XXXI Олимпијске игре у Рио де Жанеиру

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Kibiców

Re: RE: Re: XXXI Олимпијске игре у Рио де Жанеиру

Postby Kibiców » Mon Aug 01, 2016 3:23 pm

Rođaci wrote:Mačvan odličan, treba nam on u formi. btw ne mogu da se setim ko me je ono ubeđivao da sam glup kad sam rekao da Mačvan mora ići na Olimpijske igre

Kako prvo nisu bile OI vec EP a kao drugo mislim da si pisao za Milosavljevica. Mozda i za Macvana ne secam se ali za Milosavljevica 100%. I kao trece sa dosta njih, a i ja medju njima

ultrastito

Re: XXXI Олимпијске игре у Рио де Жанеиру

Postby ultrastito » Mon Aug 01, 2016 3:51 pm

sto se kaze, sa macvanom u reprezentaciji...i mi konja za trku imamo :mrgreen:
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Космет је Србија

Postby Космет је Србија » Mon Aug 01, 2016 7:24 pm

riper wrote:Otisli smo sa rekordnim brojem sportista, vratili se sa sramotno malo medalja. Svi takmicari totalno nepripremljeni, van forme za takmicenje gde se ti spremas jednom u zivotu.

За Лондон сам баш испиздео јер смо као и сад срали како пуцамо на двоцифрен број медаља и дивац се највише издвајао кад оно тек пред крај узешмо теквондо и овај ватерполо на једвите јаде бронзу. Новак и ватерполо су за мене били огроман минус јер као што кажеш понашали су се као да се то одржава сваке године и наравно попушише. За марија у тенису сам очекивао да је напаљен јер су били домаћини а овај ватерполо се која већ олимпијада дешава да се мучимо у елиминацијама и поготово полуфиналу набитнијој утакмици. Атина 2004. добијена утакмица са мађарима и на крају можда и најбоља генерација остаје без злата у задњим секундама без разлога...

Пекинг сви знамо туча шефика и гангуле и све дођавола отишло. Чавара исто напуцо се али испушио мада за пекинг највеће поштовање и онај рим 2009. и финале сп где му је био крај. Дај Боже да грешиш што се овог триповања тиче као и сваки пут оптимисти па на крају ништа али ипак сад водимо мање туриста. Милица кад је узела злато сам плакао као и Ивана и стварно су показале да не морамо да се трипујемо на колективне спортове а и доказале да је све тренутак инспирације и да је и више него потребно жртвовати форму на неким светским куповима пре тога како би на ОИ биле најбоље.

100 метара је врхстра али без кораћа ће бити смор и мислим да ће јуса опет покупити тозла. Кошаркашке турнире у обе конкуренције мислим да ће покупити дрим тимови са или без муке а да ће шпанија и француска у обе концуренције бити ту негде са њима као и домаћин. Нама одговара што са америма/американкама играмо у групи тако да ће четвртфинале бити клање и ако то прођемо све је могуће у полуфиналу.

Одбојкашице су ми готива на квадрат али тотални сам песимиста... оне су за мене најлепше на целом турниру али биће јебено проћи групу а ако то урадимо мислим да је четвртфинале кул успех... а ако и то прођемо не бих се љутио и да буду четврте. Остало шпановићка је ту негде али да не буде ко у лондону где је била очајна мада је после тога почела да убада медаље на сп и еп... већ је ове године покупила еп злато и само да се не задовољи тиме јер се сви спремају и кидају за ои али мислим да ће и код ње бити чист моменат како се осећа. Остало стварно немам појма можда опет милица или ивана у стрељаштву. И стварно што ми иде на курац што су рецимо и шокци и словенци увек узимали више медаља од нас а мислим да је разлика очигледна у величини самих држава пошто се ми увек вадимо на то као пре неки дан паспаљ кад је рекао да смо мали. Да не говоримо о ЗОИ где нас нема а и сами знамо шта раде костелићи са једне стране а код словенаца имаш их колико хоћеш.

brucelee wrote:Jasna Sekaric :mrgreen:

Јасна попушила и рекла да ће јебати све по списку савезу... иначе да је отишла мислим да би била рекордер по броју учешћа тако да што неко рече ко зна ко је кумовао да рецимо ми немамо неког рекордера. Она је за лондон исто тако неког сјебала а и уместо ње иде ова аруновића која је била 4. тамо па оно јасна је излапела бар по мени... кад је доста доста је.

