prcko wrote:
Ово се лепи на кувана јаја? Таман кураве да оближу јаје.
prcko wrote:
Kockalone wrote:На којем принципу функционишу ти пет френдли кафићи? Је ли има неки посебни дио који је за керове, типа неке столице или оно само можеш да га уведеш и пуштиш га да залегне на под. Шта се дешава ако кер почне да лаје или да трза? То код мене нема, и била би фора отворити јер има масу сисача керећих курчева који би сигурно похрлили са својим џукцима јер је то фенси.
riper wrote:Meni je neverovatno da u vremenu interneta, gde ti je skoro svaki podatak dostupan na dlanu, niko ne proverava sta ko prica. Po logici stvari lakse bi bilo manipulisati narodom pre pojave interneta, ali stvar je suprotna.
Evo ima vest na nekom portalu, onako dramaticno preneta, da je Srbija na bensedinima, da smo kao narod popili 5 miliona kutija prosle godine, isto toliko pretprosle. Naravno, tekst je dramatican, da se sami sebe zgrozimo. Onda kada se samo malo zagrebe ispod povrsine, vidis da je tih 5 miliona 2015. i 16. manje za 200.000 od 2014. A da je za 2 miliona kutija manje od 2012. godine. (kada se popilo 7 miliona kutija). I to bensedin, koji je lek koji se ne koristi samo kod dusevnih bolesnika, vec i u nekim drugim terapijama, poput skidanja pritiska, povreda i usinuca.
Ako je narod vec lenj i ako narod vec ne zeli da se bavi brojkama, odnosno ako guta sta mu se servira, pa zar nema jednog normalnog novinara da u pojedinim situacijama analizira nesto, da napravi kombinaciju istrazivackog i analitickog novinarstva.
riper wrote:Rodjo nije isto, imali smo vas da analizirate i prosvetljujete. Ne samo na ovom, svaki forum, bez obzira cime se bavio, imao je svog Rodjaka koji je objasnjavao kako FMP nije Zvezda i kako je drzava bankomat. Naravno, uz brdo laznih podataka o ciframa, nagadjanjima, proizvoljnim tumacenjima. Stavise, mislim da je pitanje Zvezda DIVA FMP Covic, VUcic, jedno od onih koje je imalo najtemeljniju analizu.
Sa druge strane, u ovu pricu o kojoj sam pricao, da se proizvoljno lupetaju podaci, spada vecina konferencija velikog debelog maga kosarke, gde je govorio o milionima i trilionima u komsiluku i casovima ljubavi u svom dvoristu. Dakle ako si vec hteo da zagadis ovaj deo diskusije, ucinio si to na skroz pogresnim osnovama
riper wrote:Rodjo nije isto, imali smo vas da analizirate i prosvetljujete. Ne samo na ovom, svaki forum, bez obzira cime se bavio, imao je svog Rodjaka koji je objasnjavao kako FMP nije Zvezda i kako je drzava bankomat. Naravno, uz brdo laznih podataka o ciframa, nagadjanjima, proizvoljnim tumacenjima. Stavise, mislim da je pitanje Zvezda DIVA FMP Covic, VUcic, jedno od onih koje je imalo najtemeljniju analizu.
Sa druge strane, u ovu pricu o kojoj sam pricao, da se proizvoljno lupetaju podaci, spada vecina konferencija velikog debelog maga kosarke, gde je govorio o milionima i trilionima u komsiluku i casovima ljubavi u svom dvoristu. Dakle ako si vec hteo da zagadis ovaj deo diskusije, ucinio si to na skroz pogresnim osnovama
riper
Users browsing this forum: No registered users and 16 guests