Brdja wrote:Kao prvo ja sam post napisao na temi Sportske vesti ali je prebačen ovde. Kao drugo zamolio sam za normalne komentare kao i da me majmuni iskuliraju. Ali se majmuni ne bi zvali majmuni da se ne jave. Čim neko krene post sa uvredom na ličnom nivou a da pritom tu osobu ne poznaje to dovoljno govori o njegovoj inteligenciji. Dalje, nigde ja nisam zajedno sa firmašima pisao o Zvezdi i Kairatu. Ako nemaš nešto pametno I istinito da napišeš bolje nemoj ni da se javljaš. Pozdravlja te smrznuti nenavijač koji upravo nije bio na stadionu da gleda svoj tim. Srećan sam zbog pobede inače bih se još mlatio sa tobom čuveni I poznati navijaču.
Dakle, poenta, pred prvu utakmicu je napravljena atmosfera života i smrti, pitanje bitno za ceo srpski rod itd I Cz izgubila. Sada se ide do toga da se prelaze jedne po jedne engleske novine i nabraja ko ih sve nije spomenuo. Pa to se ne radi ni kada se igra finale LŠ. Kao neko ko ne navija za Cz a otvori novine i vidi da je 6 od 9 članaka na početnoj strani vezano za Cz imam pravo da kažem da je to preterano. Igrali su i ranije i Cz I P bitne utakmice pa nisu išli toliko sitno u crevca. Ja razumem da je vama to bitno i da vama ne smeta ali sam PITAO vas koji navijate za Cz da li je to preterano ili se meni čini. Glupo od mene što sam očekivao odgovor. Pričao sam u međuvremenu sa ljudima koji su u grupama i za koje znam da redovno idu na utakmice i vidim da se većina slaže sa mnom. Tako da sam dobio odgovor. Ne morate da se više trudite.
Ne primaj to licno, ovo je forum. Dobro bi bilo bez obzira na to ko stoji iza određenog naloga, da se pise koliko je moguce objektivno. E sad i mene nervira kada administrator/moderator izbrise upis (ne post ) ili ga prebaciil i tako neke slicne stvario kojoj si ti napisao. Glupo je nervirati se zbog takvih stvari. Na netu se nesto napise ili uradi drugacije tj. da budem precizniji na drugaciji nacin bude razumljivo i moze da ispadne totalno drugacije od namere ma kakva ona bila, nego u stvarnom i realnnom govoru i svetu. Bili su nekada forumi nevezano za internet, kada isti nije ni postojao! Forumi na internetu imaju neka svoja pravila i ne treba dozvoliti da se to "piskaranje" po drustvenim mrezama i internet forumima preliva u realni zivot. Mada, i ovo je realno. Sta sad zbog par kliktanja i upisa treba lupati glavu, kao sto neko rece kada bi se oko toga nervirao zavrsio bi u ludari. Tako da samo opusteno bez nerviranja .