Душевна болница
Re: Душевна болница
partozan.net komunjare
Bolje da mu je taj radov klinac preko njuske zalepio grb Falange, sablon fazon.
Prekrecice grafit, a lagano mogu da ga nasminkaju opet.
Bolje da mu je taj radov klinac preko njuske zalepio grb Falange, sablon fazon.
Prekrecice grafit, a lagano mogu da ga nasminkaju opet.
Izvini Grandad jel ti to podržavaš uništavanje grafita po principu "radili ga antifašisti pa su sva sredstva dozvoljena"?Nisam Grobar ali zamisli situaciju da sad neko siđe dole u 27.marta i nacrta kurac preko face pokojnog radovca Vlade Lukica?!
- Grobar do groba
Vukodlak wrote:Grobar do groba,koliko ja znam grafite po Dorcolu su zajedno radili GTR i Grupa JNA,a jedan od ljudi iz GTR-a (inace tekstopisac) benda je bivsi organizator Beogradske Antifasisticke Inicijative.
Zajedno su radili murale sve,to je tacno,ali gore sam napisao GTR jeste povezan sa levicom i tim sranjima,a Grupa JNA nema veze sa tom pricom nikakve.Ja sam prvi i grobar i levicar po ubedjenju,ali GTR mi se gadi ekstremno sa svojim forama i propagandom,nesto su malo manje zlo od LDP-a po meni.
Do neba volimo te mi,i pevamo ti svi,da jedini si klub na svetu celom....PFK
Istina,GTR ima degutantne šale na račun SPC,istorije i nacionalne kulture.Ali ovde se ne radi sad o tome,već o prešaranom grafitu Orvela koji su zajedno radili,dakle postojao je neki konsenzus.Zanima me tvoje mišljenje kao Grobara o ovome konkretno.
A odakle vama da su to radovci sarali? Mozda je ista situacija kao kad su grafiti na marakani isarani plavim sprejem onomad. A i da jesu koga boli kurac, eno Gavrilu Principu je nacrtana rupa od metka na celu pa ne kukate.
A i grobari su postali poznati po tome da crtaju pokojnike da im ne bi dirali grafite (fontana).
A i grobari su postali poznati po tome da crtaju pokojnike da im ne bi dirali grafite (fontana).
Често одем до на село
Saopštenje GTR-a:Ne smeta tebi Orvel antifašista, tebi smeta
Orvel pisac.
Ne smeta tebi latinica, tebi smeta pismenost.
Ne smeta tebi GTR, tebi smeta lepota i
estetika.
Ne smeta tebi Grupa JNA, tebi smeta pank.
Ne smeta tebi kad neko nije Srbin, tebi
smeta kad je neko čovek.
Orvel pisac.
Ne smeta tebi latinica, tebi smeta pismenost.
Ne smeta tebi GTR, tebi smeta lepota i
estetika.
Ne smeta tebi Grupa JNA, tebi smeta pank.
Ne smeta tebi kad neko nije Srbin, tebi
smeta kad je neko čovek.
Povraća mi se od ovog "saopštenja"
- Влада Паликућа
Vukodlak wrote:Nisam Grobar ali zamisli situaciju da sad neko siđe dole u 27.marta i nacrta kurac preko face pokojnog radovca Vlade Lukica?!
Ал си направио поређење...Џорџ Орвел је иначе легенда гробарске трибине који је оставио значај траг у нашем навијачком покрету.
samo umobolan, malouman, iščašen čovek može u centru Beograda da nacrta znak pod kojim je isti taj Beograd bombardovan i uništavan
- Влада Паликућа
Под једним другим знаком је побијена читава интелигенција Београда па се данас тај знак носи на грбовима београдских фудбалских клубова. То су само знакови не узимај то толико фаталистички, а и свастика је стари словенски знак који су нам преотели.
- Modus Operandi
А шта ако су сами гробари (десна страна) ишарали овај графит, јер да су неки противнички навијачи ваљда не би оставили грб нетакнут...
-
Не готивим радовце и одма сам помислио да су они али они имају муда да се потпишу као овде тако да немојте да се палите превише...
Alal im k*rac što imaju muda da se potpišu na spomenik,jer ko će da im kontrira,banda penzionera iz SUBNOR-a?! Kada jednoj navijačkoj grupi guraš prst u oko druga je priča,ne znači da je UF,ali ni nema mnogo ljudi koji crtaju kukače po Beogradu.
Владо, не пиши глупости, какав стари словенски симбол, када знаш да није и када знаш у каквом се контексту користи код нас. Јел ти знаш бре за масакре над српским цивилима у Србији и Црној Гори од стране нациста под тим симболима? (дакле, не у овом случају хрвата-усташа већ нациста?) Јел знаш ти да су ти нацисти и СС дивизије српске цивиле палили и минирали у српској цркви? Јел знаш ти колико је деце и тинејџера страдало у тим маскарима?
Јел умеш ти да направиш разлику између комунистичких злочина као политичких обрачуна и одмазде која су за сваку осуду, и с друге стране масакрирање српских цивила, жена и деце, паљење села, распарчавање српских територија, подржавање геноцида у НДХ од стране нациста? Јел знаш када је Србија била најмања у својој историји?
