Вечити ривали - вести и дискусија

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Odan

Re: Вечити ривали - вести и дискусија

Postby Odan » Fri Nov 03, 2017 10:05 pm

Brdja wrote:Kao prvo ja sam post napisao na temi Sportske vesti ali je prebačen ovde. Kao drugo zamolio sam za normalne komentare kao i da me majmuni iskuliraju. Ali se majmuni ne bi zvali majmuni da se ne jave. Čim neko krene post sa uvredom na ličnom nivou a da pritom tu osobu ne poznaje to dovoljno govori o njegovoj inteligenciji. Dalje, nigde ja nisam zajedno sa firmašima pisao o Zvezdi i Kairatu. Ako nemaš nešto pametno I istinito da napišeš bolje nemoj ni da se javljaš. Pozdravlja te smrznuti nenavijač koji upravo nije bio na stadionu da gleda svoj tim. Srećan sam zbog pobede inače bih se još mlatio sa tobom čuveni I poznati navijaču.

Dakle, poenta, pred prvu utakmicu je napravljena atmosfera života i smrti, pitanje bitno za ceo srpski rod itd I Cz izgubila. Sada se ide do toga da se prelaze jedne po jedne engleske novine i nabraja ko ih sve nije spomenuo. Pa to se ne radi ni kada se igra finale LŠ. Kao neko ko ne navija za Cz a otvori novine i vidi da je 6 od 9 članaka na početnoj strani vezano za Cz imam pravo da kažem da je to preterano. Igrali su i ranije i Cz I P bitne utakmice pa nisu išli toliko sitno u crevca. Ja razumem da je vama to bitno i da vama ne smeta ali sam PITAO vas koji navijate za Cz da li je to preterano ili se meni čini. Glupo od mene što sam očekivao odgovor. Pričao sam u međuvremenu sa ljudima koji su u grupama i za koje znam da redovno idu na utakmice i vidim da se većina slaže sa mnom. Tako da sam dobio odgovor. Ne morate da se više trudite.

Ne primaj to licno, ovo je forum. Dobro bi bilo bez obzira na to ko stoji iza određenog naloga, da se pise koliko je moguce objektivno. E sad i mene nervira kada administrator/moderator izbrise upis (ne post :) ) ili ga prebaciil i tako neke slicne stvario kojoj si ti napisao. Glupo je nervirati se zbog takvih stvari. Na netu se nesto napise ili uradi drugacije tj. da budem precizniji na drugaciji nacin bude razumljivo i moze da ispadne totalno drugacije od namere ma kakva ona bila, nego u stvarnom i realnnom govoru i svetu. Bili su nekada forumi nevezano za internet, kada isti nije ni postojao! Forumi na internetu imaju neka svoja pravila i ne treba dozvoliti da se to "piskaranje" po drustvenim mrezama i internet forumima preliva u realni zivot. Mada, i ovo je realno. Sta sad zbog par kliktanja i upisa treba lupati glavu, kao sto neko rece kada bi se oko toga nervirao zavrsio bi u ludari. Tako da samo opusteno bez nerviranja ;) .

brucelee

Postby brucelee » Fri Nov 03, 2017 10:28 pm

Brdja wrote:Kao prvo ja sam post napisao na temi Sportske vesti ali je prebačen ovde. Kao drugo zamolio sam za normalne komentare kao i da me majmuni iskuliraju. Ali se majmuni ne bi zvali majmuni da se ne jave. Čim neko krene post sa uvredom na ličnom nivou a da pritom tu osobu ne poznaje to dovoljno govori o njegovoj inteligenciji. Dalje, nigde ja nisam zajedno sa firmašima pisao o Zvezdi i Kairatu. Ako nemaš nešto pametno I istinito da napišeš bolje nemoj ni da se javljaš. Pozdravlja te smrznuti nenavijač koji upravo nije bio na stadionu da gleda svoj tim. Srećan sam zbog pobede inače bih se još mlatio sa tobom čuveni I poznati navijaču.

