Rođaci wrote:dominacija je rezultat dve stvari - dobrog rada sportskog dela kluba i, u velikom delu, propasti Zvezde za koju su krive vaše uprave
i to bi bilo to
ta priča o srpskom i jugoslovenskom klubu je van pameti
Ајде да се сложимо око овога или да замислимо да смо се сложили...али онда исто тако, доминација Звезде у баскету и фудбала ових година исто тако може се рећи да је плод доброг рада нашег клуба и пропаст вас за шта су криве ваше управе, зар не?
Или та прича кад ви правите доминацију стоји, а кад ми правимо доминацију не стоји већ је плод вучићаарапарусапутинатрампациебиемосадаалкаиде итд...
Што се приче око српски и југословенски клуб тиче, то итекако пије воду.
Звезда се увек сматрала српским клубом и сами почеци су ишли у прилог томе. Као прво Звезда је у својим почецима имала искључиво српске играче, ви сте имали већину хрвата и то хрвата који су играли за павелићеву ндх, гро људи који су подржавали нас су били углавном Срби из Србије или пак Срби из Крајине, данашње РС, дела ЦГ...рецимо не постоји група шиптара која је ишла и пратила и навијала за Звезду или не постоји бар ја не знам група муслимана која је ишла и пратила и навијала за Звезду, код вас кроз целу историју такви постоје, од муја из Добоја, до шиптара, па и дан данас имаш чињеницу да шиптари на Космету навијају за вас, уосталом ваша трибина се крајем 80тих делила на Србе, Хрвате и шиптаре. Ко су данас највеће легенде партизана? Стјепан Бобек, Златко Чајковски, Иван Ћурковић... све хрват до хрвата. Притом нисам сад у фазону оно као усташе итд па као да вас сад прозивам на те форе...него причам генерално са историјске тачке, Партизан је увек био Југословенски клуб клуб свих народа и народности братства и јединства, а Звезда је увек била српски клуб и то је то. Мислим то се тако поклопило вероватно, али је то тако било, сад некоме је то битније, некоме је небитније...свакако да Звезда није четнички клуб, нити је не знам шта, исто је основана од комуниста, али и ту има разлике у самом касније погледу народа на Звезду и касније самим битисањем Звезде кроз историју и притом то није прича коју сам ја измислио него су и многе ваше легенде годинама причале, још у време кад је југословенство било популарно, а србство и не баш.
Тако да та прича итекако стоји.