođaci wrote:kad ste već kod te tematike

odakle priča o Srđanu Aleksiću i švercu farmerki? guglao sam danas i vidim da je o tome pre tri godine pisala ona gnjida Miroljub Petrović, pa me zanima da li je to rekao i normalan ili samo taj maloumnik

Pa vidi druze to je na zalost tacno. Kada sam bio u Trebinju pitao sam konobara jednog tamo uz kafu onako da mi kaze koja je to prica i on covek iskreno kaze da je Srdjan Aleksic branio svog druga muslimana koji je radio za njega, nije ga branio jer je Musliman nego radio sa njim neku robu i naisla bahata ekipa sa prvih linija fronta i zakacila se sa tim muslimanom jer nisu hteli da plate i Srdjan uskocio i ovi ga prebiju i ubiju.

хајка

Postby хајка » Fri Jan 26, 2018 4:48 pm

Nikodije wrote:Od slucaja Taton do bilo kog drugog slucaja uvek postoje likovi a sve ih je vise i vise koji ce da brane kvazi "zrtvu" ,da se kao pitaju gde zive?

:lol: "zrtvu", lik je u stvari ziv i bleji na Bahamima, sve ovo je zavera protiv srpstva. Cuj zrtvu pod navodnicima...

Taton je nesrecan slucaj, tragedija. Niko nije nameravao da ga ubije i tacka. Da je bila obrnuta situacija u Francuskoj oni bi bili osudjeni na par godina i to je to. Ko nam je kriv kad zivimo u poltronskoj, maloj i bednoj Srbiji gde vladaju strani politicari preko nasih izadajnika i lopovcina. Ko nas jebe, vecina Srbije je u takvim politickim strankama i podrzavaju takvu vladavinu.

Ali i tada kad bi neki Francuski navijaci i kvazi patriote govorili za mrtvog Srbina, "ko ga jebe bio je kriminalac, debilcina, pedercina", to bi bili samo ljudski smradovi i olosi.

A ti ako hoces da zivis zivot kao olos, to je tvoj izbor, ne moramo svi, i nismo svi Srbi takvi.

хајка

Postby хајка » Fri Jan 26, 2018 4:51 pm

Bolje da ja ne pisem onda sta sam cuo po Banja Luci od nekih ozbiljnih ljudi o slucaju smrti 12 banjaluckih beba...preko toga nikad nisam presao.

Nikodije

Postby Nikodije » Fri Jan 26, 2018 5:10 pm

Ja ne znam ko je bio Taton i mislim da to nije ni bitno. Covek je dosao na tekmu i spletom nesrecnih okolnosti poginuo. Treba dodati da je na nogama usao u kola hitne pomoci i da je nacin na koji je podvrgnut specijalnom tretmanu koji je dosta rizican doslo do komplikacija i covek je umro. Ja kada sam to cuo iskreno mi je bilo zao mlad covek pa nastradao ali to je to. Nema potrebe da satanizujemo sami sebe zbog takvog slucaja i da sami sebe prekoravamo. Ti xajka imas ocigledno krizu inditeta ili nesto slicno cim se hvatas iskljucivo za neke intrige koje su vezane za Srbe. Slutim da ces uskoro spomenuti i Srebrenicu itd...

Return to “Само опуштено”