Душевна болница

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Grandad

Re: Душевна болница

Postby Grandad » Mon Dec 26, 2016 1:25 am

partozan.net komunjare

Bolje da mu je taj radov klinac preko njuske zalepio grb Falange, sablon fazon.
Prekrecice grafit, a lagano mogu da ga nasminkaju opet.

Vukodlak

Postby Vukodlak » Mon Dec 26, 2016 8:55 am

Izvini Grandad jel ti to podržavaš uništavanje grafita po principu "radili ga antifašisti pa su sva sredstva dozvoljena"?Nisam Grobar ali zamisli situaciju da sad neko siđe dole u 27.marta i nacrta kurac preko face pokojnog radovca Vlade Lukica?!

Grobar do groba

Postby Grobar do groba » Mon Dec 26, 2016 9:13 am

Vukodlak wrote:Grobar do groba,koliko ja znam grafite po Dorcolu su zajedno radili GTR i Grupa JNA,a jedan od ljudi iz GTR-a (inace tekstopisac) benda je bivsi organizator Beogradske Antifasisticke Inicijative.

Zajedno su radili murale sve,to je tacno,ali gore sam napisao GTR jeste povezan sa levicom i tim sranjima,a Grupa JNA nema veze sa tom pricom nikakve.Ja sam prvi i grobar i levicar po ubedjenju,ali GTR mi se gadi ekstremno sa svojim forama i propagandom,nesto su malo manje zlo od LDP-a po meni.
Do neba volimo te mi,i pevamo ti svi,da jedini si klub na svetu celom....PFK

Vukodlak

Postby Vukodlak » Mon Dec 26, 2016 9:57 am

Istina,GTR ima degutantne šale na račun SPC,istorije i nacionalne kulture.Ali ovde se ne radi sad o tome,već o prešaranom grafitu Orvela koji su zajedno radili,dakle postojao je neki konsenzus.Zanima me tvoje mišljenje kao Grobara o ovome konkretno.

1958

Postby 1958 » Mon Dec 26, 2016 11:40 am

A odakle vama da su to radovci sarali? Mozda je ista situacija kao kad su grafiti na marakani isarani plavim sprejem onomad. A i da jesu koga boli kurac, eno Gavrilu Principu je nacrtana rupa od metka na celu pa ne kukate.

A i grobari su postali poznati po tome da crtaju pokojnike da im ne bi dirali grafite (fontana).
Често одем до на село

Vukodlak

Postby Vukodlak » Mon Dec 26, 2016 12:06 pm

Saopštenje GTR-a:Ne smeta tebi Orvel antifašista, tebi smeta
Orvel pisac.
Ne smeta tebi latinica, tebi smeta pismenost.
Ne smeta tebi GTR, tebi smeta lepota i
estetika.
Ne smeta tebi Grupa JNA, tebi smeta pank.
Ne smeta tebi kad neko nije Srbin, tebi
smeta kad je neko čovek.

oi!

Postby oi! » Mon Dec 26, 2016 12:50 pm

Povraća mi se od ovog "saopštenja"

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Mon Dec 26, 2016 1:08 pm

Vukodlak wrote:Nisam Grobar ali zamisli situaciju da sad neko siđe dole u 27.marta i nacrta kurac preko face pokojnog radovca Vlade Lukica?!

Ал си направио поређење...Џорџ Орвел је иначе легенда гробарске трибине који је оставио значај траг у нашем навијачком покрету.

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Dec 26, 2016 1:32 pm

samo umobolan, malouman, iščašen čovek može u centru Beograda da nacrta znak pod kojim je isti taj Beograd bombardovan i uništavan

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Mon Dec 26, 2016 1:48 pm

Под једним другим знаком је побијена читава интелигенција Београда па се данас тај знак носи на грбовима београдских фудбалских клубова. То су само знакови не узимај то толико фаталистички, а и свастика је стари словенски знак који су нам преотели.

Modus Operandi

Postby Modus Operandi » Mon Dec 26, 2016 2:34 pm

А шта ако су сами гробари (десна страна) ишарали овај графит, јер да су неки противнички навијачи ваљда не би оставили грб нетакнут...

Космет је Србија

Postby Космет је Србија » Mon Dec 26, 2016 5:41 pm

Не готивим радовце и одма сам помислио да су они али они имају муда да се потпишу као овде тако да немојте да се палите превише...

Image

Vukodlak

Postby Vukodlak » Mon Dec 26, 2016 8:10 pm

Alal im k*rac što imaju muda da se potpišu na spomenik,jer ko će da im kontrira,banda penzionera iz SUBNOR-a?! Kada jednoj navijačkoj grupi guraš prst u oko druga je priča,ne znači da je UF,ali ni nema mnogo ljudi koji crtaju kukače po Beogradu.