Докле смо догурали када се у центру Бегеа велича Франко који је био другар са Антом Павелићем и спасао га у Мадриду, а овај направио геноцид над Србима, и да се цртају кукаче а онда 150 км даље одеш у српски кафић у Вуковару, а он ижврљан истом том кукачом са натписима „Уби Србина“ и „Веселе Усташе“.
Наравно да нико није дирао Партизанов грб јел ствар нема везе са навијањем, и наравно да нико не жели "навијачки проблем" због оваквих идиотлука.
Јел умеш ти да направиш разлику између комунистичких злочина као политичких обрачуна и одмазде која су за сваку осуду, и с друге стране масакрирање српских цивила, жена и деце, паљење села, распарчавање српских територија, подржавање геноцида у НДХ од стране нациста? Јел знаш када је Србија била најмања у својој историји?
Докле смо догурали када се у центру Бегеа велича Франко који је био другар са Антом Павелићем и спасао га у Мадриду, а овај направио геноцид над Србима, и да се цртају кукаче а онда 150 км даље одеш у српски кафић у Вуковару, а он ижврљан истом том кукачом са натписима „Уби Србина“ и „Веселе Усташе“.
Наравно да нико није дирао Партизанов грб јел ствар нема везе са навијањем, и наравно да нико не жели "навијачки проблем" због оваквих идиотлука.
Pips, Chips, i snuff videoclips
Ајде болан роки шта си запео за графите ишаране преко ноћи. Па тога увјек има и увјек ће бити. На великој Српској кафани разапето ожујско што није разапео Јелен као на сунцобранима.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Теби због пар графита прпаде српство читаво, јебо им ти матер у пичку, доћи ће све на своје, не губи вјеру дуваће олуја у супротном смјеру.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Vukodlak wrote:Izvini Grandad jel ti to podržavaš uništavanje grafita po principu "radili ga antifašisti pa su sva sredstva dozvoljena"?Nisam Grobar ali zamisli situaciju da sad neko siđe dole u 27.marta i nacrta kurac preko face pokojnog radovca Vlade Lukica?!
Podrzavam, pa sta?
Od majskog prevrata do decembra 2016. godine, sto je dosta-dosta je.
P.S. Da sam ga ja nacrtao, post'o bi lovina celoj Srbadiji sa i iz vasovog terena.
- Grobar do groba
Vukodlak wrote:Istina,GTR ima degutantne šale na račun SPC,istorije i nacionalne kulture.Ali ovde se ne radi sad o tome,već o prešaranom grafitu Orvela koji su zajedno radili,dakle postojao je neki konsenzus.Zanima me tvoje mišljenje kao Grobara o ovome konkretno.
Misljenje mi je brate malo podeljeno po ovom pitanju.Sa jedne strane,igrom slucaja znam i ko je sjebao mural,posto mi se drugar cima sa tom ekipom i iskreno to mi je totalno bezveze jer je mural do jaja lep,a pritom je preskraban glupostima od koji mi ovo za Franka posebno upada u oci,ajde za krst i razumem,ali ovo za Franka je tezak idiotizam i zasluzuje svaku osudu.Sa druge strane,ipak kad pogledam malo sa strane,sjebani su i murali bili za Gavrila Principa i Karadjorja pa se niko nesto preterano nije bunio i dizao frku po netu,a pritom opet ova osoba na muralu nema nikakve veze sa Partizanom i grobarima realno,pa mi sa te strane i malo lakse pada sve to.Da je recimo sjeban mural sa likom Diklica,Slobe Novakovica ili nekog slicnog,e to bi onda vec bilo za izlomiti kosti pa nek je u pitanju ko god,bilo levica ili desnica.
Do neba volimo te mi,i pevamo ti svi,da jedini si klub na svetu celom....PFK
- Modus Operandi
Мићара wrote:Теби због пар графита прпаде српство читаво, јебо им ти матер у пичку, доћи ће све на своје, не губи вјеру дуваће олуја у супротном смјеру.
Знаш колико њему и вукодлаку шиште јаја за српство, одкад је форума ја не памтим таква два лика који су толико досадни са тим левичарењем, и то су дошли на форум где је 95% националиста и сада ће они некога да убеде у нешто
Modus Operandi wrote:Мићара wrote:Теби због пар графита прпаде српство читаво, јебо им ти матер у пичку, доћи ће све на своје, не губи вјеру дуваће олуја у супротном смјеру.
Знаш колико њему и вукодлаку шиште јаја за српство, одкад је форума ја не памтим таква два лика који су толико досадни са тим левичарењем, и то су дошли на форум где је 95% националиста и сада ће они некога да убеде у нешто
Питам се какав је осећај борити се за српство кроз орагнизацију чији је један од оснивача и главних актера раме уз раме са усташом „акцијао“ по Новом Саду. Да би данас тај усташа организовао журке по Србији са усташким и Томпсоновим песмама, и митинговао по Хрватској са усташким странкама које негирају Олују и геноцид над Србима у Јасеновцу.
Pips, Chips, i snuff videoclips