Dakle, poenta, pred prvu utakmicu je napravljena atmosfera života i smrti, pitanje bitno za ceo srpski rod itd I Cz izgubila. Sada se ide do toga da se prelaze jedne po jedne engleske novine i nabraja ko ih sve nije spomenuo. Pa to se ne radi ni kada se igra finale LŠ. Kao neko ko ne navija za Cz a otvori novine i vidi da je 6 od 9 članaka na početnoj strani vezano za Cz imam pravo da kažem da je to preterano. Igrali su i ranije i Cz I P bitne utakmice pa nisu išli toliko sitno u crevca. Ja razumem da je vama to bitno i da vama ne smeta ali sam PITAO vas koji navijate za Cz da li je to preterano ili se meni čini. Glupo od mene što sam očekivao odgovor. Pričao sam u međuvremenu sa ljudima koji su u grupama i za koje znam da redovno idu na utakmice i vidim da se većina slaže sa mnom. Tako da sam dobio odgovor. Ne morate da se više trudite.

Па пази ок, можда сам био груб :mrgreen:

међутим, шта желиш да ти се каже...рекао си да је оно Арсеналов тим резервиста омладинаца, ок, ја ти навео 7 првотимаца, од којих најмлађи има 25 година, а ти си у фазону ма то бре клинци, дакле ниси у праву. Да не улазим да један играч Арсенала од синоћ вреди дупло него првих 22 играча Звезде, са тренером и Терзом заједно :mrgreen:

Друго кад је Звезда испадала у европи исто су биле стране и стране о томе, о катастрофи и осталом, онда је логично и да када иде добро а иде дефинитивно да се сад те стране попуне на тај исти начин.

Брукате нас и слично, сада када Звезда па и глодари успешно представљају Србију, онда је нормално да то има публицитет.

Brdja

Postby Brdja » Sat Nov 04, 2017 12:07 am

Reiss 17god, Willock 18god, Nketiah 18god, a na klupi još nekoliko njih od 18 i 19god. I još par njih od 21-2-3 koji jedva da igraju za Arsenal osim u nebitnim utakmicama. Startna postava koja je igrala protiv Cz kompletno promenjena u odnosu na poslednju utakmicu u prvenstvu.
A nije stvar u nerviranju nego otvoriš novine i hoćeš da pročitaš sportske vesti kad ono vesti tipa Kangina baba prorekla Milojeviću da će ako ustane na levu nogu da naguzi Arsenal. Pa onda, 11 musketara u borbi za spas Srbije. Itd...
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

Bunt

Postby Bunt » Sat Nov 04, 2017 12:10 am

A u stvari je trebalo da se pise kako je Cukaricki...

Sent from my D6503 using Tapatalk

Brdja

Postby Brdja » Sat Nov 04, 2017 12:20 am

Ne može da se piše kako je Čukarički bilo šta taj dan jer ne igra Evropu. Normalno je da se piše o Cz I P ali nije normalno da se toliko preteruje. Zar je to toliko teško shvatiti? A kad smo kod Čuke, iako nije tema, danas su odigrala utakmicu 2 tima iz vrha tabele. Ni jedan jedini članak nisam video na početnim stranama o tome a nisam naišao ni na temi o našoj ligi. I dalje Cz i P...
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

stručnjak

Postby stručnjak » Sat Nov 04, 2017 12:26 am

brucelee wrote:Притом сама статистика да у претходних 150 милиона година само Звезда и Барса нису примили гол кад су играли са Арсеналом на страни је исто ваљда достојна тим причама.

Statistika za idiote. Kako je to rekao, ispada da je bolji rezultat po goste Arsenal - Barselona 0:0 nego Arsenal - Bajern 1:5.

pertla

Postby pertla » Sat Nov 04, 2017 12:33 am

Dobro je da ne pratis zvezdu,sta bi tek pisao da pratis.mani se te price brate,novine pisu ono sto narod(stoka) hoce da cita(kupi,klikne),o cuki i vosi se pise onoliko koliko ljude zanima.najbolje da ce sportski zurnal,alo,informer,blic i trece oko da dizu savest kod ljudi kako je svet okrutno i nepravedno mesto i treba vise da se prati cuka,vosa i fk zobnatica
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

Bunt

Postby Bunt » Sat Nov 04, 2017 1:09 am

Pa kad ta dva tima budu privlacila publiku na stadion, igrala u jakom takmicenju i budu garant dobre prodaje novina onda ce se i o njima pisati na sest strana, I budi siguran da se Grobari i Cigani nece buniti zbog toga. A do tad pazi na zastavu, vidis da su male grupe na udaru.