Chips

Postby Chips » Mon Dec 26, 2016 8:19 pm

Владо, не пиши глупости, какав стари словенски симбол, када знаш да није и када знаш у каквом се контексту користи код нас. Јел ти знаш бре за масакре над српским цивилима у Србији и Црној Гори од стране нациста под тим симболима? (дакле, не у овом случају хрвата-усташа већ нациста?) Јел знаш ти да су ти нацисти и СС дивизије српске цивиле палили и минирали у српској цркви? Јел знаш ти колико је деце и тинејџера страдало у тим маскарима?
Јел умеш ти да направиш разлику између комунистичких злочина као политичких обрачуна и одмазде која су за сваку осуду, и с друге стране масакрирање српских цивила, жена и деце, паљење села, распарчавање српских територија, подржавање геноцида у НДХ од стране нациста? Јел знаш када је Србија била најмања у својој историји?

Докле смо догурали када се у центру Бегеа велича Франко који је био другар са Антом Павелићем и спасао га у Мадриду, а овај направио геноцид над Србима, и да се цртају кукаче а онда 150 км даље одеш у српски кафић у Вуковару, а он ижврљан истом том кукачом са натписима „Уби Србина“ и „Веселе Усташе“.

Image
Image

Наравно да нико није дирао Партизанов грб јел ствар нема везе са навијањем, и наравно да нико не жели "навијачки проблем" због оваквих идиотлука.
Pips, Chips, i snuff videoclips

Мићара

Postby Мићара » Mon Dec 26, 2016 9:11 pm

Ајде болан роки шта си запео за графите ишаране преко ноћи. Па тога увјек има и увјек ће бити. На великој Српској кафани разапето ожујско што није разапео Јелен као на сунцобранима.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Мићара

Postby Мићара » Mon Dec 26, 2016 9:16 pm

Теби због пар графита прпаде српство читаво, јебо им ти матер у пичку, доћи ће све на своје, не губи вјеру дуваће олуја у супротном смјеру.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Grandad

Postby Grandad » Mon Dec 26, 2016 11:43 pm

Vukodlak wrote:Izvini Grandad jel ti to podržavaš uništavanje grafita po principu "radili ga antifašisti pa su sva sredstva dozvoljena"?Nisam Grobar ali zamisli situaciju da sad neko siđe dole u 27.marta i nacrta kurac preko face pokojnog radovca Vlade Lukica?!

Podrzavam, pa sta?
Od majskog prevrata do decembra 2016. godine, sto je dosta-dosta je.

P.S. Da sam ga ja nacrtao, post'o bi lovina celoj Srbadiji sa i iz vasovog terena. :lol:

Grobar do groba

Postby Grobar do groba » Tue Dec 27, 2016 9:41 am

Vukodlak wrote:Istina,GTR ima degutantne šale na račun SPC,istorije i nacionalne kulture.Ali ovde se ne radi sad o tome,već o prešaranom grafitu Orvela koji su zajedno radili,dakle postojao je neki konsenzus.Zanima me tvoje mišljenje kao Grobara o ovome konkretno.

Misljenje mi je brate malo podeljeno po ovom pitanju.Sa jedne strane,igrom slucaja znam i ko je sjebao mural,posto mi se drugar cima sa tom ekipom i iskreno to mi je totalno bezveze jer je mural do jaja lep,a pritom je preskraban glupostima od koji mi ovo za Franka posebno upada u oci,ajde za krst i razumem,ali ovo za Franka je tezak idiotizam i zasluzuje svaku osudu.Sa druge strane,ipak kad pogledam malo sa strane,sjebani su i murali bili za Gavrila Principa i Karadjorja pa se niko nesto preterano nije bunio i dizao frku po netu,a pritom opet ova osoba na muralu nema nikakve veze sa Partizanom i grobarima realno,pa mi sa te strane i malo lakse pada sve to.Da je recimo sjeban mural sa likom Diklica,Slobe Novakovica ili nekog slicnog,e to bi onda vec bilo za izlomiti kosti pa nek je u pitanju ko god,bilo levica ili desnica.
Do neba volimo te mi,i pevamo ti svi,da jedini si klub na svetu celom....PFK

Modus Operandi

Postby Modus Operandi » Tue Dec 27, 2016 8:24 pm

Мићара wrote:Теби због пар графита прпаде српство читаво, јебо им ти матер у пичку, доћи ће све на своје, не губи вјеру дуваће олуја у супротном смјеру.

Знаш колико њему и вукодлаку шиште јаја за српство, одкад је форума ја не памтим таква два лика који су толико досадни са тим левичарењем, и то су дошли на форум где је 95% националиста и сада ће они некога да убеде у нешто :lol:

Chips

Postby Chips » Tue Dec 27, 2016 8:57 pm

Modus Operandi wrote:
Мићара wrote:Теби због пар графита прпаде српство читаво, јебо им ти матер у пичку, доћи ће све на своје, не губи вјеру дуваће олуја у супротном смјеру.

Знаш колико њему и вукодлаку шиште јаја за српство, одкад је форума ја не памтим таква два лика који су толико досадни са тим левичарењем, и то су дошли на форум где је 95% националиста и сада ће они некога да убеде у нешто :lol:

Питам се какав је осећај борити се за српство кроз орагнизацију чији је један од оснивача и главних актера раме уз раме са усташом „акцијао“ по Новом Саду. Да би данас тај усташа организовао журке по Србији са усташким и Томпсоновим песмама, и митинговао по Хрватској са усташким странкама које негирају Олују и геноцид над Србима у Јасеновцу.
Pips, Chips, i snuff videoclips

Return to “Само опуштено”