Хајдучија

Postby Хајдучија » Mon Aug 01, 2016 8:39 pm

Људи што нико не спомиње кајакаше,поред Ђоковића и ватерполиста најозбиљнији кандидати за медаљу.
Врло могуће и две медаље из кајака.

Космет је Србија

Postby Космет је Србија » Mon Aug 01, 2016 8:58 pm

Ево постовао сам на теми на вечитима али мислим да је овде прикладније. Да ли вас некад нервира кад видите како се сестре дабовић наше најбоље кошаркашица понашају ван утакмица?

Што се тиче професионалних обавеза све најбоље и похвале с обзиром одакле долазе и да су могле да играју за милогорце за много више кинте. Ана млађа и ђилас а старија милица као да има 18 дина и отишла на такмичење за нај кураву. Одбојакашице су ми феноменалне по самом понашању а и самом изгледу а и сам спорт одбојка је код нас бар што се тиче савеза је најбољем могућем нивоу организован без великих скандала а самим тим и најкултурнији.

Нажалост то носи и своје мане па их на већини портала нема осим кад освоје нешто као сад светску лигу док мораш да се помучиш да би дошао до неких резултата у европским куповима сем журнала и самог сајта осс. И стварно све похвале за њих и апсолутно сви требају да се угледају на њих а они и ватерполо су убедљиво наујспешнији мада мислим да је у одбојци већа конкуренција. И ватерполисти играју са сићу можда одбојкаши мало више добију али код нас генерално у та 2 спорта као и рукомету нема кер за шта да их уједе и чим неко понуди шаку долара сви беже.

Ватерполисти су баш кул сем ето оно три лика који ме баш живцирају због певаљки који су оженили... дача и ната, рађен и кокићка и гангула и нека тамо играчица. Шпановићка ми се некад чини да превише промовише старлетизам и уопште ми није јасна као и помало максимовићка. Са милицом се не слажем што се тиче клуба за који навија али стварно све похвале за став и понашање у јавности.

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Aug 01, 2016 9:05 pm

Milica Dabović je odvratna, ova druga ne
devojka se uopšte ne eksponira kao sestra, živi svoj život i to je to

ma koliko voleo Đokovića zbog uspeha na terenu, sto puta je iritantniji on sa svojim filozofijama o životu i imidžom dobrice iz komšiluka

riper

Postby riper » Mon Aug 01, 2016 9:12 pm

Iskreno mene ne nerviraju. Neka se van terena ponasaju kako hoce, ali kada igraju za Srbiju, izginu. Oprostio bih i ovim nasim sakatim fudbalerima sva sranja koja cine van terena, da su, dok nose dres Srbije, bili na nivou. Sto se mene tice, dok god neko gine za reprezentaciju, van terena neka radi sta hoce.

Kada su u pitanju kajakasi, oni su na zalost jedni od onih koji se do jaja spreme za sve neke evropske i svetske kupove i slicna sranja, a onda kada dodju OI podbace. Ne secam se kada su uzeli medalju a jesu u tom nekom vrhu. Jako bih se iznenadio ukoliko bi neko uzeo neku medalju.

Gledao sam nesto od svih tih nasih nada, koliko su podbacili na prosloj olimpijadi. Ivana Spanovic je bila 11, Bekric mislim da nije dosao do finala, Kolasinac 7. mesto. Jelaca, nije se plasirala u finale. Pomenuo sam, mislim da je na tom takmicenju imala opusteno svih pet prestupa. Dudas je sada na EP uzeo bronzu, ali na OI ni on nista nije uradio. Jebiga, mislim da im jos uvek nije jasno da je na OI najteze uzeti medalju, jer svi bas tada grizu. Nadam se da su do sada shvatili, jer vecina sportista ima London iza sebe, a neko i Peking.

