Вечити ривали - вести и дискусија

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
brucelee

Re: Вечити ривали - вести и дискусија

Postby brucelee » Tue May 02, 2017 6:06 pm

Rođaci wrote:
kocka wrote:Југославија је увек служила интересима српског народа, док су остали некад имали, а некада нису имали користе од ње.

:shock:

@ brucele

a ta Zvezdina dominacija nije rezultat državne pomoći, nego borbe protiv Jugoslavije usred sistema u kojem niko živi nije smeo da kaže reč protiv režima?
neće biti

Па у суштини тада не верујем да је било државне помоћи на начин на који смо видели свих ових скорашњих година.
Притом Звезда никад није имала доминацију у том смислу, осим у кошарци у раним почецима и настанцима кошарке, јербо није ни било неке конкуренције а и чисто за подсећање да је кошарка на овим просторима настала на малом калемегдану. Но није се дешавало да Звезда буде 15 година узастопно првак у неком спорту као нпр у пост југославији или СРЈ.

Остало се смењивало, а борба против Југославије није постојала на тај начин и то сам већ објаснио. Звезда је увек била српски клуб ви сте били типичан пример Југословенског клуба.

Занемарујем тактику

Postby Занемарујем тактику » Tue May 02, 2017 6:14 pm

Коцка па ти си наш, ЈСД-овц јеботе. :mrgreen:
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.

Rođaci

Postby Rođaci » Tue May 02, 2017 6:25 pm

dominacija je rezultat dve stvari - dobrog rada sportskog dela kluba i, u velikom delu, propasti Zvezde za koju su krive vaše uprave
i to bi bilo to

ta priča o srpskom i jugoslovenskom klubu je van pameti

brucelee

Postby brucelee » Tue May 02, 2017 8:21 pm

Rođaci wrote:dominacija je rezultat dve stvari - dobrog rada sportskog dela kluba i, u velikom delu, propasti Zvezde za koju su krive vaše uprave
i to bi bilo to

Ајде да се сложимо око овога или да замислимо да смо се сложили...али онда исто тако, доминација Звезде у баскету и фудбала ових година исто тако може се рећи да је плод доброг рада нашег клуба и пропаст вас за шта су криве ваше управе, зар не?
Или та прича кад ви правите доминацију стоји, а кад ми правимо доминацију не стоји већ је плод вучићаарапарусапутинатрампациебиемосадаалкаиде итд...

Што се приче око српски и југословенски клуб тиче, то итекако пије воду.

Звезда се увек сматрала српским клубом и сами почеци су ишли у прилог томе. Као прво Звезда је у својим почецима имала искључиво српске играче, ви сте имали већину хрвата и то хрвата који су играли за павелићеву ндх, гро људи који су подржавали нас су били углавном Срби из Србије или пак Срби из Крајине, данашње РС, дела ЦГ...рецимо не постоји група шиптара која је ишла и пратила и навијала за Звезду или не постоји бар ја не знам група муслимана која је ишла и пратила и навијала за Звезду, код вас кроз целу историју такви постоје, од муја из Добоја, до шиптара, па и дан данас имаш чињеницу да шиптари на Космету навијају за вас, уосталом ваша трибина се крајем 80тих делила на Србе, Хрвате и шиптаре. Ко су данас највеће легенде партизана? Стјепан Бобек, Златко Чајковски, Иван Ћурковић... све хрват до хрвата. Притом нисам сад у фазону оно као усташе итд па као да вас сад прозивам на те форе...него причам генерално са историјске тачке, Партизан је увек био Југословенски клуб клуб свих народа и народности братства и јединства, а Звезда је увек била српски клуб и то је то. Мислим то се тако поклопило вероватно, али је то тако било, сад некоме је то битније, некоме је небитније...свакако да Звезда није четнички клуб, нити је не знам шта, исто је основана од комуниста, али и ту има разлике у самом касније погледу народа на Звезду и касније самим битисањем Звезде кроз историју и притом то није прича коју сам ја измислио него су и многе ваше легенде годинама причале, још у време кад је југословенство било популарно, а србство и не баш.

Тако да та прича итекако стоји.

kopriva

Postby kopriva » Wed May 03, 2017 1:29 am

Keva mu iz Cacka....

beerman!

Postby beerman! » Wed May 03, 2017 11:39 am

I šta sada? Treba da me je sramota što su neki ljudi drugih nacionalnosti navijali za Partizan? Neka stoji ponosno ono JSD još dugo dugo vremena, nama nije svojstveno to prekrajanje istorije kao nekima, evo ti si se raspisao na par strana kako ste vi zapravo srpski klub, satrao se ubjeđujući, pa si napisao i gluposti kako ti ne znaš za nijednu grupu muslimana ili šiptara da su navijali za vas (šta si, išao od jednog do drugog na stadionu pitajući čiji je?), očigledno te boli istina jer si kompleksaš od čovjeka. Ali dobro, i da jeste više srpski klub, šta onda, kakve to veze ima sa bilo čim? Za klub se navija valjda vrijednujući njegove ideje, rad, trud, požrtvovanje, i želju za nekim konačnim ciljevima, a ne da li za neki klub navija više Srba nego za drugi. Koja kompleksaška priča...

