Душевна болница

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
mungos

Re: Душевна болница

Postby mungos » Mon Aug 29, 2016 8:33 pm

pustinjska lisica

Postby pustinjska lisica » Mon Aug 29, 2016 8:36 pm

Од домаћег репа само ову господу признајем

У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.

марамица маркизет, мене воли цео свет
марамица маркизет, мене воли цео свет

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Aug 29, 2016 8:52 pm

je l' to ova ekipa?

јахач магле

Postby јахач магле » Mon Aug 29, 2016 9:16 pm

Мислим да није, ови мајстори су из Куршумлије:

...Сијају звезде као очи конобарице...

Космет је Србија

Postby Космет је Србија » Mon Aug 29, 2016 10:49 pm

Занемарујем тактику wrote:
Rođaci wrote:domaći "rep" treba zabraniti

Реп треба забранити. :mrgreen:

Само серете а појма немате нити слушате о чему људи причају. Ко каже да само православље мора да буде тема? Поштујем метал и све те правце и увек ме је смарало то ниподаштавање металa према репу и обрнуто. Клинци нам слушају ђубре што рече неко некад негде а ми се подјебавамо. Преслушај ово ако имаш слуха и могу до прекосутра да качим колико има одличног домаћег репа.

Floki

Postby Floki » Mon Aug 29, 2016 10:52 pm

Sve to stoji sto vi pricate nema sta,ali da kazes da im je muzika sranje,nije i cao. :D
A sto se repa tice,Smoke Mardeljano,Prti,Bad Copy na vrhu...Ima jos dobrih iz unutrasnjosti,Stereo Banana npr i Sinovac je ok.

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Mon Aug 29, 2016 10:57 pm

Evo nesto novo

njasvi

Postby njasvi » Mon Aug 29, 2016 11:07 pm

Космет је Србија wrote:

uvek mi je bio zanimljiv taj da kazem lokal patriotizam, ljubav prema kraju, ne vezano za klubove... ono je mozda najizrazenija kod zemunaca, dorcol... mada i blokovi su poceli vec odavno da se bude :mrgreen:
04 X 1945

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Aug 29, 2016 11:11 pm

jedno osam puta se čuje "brate" u prvom minutu te prve trake :lol:
i ove ostale su klasično loženje - brača ortaci, kraj, blok, familija...

kad mi se sluša takva ložana, ide ovako nešto

Космет је Србија

Postby Космет је Србија » Mon Aug 29, 2016 11:21 pm

njasvi wrote:uvek mi je bio zanimljiv taj da kazem lokal patriotizam, ljubav prema kraju, ne vezano za klubove... ono je mozda najizrazenija kod zemunaca, dorcol... mada i blokovi su poceli vec odavno da se bude :mrgreen:

Јач и Ћофо су увек на прво место стављали кбло па све остало али веруј да ме то и није привукло баш толико код њих колико то што навијају за различите клубове а да се толико готиве. А поврх свега што су снимили за југ и север као неке песме па оно права кул чупри. А и оно боле их уво за паре наступе и хејтове снимају за себе и ортаке па ко схвати схвати.

Браћа ортаци фамилија и наравно највише реч брате је пре свега неки сленг у крају како би се представило заједништво. И не капирам зашто је сваки реп срање за тебе? Патриотски, генгста, овај да га назовем блејачки... слушај мјетал и уживај.

1958

Postby 1958 » Tue Aug 30, 2016 1:00 pm

uvek mi je bio zanimljiv taj da kazem lokal patriotizam, ljubav prema kraju, ne vezano za klubove... ono je mozda najizrazenija kod zemunaca, dorcol... mada i blokovi su poceli vec odavno da se bude :mrgreen:

Ako je ista povezano sa lokal patriotizmom onda je to Nbgd, ne znam samo kad treba da se bude. Zemun je druga prica, skoro kao grad za sebe, Dorcol odavno izlizana prica (siri centar grada plus sastav stanovnistva ako brat bratu ima 10% ljudi koji su se rodili tu). Blok je svaki za sebe, dakle prvo ide pripadnost bloku pa onda kraju grada, tako da ne znam de ces bolje (ili gore).
Често одем до на село

Пирамида

Postby Пирамида » Tue Aug 30, 2016 4:46 pm

Офсајд слепче!