Jedno pitanje, jel zna neko ko prenosi nas i ustase veceras u basketu?

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Aug 01, 2016 9:18 pm

Arena 1

riper

Postby riper » Mon Aug 01, 2016 9:39 pm

Hvala Rodjo

Космет је Србија

Postby Космет је Србија » Mon Aug 01, 2016 10:49 pm

Ево изволте па се веселите ако убодемо штоне... ја ћу слушати "Играј и победи" јер је то једина химна за сва времена + "Ми смо та екипа" а и обе су снимљене ван ти неких естрадних срања.

А ево и овог што се отворио за вуло...

Познате награде за "златне" спортисте у Рију

Александар Вучић изјавио да ће српски спортисти који донесу златне медаље од владе добијати 40.000 до 45.000 евра, што је вишеструко већа сума него што то добијају спортисти у региону и двоструко више од њихових колега у САД-у.

Сваки ватерполиста у Србији који донесе златну медаљу добиће 40.000 евра, рекао је Вучић на конференцији за новинаре, нагласивши да ће то добити сваки човек а не цео тим.

Ивана Шпановић ће, према његовим речима, добити 45.000 евра ако донесе злато, јер је то награда за труд који су уложили.

"Обезбедили смо новац за наше спортисте. Пошто не умем да шутирам лопту, али умемо да обезбедимо услове какве је мало ко од других земаља или нико обезбедио", рекао је Вучић на конференцији за новинаре у Влади Србије.

Он је рекао да ће српски спортисти добити двоструко више новца него њихове колеге из САД-а, и више него што то добијају спортисти из Хрватске, а само ће они у Италији и Немачкој имати више, рекао је Вучић приметивши да они имају и веће плате и примања.

"Знамо да то не значи много, јер Новак Ђоковић на сваком турниру освоји 10 пута више. Али младим људима то значи, јер бринемо о њима", рекао је он.

Вучић је рекао да је у трезору стање одлично, да је ликвидност изванредна, и да влада све исплаћује спортистима у дану.

"Свима смо све медаље исплатили", рекао је Вучић и додао гестикулирајући и показујући спојене шаке у троугао, да то што тај гест ватерполисти некад имитирају, говори да знају да ће паре да дођу, а "код других пара није било".

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Aug 01, 2016 11:05 pm

Au brate, meni je to "ugh ugh igraj i pobedi" najgore đubre od svih pesama u vezi sa sportom

bas težak kanal i otpad

samo "pogledajte sva ta lica košarkaša s razglednica" i "čuvaj se, svete, plave čete"

Космет је Србија

Postby Космет је Србија » Mon Aug 01, 2016 11:28 pm

Човече мислио сам да се ови ватерполисти зајебавају кад оно неверица... јебем ти тај издајничко радикалски хлеб.

http://sport.blic.rs/brazil-oi/vaterpolisti-na-smekerski-nacin-traze-paznju-sta-porucuju-delfini-foto/rplwcfw

CrazySupporter

Postby CrazySupporter » Tue Aug 02, 2016 8:19 am

Космет је Србија wrote:Ево постовао сам на теми на вечитима али мислим да је овде прикладније. Да ли вас некад нервира кад видите како се сестре дабовић наше најбоље кошаркашица понашају ван утакмица?

Што се тиче професионалних обавеза све најбоље и похвале с обзиром одакле долазе и да су могле да играју за милогорце за много више кинте. Ана млађа и ђилас а старија милица као да има 18 дина и отишла на такмичење за нај кураву. Одбојакашице су ми феноменалне по самом понашању а и самом изгледу а и сам спорт одбојка је код нас бар што се тиче савеза је најбољем могућем нивоу организован без великих скандала а самим тим и најкултурнији.