Sent from my D6503 using Tapatalk

pertla

Postby pertla » Sat Nov 04, 2017 1:13 am

ma brate to je tek duga prica, zasto niko ne moze od zvezde i partizana...poenta je da pricamo o nekim satro medijima a znamo dobro gde zivimo, nije niko pao sa marsa
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

Вини Џонс

Postby Вини Џонс » Sat Nov 04, 2017 1:54 am

Па ево ја сам данас видео да сте срушили традицију, Лалат рекао велика 3 бода, враћа се Фофана и да играте без класичног нападача... Не знам шта се очекује од спортских вести четвртка ЕЛ? Једино ако ће Србадија да чита да је Естерсунд изгубио у Билбау и да је изненађење у Москви направио Шериф.

CZBG

Postby CZBG » Sat Nov 04, 2017 8:09 am

после ко зна колико година звезда игра солидно у европи значи не брани се него игра да да гол.... и плус и звезда и партизан могу да презиме у европи и то од њих зависи а не од другох... и овај брђани револт се буни што се о томе пише на 6 страна. и још покушава на клиначке форе о интлегенцији да неког прозива. што уопште улазиш у ову тему и коментаришеш.. али не ти мораш да кењаш у свакој теми имаш 5000постова за 2 месеца

brucelee

Postby brucelee » Sat Nov 04, 2017 10:23 am

Brdja wrote:Reiss 17god, Willock 18god, Nketiah 18god, a na klupi još nekoliko njih od 18 i 19god. I još par njih od 21-2-3 koji jedva da igraju za Arsenal osim u nebitnim utakmicama. Startna postava koja je igrala protiv Cz kompletno promenjena u odnosu na poslednju utakmicu u prvenstvu.
A nije stvar u nerviranju nego otvoriš novine i hoćeš da pročitaš sportske vesti kad ono vesti tipa Kangina baba prorekla Milojeviću da će ako ustane na levu nogu da naguzi Arsenal. Pa onda, 11 musketara u borbi za spas Srbije. Itd...

Па видиш брате у томе је поента, значи ти кажеш нешто типа јој ал смарају ови новинари о Звезди, а онда нарокаш пет порука како је то био те прво омладински тим Арсенала, те резервисти омладинског тима Арсенала, те им је стартна постава комплетно промењена, те не знам шта.

Ок, боли те реално резултат. Арсенал је Арсенал, понављам са Венгером на терену и кафе куварицама на том Емирејтсу ниједан наш клуб неће бити фаворит у наредних 50 година.

Друго објаснио сам ти, ето ти си навео 3 играча који имају 17 и 18 година а били су у постави, али та три играча не чине 11, осталих 8 (носам ја вас) су играчи са респектабилним каријерама и од којих најмлађи има 25 година, а сви остали су старији. Дакле тим који је реално по сваком основу требао да добије Звезду па са једно 3-0, тим чији један играч из тог некомплетног састава вреди више него 20 Звездиних играча. А ми се играмо са њима и направимо 3 стопостотне шансе и боре се као лавови, Венгер који изјављује да је изненађен како Звезда добро игра...

Што се медија тиче, искрено ја купим недељом вечерње новости, све остало се своди на клик медије и нешто не видим да се и један од тих клик медија нешто огромно бавио тим мечом, тако да и ту претерујеш, но добро, уздравље

Brdja

Postby Brdja » Sat Nov 04, 2017 10:48 am

Samo ću kratko prvo Czbg da odgovorim jer ne zna da čita prosto-proširene rečenice. Nisam pisao u ovoj temi. Poruka prebačena ovde.