Rođaci

Postby Rođaci » Wed May 03, 2017 12:15 pm

@ brucelee

za košarku sam već rekao da krivim našu prethodnu upravu
ovi sad jesu instalirani, ali prethodnici su sjebali stvar

ali u fudbalu ta priča nema veze sa životom

kocka

Postby kocka » Wed May 03, 2017 12:33 pm

Rođaci wrote:dominacija je rezultat dve stvari - dobrog rada sportskog dela kluba i, u velikom delu, propasti Zvezde za koju su krive vaše uprave
i to bi bilo to

Па ако је ваша заслуга што вам је на челу клуба био Зека, а звездина кривица што јој је на челу био Џаја, онда си у праву.

иначе што се тиче партизанове школе фудбала

http://mondo.rs/a795746/Sport/Fudbal/Sp ... -2015.html

колико је овде играча прошло партизанову, колико звездину, а колико фудбалску школу фк војводине ?

beerman!

Postby beerman! » Wed May 03, 2017 1:34 pm

Što se tiče Partizanove škole fudbala, da nije bilo naših igrača osvojili SP, ali zamalo.

Gazda Drki

Postby Gazda Drki » Wed May 03, 2017 2:14 pm

kopriva wrote:Keva mu iz Cacka....

Image

Вини Џонс

Postby Вини Џонс » Wed May 03, 2017 3:10 pm

beerman! wrote:Za klub se navija valjda vrijednujući njegove ideje, rad, trud, požrtvovanje, i želju za nekim konačnim ciljevima, a ne da li za neki klub navija više Srba nego za drugi. Koja kompleksaška priča...

Читајући објаве Гробара ових година ја сам био убеђен да се за клуб навија на основу увида у АПР.

Чомбе

Postby Чомбе » Wed May 03, 2017 8:18 pm

Ма џаба полемика с њима, они су сви исти. Те фракције су им само изговор кад се покрене било каква полемика. Нисам ја с њима они су агенти ја сам забрањени. Кад се ови с истока врате на југ онда нисам ја с њима ја не идем и не знам никог ко иде на стадион. Кад толе намешта толе је цар, сад кад толета нема то је била спрдња. Они увек имају резервну варијанту за сваку тему и никад нису они ти о којима се прича. :mrgreen:

beerman!

Postby beerman! » Wed May 03, 2017 10:49 pm

Vini, preduslov je da znaš za koji klub navijaš. :mrgreen:
Čombe, koji šampon ubacujete u auta igračima ove godine? Kupiće vam Terza neki na akciji, poznat je kao čovjek koji racionalno troši finansijska sredstva kluba. :mrgreen:

Чомбе

Postby Чомбе » Wed May 03, 2017 11:26 pm

beerman! wrote:Vini, preduslov je da znaš za koji klub navijaš. :mrgreen:
Čombe, koji šampon ubacujete u auta igračima ove godine? Kupiće vam Terza neki na akciji, poznat je kao čovjek koji racionalno troši finansijska sredstva kluba. :mrgreen:

Имамо читав државни буџет на располагању, не секирај се, даће и вама кокошарима који динар чисто да наставите да вичете хвала премијеру. ;)

Kibiców

Postby Kibiców » Thu May 04, 2017 9:15 am

'Ajde sad svi polako da pokazete dokaz da ste izmedju svoje 5. i 7. godine isli da proverite u APR kako stoji vas klub za koji planirate da navijate. Ili vi noviji kada ste prestajali da navijate za jedan i kretali da navijate za drugi to isto. Papiric. Posle toga moze da se prica sa vama, dotle dosta. Malo da modifikujem onu iz Lepih Sela, Grobara ce ostati toliko da ce taman stati na jugu pod jedan kisobran i to bez da se guraju. Ne brinite, necemo mi pod maslacak ;)

Sad malo neozbiljnije, dal se jos prepucavate sa njima? Pa njima su svi krivi samo oni ne. Zanimljivo je da tu i tamo bocne i pecne ali 10 strana da se o tome razlgaba nema svrhu. Bataljujte to nego sad kad nam je Ckovu obezbedio vladavinu da vidimo kako da napadamo taj F4, a za fudbal polako. I Dzajic je pravio petogodisnji plan, ne sumnjam ni u Ckovua da radi tako nesto.

fedayn82

Postby fedayn82 » Thu May 04, 2017 7:13 pm

https://www.cins.rs/srpski/research_sto ... -partizana

Jedino veci snsovski klub u ovom trenutku od Zvezde je Partizan, jedino veca snsovska tribina od severne u ovom trenutku je juzna!
Ниси храбар као Јагода!

grobarizsrpske

Postby grobarizsrpske » Fri May 05, 2017 10:11 pm

Безвезе су прекидали утакмицу због транспарената... Далеко горих парола је било, па се није прекидала.

Nikada Agencija

Postby Nikada Agencija » Sat May 06, 2017 6:59 pm

Image
''Penal bio, crveni je bio zbog psovanja sudije i igrača, tako da je sve čisto.'' PFC

1000‰

Postby 1000‰ » Sat May 06, 2017 7:04 pm

Rođaci

Postby Rođaci » Sat May 06, 2017 7:09 pm

Return to “Само опуштено”