Нажалост то носи и своје мане па их на већини портала нема осим кад освоје нешто као сад светску лигу док мораш да се помучиш да би дошао до неких резултата у европским куповима сем журнала и самог сајта осс. И стварно све похвале за њих и апсолутно сви требају да се угледају на њих а они и ватерполо су убедљиво наујспешнији мада мислим да је у одбојци већа конкуренција. И ватерполисти играју са сићу можда одбојкаши мало више добију али код нас генерално у та 2 спорта као и рукомету нема кер за шта да их уједе и чим неко понуди шаку долара сви беже.

Ватерполисти су баш кул сем ето оно три лика који ме баш живцирају због певаљки који су оженили... дача и ната, рађен и кокићка и гангула и нека тамо играчица. Шпановићка ми се некад чини да превише промовише старлетизам и уопште ми није јасна као и помало максимовићка. Са милицом се не слажем што се тиче клуба за који навија али стварно све похвале за став и понашање у јавности.

Treba ih kamenovati sve do jednog! Odbojkasice prve, preventivno!

Далтон

Postby Далтон » Tue Aug 02, 2016 8:38 am

Познате награде за "златне" спортисте у Рију

Александар Вучић изјавио да ће српски спортисти који донесу златне медаље од владе добијати 40.000 до 45.000 евра, што је вишеструко већа сума него што то добијају спортисти у региону и двоструко више од њихових колега у САД-у.

Сваки ватерполиста у Србији који донесе златну медаљу добиће 40.000 евра, рекао је Вучић на конференцији за новинаре, нагласивши да ће то добити сваки човек а не цео тим.

Ивана Шпановић ће, према његовим речима, добити 45.000 евра ако донесе злато, јер је то награда за труд који су уложили.

Иако би пичкоустог каменовао ово подржавам (ако им не утера на крају). Треба понудити кешовину као стимулацију да дају свој максимум. Од аплауза се не живи и курчења са скупштинске терасе. Свако ко освоји медаљу треба да добије кеш, па кад један добије гомилу на руке, тек ће се онда видети како се гребе и вија медаља.
(Street Force / Curva Orientale)

niko

Postby niko » Tue Aug 02, 2016 10:04 am

dobro zagrevanje pred OI

ultra mentalitet

Postby ultra mentalitet » Tue Aug 02, 2016 10:18 am

Dajte hrvatskog komentatora :mrgreen:

Rece covek ovo nije sindrom djordjeviceve i kecmanove trojke, oni jednostavno ovo rade

riper

Postby riper » Tue Aug 02, 2016 11:03 am

Citam malo kosarkaske forume i prosto je nerealno koliko oni (ustase) imaju nerealnu predstavu o kvalitetu sopstvene i nase reprezentacije. I to ne govorim sada, vec poslednje 3-4 godine. Ljudi su sami proglasili da imaju najbolju cetvorku u Evropi, da imaju neke nenormalne talente, kako je Hezonja ovo, Bogdanovic ono, mladi Arapovic neki vunderkid. Onda ispizde u fazonu "prosecna Srbija nas ponovo dobila". Ljudi zaista ne razumeju kosarku nimalo. Imaju sada foru da su Teo i Bjelica 70 odsto ekipe. Tripovali su se i kada su gledali prvo poluvreme da smo konacno ocajni.

Jedino ih je cudio Braduljica koji je silovao pod kosem. Kao u fazonu "taj drvoseca da tako dominira pod kosem". Jebem liga, da li sto je nas, ali Raduljica je jedan ozbiljan centar. Ima snagu ali i zna nesto. Stimara koji je ogranicen kao igrac sve to nadoknadjuje borbenoscu. O dimenziji Jokica necu ni da govorim. Nije im jasno kako je "panj" poput Jovica dao onakvu trojku. Za Nedovica nisu ni culi, a nas Bogdan od miloste nazvan "ustasa :D " ne pominje se kao bilo sta.

Ja sam mislio da smo mi paljevine za neka velika takmicenja, ali oni su ovakvi i kada igraju fudbal. Mandza trazi pola evrope, Modrica cela evropa, Rakitu cetvrt evrope. Najbolja momcad rekao zet tetkine cerke Luja Van Gala. Onda dudlanje kurca od portugalskih sakupljaca sekundarnih sirovina i nacija na bromazepamu.

