друг члан wrote:rodney wrote:друг члан wrote:Otkucam kilometarski post, server error i nista.
Sustina, za moj pojam. Dva kriminalna klana se kolju oko trzista. Ja nisam iz te price. Toliko
Potpuno legitiman stav, ali smo mi pricali ko je ispolitizovao ovu celu stvar
.
Ovaj drugi klan koji je trenuto u losijoj poziciji.
Ako ce da ih ganjaju za lopovluk u gradjevini, moglo je preko hiljadu drugih projekata. Bukvalno za bilo koji. Ali su izabrali ovaj gde je 15 ljudi nastradalo. Jasno je i zasto taj jer su videli da se narod bunu. Isto kao i za litijum, kad su se pobunili lokalci eto odma i ovog sljama
Izabrali ovaj gde je 15 ljudi nastradalo?
Moja poenta koju sam napisao jos na drugoj temi je izmedju ostalog bila da ni za ovo zapravo nece da odgovara onaj ko treba, a kamoli za neke druge stvari pa ne znam kako bi se za bilo koji od tih drugih projekata ista uradilo u zemlji gde nas ubijaju na naplatnim rampama i ne odgovaraju. Tako da opet dolazimo do toga da je (sad ja tebe molim da pazljivo procitas)- reakcija na korupciju= politizacija, a sama korupcija (zloupetreba javne funkcije) nije politizacija.
Znam da si inace pisao protiv ove vlasti, isto tako i opozicije ali mi je ovo neshvatljivo sto pricas iskreno. Jer preko ovog sto ti pises ja jedino vidim da je zvalavi uspeo u tome da nam predstavi da je on Srbija, pa da neke strane sile/placenici/izdajnici hoce da sruse nasu zemlju.