Brdja

Postby Brdja » Sun Sep 18, 2016 6:28 pm

Bio sam sada za vikend u Kovačici, mesto 15min od Pančeva. Ja razumem da postoje pogranična mesta gde je neka nacionalna manjina u većini ali ovo nije pored granice. Toliki broj Slovaka, da ti ne čuješ srpski jezik baš nigde, ostao sam zgranut. Prodavnice, kafići, ulice, znakovi... Samo slovački jezik... Na spomenicima samo neki njihovi heroji. Vidim da znaju i srpski ali ne pričaju čisto. Mesto je lepo sređeno, veliki park, merač brzine na ulici zbog škole, kontejneri za odvajanje po vrsti smeća, ma uložila država samo tako. Ali jbt, u sred Srbije da postoji takvo mesto, šta znam, meni je zasmetalo. Gde bre oni idu u školu, jel imaju svoje? Osnovna, srednja...
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

друг члан

Postby друг члан » Sun Sep 18, 2016 8:38 pm

Imas gomilu mesta tako.Imas npr madjara sto dodju na faks u Su ne znaju srpski.Kako ljudi od 19godina ne zna jezik drzave u kojoj zivi.Slovackih mesta isto ima dosta,Selenča,Gložan,Pivnice su mesta sa pretežno slovačkim stanovništvom.Bački petrovac takodje.Nabrojana mesta su u opštini Bačka Palanka i susednim opštinama Bački Petrovac i Bač.Uče i u školama slovački ako se ne varam.ja kad sam polagao prijemni za srednju 2000. pitali ih dal ima neko da ne zna srpski da mu se pomogne.Banana republika šta ćeš
Choose Life

brucelee

Postby brucelee » Sun Sep 18, 2016 9:01 pm

Da Glozane su tipicno Slovacko selo...

Ja sam se jendom bio zgrozio na Palicu,ok to je jbga krajnji sever,granica je tu,ali brate udjem u prodavnicu trazim neku glupost oni me gledaju belo,nisam skontao da li ne znaju jezik ili namerno kuliraju, a pritom ipak je Palic turisticko mesto..ono ako na nekom ostrvcetu na nekom moru nauce srpski ili bar da se pomalo sporazumevaju zato sto su im turisti Srbi,nejasno mi da u sred Srbije jedno takvo turisticko mesto postoji gde ljudi ne pricaju srpski.

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Sun Sep 18, 2016 9:02 pm

Ja sam u vojsci imao 2 Madjara koji nisu znali da beknu srpski, to je bio zivi cirkus, slusaju kao naredjenja i nemaju blage veze sta da rade. Opsta pometnja je bila u tom vodu. Jedan je na kraju sa mnom dobio prekomandu i taj je naucio uz nas da natuca srpski a sta je bilo sa drugim nemam pojma. U Senti sam doziveo da ni u jednoj pekari nisam dobio da jedem jer nisam znao madjarski dok na kraju nisam poceo da jebem mame i pretim, tek tada sam dobio klopu. Neverovatno je da se neko rodi u odredjenoj drzavi i ne zna taj jezik. Jebo bi im milu mamu da sam ja neki kurac na celu ove drzave. Ako ne znas jezik, nema studiranja, nema radnog mesta i u picku materinu, pa da vidim hoces nauciti.

Barra Brava

Postby Barra Brava » Sun Sep 18, 2016 9:05 pm

Brdja wrote:Bio sam sada za vikend u Kovačici, mesto 15min od Pančeva. Ja razumem da postoje pogranična mesta gde je neka nacionalna manjina u većini ali ovo nije pored granice. Toliki broj Slovaka, da ti ne čuješ srpski jezik baš nigde, ostao sam zgranut. Prodavnice, kafići, ulice, znakovi... Samo slovački jezik... Na spomenicima samo neki njihovi heroji. Vidim da znaju i srpski ali ne pričaju čisto. Mesto je lepo sređeno, veliki park, merač brzine na ulici zbog škole, kontejneri za odvajanje po vrsti smeća, ma uložila država samo tako. Ali jbt, u sred Srbije da postoji takvo mesto, šta znam, meni je zasmetalo. Gde bre oni idu u školu, jel imaju svoje? Osnovna, srednja...

То што је место лепо сређено није до тога што је држава уложила,већ је то ствар културе која нама Србима недостаје.Погледајте свако словачко или мађарско село у војводини и видећете да је трава потшишана свуда,фасаде окречене у неке њихове шаре и сл.

mungos

Postby mungos » Sun Sep 18, 2016 9:09 pm

Veliki deo tih sredjenih manjih mesta sa manjima je sto im pomazu i njihove matice. To sto Srbija ne brine o Srbima ni u Srbiji, a kamoli na otudjenim teritorijama ili inostranstvu, ne znaci nuzno da je to normalno.

Nikos

Postby Nikos » Sun Sep 18, 2016 9:17 pm

To je to, mogli bi zajedno platinasti album da odrade :D

Brdja

Postby Brdja » Sun Sep 18, 2016 9:41 pm

Ma u principu nije problem što država ulaže, da je kako treba u svako mesto i grad bi se ulagalo. Ali da sedim u prepunom kafiću u sred Srbije i da niko ne priča srpski a sve omladina, e to je problem.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

Return to “Само опуштено”