Odgledao sam ono sinoc i nijednog trenutka nisam dovodio u pitanje pobedu, bilo je samo pitanje kojih ce to biti par minuta kada ce da im izlomimo kicmu i dodjemo do pobede. Igrali smo promenjivo, nije sve bilo bajno, mislim da smo u prvom poluvremenu imali sut za tri poena 1/14 (kao nekad Zvezda). Onda kada je trebalo imali smo 6/7. Ono sto kenjaju po Raduljici, cisto da se zna covek je dao 17 poena a slobodna bacanja sutirao 11/11. Uz to Stimara, covek opusteno stane na liniju, pogodi oba slobodna ko da je na treningu.

Bez zajebancije ali sa pola snage smo pobedili. Sto je posebno vazno, skoro svi su usli u igri. Sa Djordjevicem mi imamo roster od 12 igraca od kojih svako moze da igra bez problema. Imamo dubinu. Djordjevic jos nije vrhunski trener, on je trener u nastajanju, ali i kao takav zna da vodi utakmicu bolje nego iskusni nekadasnji Srbin Aco Petrovic. I dalje ne mogu da se opasuljim da im mnoge stvari nisu jasne, ti ljudi jednostavno ne kapiraju kosarku uopste.

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Aug 02, 2016 11:49 am

Bojan Bogdanović je igrao 36 minuta, Šarić 28
napaljeni su bili do koske i džabe

Morbid

Postby Morbid » Tue Aug 02, 2016 12:20 pm

njihova košarka ima mentalitet našeg fudbala.

koliko su mi gotivni duksevi naših u Riu. Brutalno jednostavni a dobri.
svaka moja slabost je sigurno prolazna

...a ako ostanem, moraću dalje...

Grobar do groba

Postby Grobar do groba » Tue Aug 02, 2016 12:39 pm

Космет је Србија wrote:За Лондон сам баш испиздео јер смо као и сад срали како пуцамо на двоцифрен број медаља и дивац се највише издвајао кад оно тек пред крај узешмо теквондо и овај ватерполо на једвите јаде бронзу. Новак и ватерполо су за мене били огроман минус јер као што кажеш понашали су се као да се то одржава сваке године и наравно попушише. За марија у тенису сам очекивао да је напаљен јер су били домаћини а овај ватерполо се која већ олимпијада дешава да се мучимо у елиминацијама и поготово полуфиналу набитнијој утакмици. Атина 2004. добијена утакмица са мађарима и на крају можда и најбоља генерација остаје без злата у задњим секундама без разлога...

Vaterpolisti nisu nikako bili minus 2012te,momci su u polufinalu protiv zabara i za bronzu protiv crnogoraca preziveli takvu torturu od sudija,da to nisam video u zivotu u vaterpolu,a gledam ga aktivno na reprezentativnom nivou od Perta 98me.Znaci protiv Italijana svirani faulovi u napadu konstatno celu tekmu da ja mislim da su nasi bukvalno u jednom trenutku bili izgubili zelju da prelaze svoju polovinu uopste.A ono protiv crnogoraca tek sta je bilo u borbi za bronzu,ono je tek strasno,na kraju smo secam se ostali bez izmena,ostalo nam je zadnji minut ukupno 7 igraca koliko se secam,cela klupa bila iskljucena.Pod onim uslovima osvojiti bronzu,ono je po meni veliki plus.A da smo prosli zabare i igrali finale sa ustasama,tu bi bilo kidanje do zadnjeg sekunda i ko zna kako bi se to zavrsilo,mozda bi se i okitili zlatom(Naravno ne sporim to da su ustase na tom turniru imale najjacu ekipu od kad ih gledam u vaterpolu,po meni cak i jacu od one na SP 2007me u Melburnu)
Do neba volimo te mi,i pevamo ti svi,da jedini si klub na svetu celom....PFK

Return to “Само опуштено”