Dalje, da odg i na normalnu poruku. Godine sam napisao jer si ti spomenuo da nema omladinaca, ništa drugo. Ne osporavam Zvezdinu igru, naprotiv. Kao što rekoh, otvaram Mocart i od 9 naslova na početnoj, 6 je o Cz u fudbalu, 1 Cz u basketu i 2 o P. Od tih 6 o Cz, jedva je jedan pisao o fudbalu, ostali o nekim besmislicama. Posle utakmice se opet naširoko piše, ok, dobar rezultat. Ali onda, igraju se dalje utakmice koje se ne spominju već se i dalje piše samo o tome. Naravno da mi to smeta. Hoću i ja da pročitam nešto o svom klubu. Ne moram ja, hoće neki slaninar koji nije bio na brdu da pročita nešto. Nema gde. I kako posle da drugi klubovi imaju neku posećenost kada su na marginama što se tiče medijskog prostora. Ajde da ne dužimo više jer na jedan normalan odgovor dođe nekoliko maloumnih pa da se ne ljubimo.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

Rođaci

Postby Rođaci » Sat Nov 04, 2017 11:33 am

nije problem u količini tekstova, ima ih i o Jokiću, Novaku itd
problem je u ovoj šizofreniji

Bruka londonskih medija: Sramno su ispratili dolazak bivšeg šampiona Evrope! (FOTO)

Zvezda u društvu giganata Barselone i Bajerna

itd itd

CZBG

Postby CZBG » Sat Nov 04, 2017 11:42 am

Brdja wrote:Samo ću kratko prvo Czbg da odgovorim jer ne zna da čita prosto-proširene rečenice. Nisam pisao u ovoj temi. Poruka prebačena ovde.

Dalje, da odg i na normalnu poruku. Godine sam napisao jer si ti spomenuo da nema omladinaca, ništa drugo. Ne osporavam Zvezdinu igru, naprotiv. Kao što rekoh, otvaram Mocart i od 9 naslova na početnoj, 6 je o Cz u fudbalu, 1 Cz u basketu i 2 o P. Od tih 6 o Cz, jedva je jedan pisao o fudbalu, ostali o nekim besmislicama. Posle utakmice se opet naširoko piše, ok, dobar rezultat. Ali onda, igraju se dalje utakmice koje se ne spominju već se i dalje piše samo o tome. Naravno da mi to smeta. Hoću i ja da pročitam nešto o svom klubu. Ne moram ja, hoće neki slaninar koji nije bio na brdu da pročita nešto. Nema gde. I kako posle da drugi klubovi imaju neku posećenost kada su na marginama što se tiče medijskog prostora. Ajde da ne dužimo više jer na jedan normalan odgovor dođe nekoliko maloumnih pa da se ne ljubimo.

па ти купи локалне Пекам(б.брдо)ехо па читај о чуки

Kibiców

Postby Kibiców » Sat Nov 04, 2017 1:50 pm

Rođaci wrote:nije problem u količini tekstova, ima ih i o Jokiću, Novaku itd
problem je u ovoj šizofreniji

Bruka londonskih medija: Sramno su ispratili dolazak bivšeg šampiona Evrope! (FOTO)

Zvezda u društvu giganata Barselone i Bajerna

itd itd

Realno

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Avanti ragazzi

Postby Avanti ragazzi » Sat Nov 04, 2017 2:09 pm

Бљувотина (фото + видео) ће увек бити.
Узео сам конкретно Журнал и у четвртак и петак, где је за оба клуба одвојено по две стране са почетка што је малтене редовна пракса откад знам за себе.
Наравно насловна страна је била посвећена истој теми.
Од јачих такмичења и дешавања, Евролига се играла и сходно томе имала простора.

Гомилу имбецилних портала и секташких новина заиста не знам ко чита, и зашто.

Kibiców

Postby Kibiców » Sat Nov 04, 2017 8:51 pm

Za koliko kikirikija ce igrati Zagorac? Mislim tona?

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Tilt

Postby Tilt » Sat Nov 04, 2017 9:09 pm

Igra za koliko da ne prođe ko Dangubić, Simanić ili Tejić.
Ako ti pre saznaš, javi obavezno.

Moskri

Postby Moskri » Sat Nov 04, 2017 9:19 pm

Dangubica su povrede usporile, ali dečko cepa, a ova dvojica treba glave da srede ako hoće da postanu ozbiljni igrači, i posle Zvezde ništa od njih. A mogao si da navedeš Kalinu, Gudurica, Jovića, Bobija, Štimca, Simonovića itd. Baš uleteo SNS...

Return to “Само опуштено”