Е па ето, другари моји, оде нам и ова грегоријанка. Мени лично, најлуђа, највећа и најлепша од мојих. Свима вам од срца желим да вам наредна донесе оне радости које је мени ова донела. Будите ми здрави, храбри и поносни што припадате овом прелепом мученом народу који још бар није укинуо ни једну годину из своје прошлости и из свог календара скупштинским декретом, који се још мучи да бар не поруши прађедов гроб. То је већ велика ствар, кад се супротно толико исплати и цени од вечитих душмана и тровача душе, а освануће некада и тај дан, ако не нама, онда деци нашој, а ако не њима, унуцима.. потомцима, па ће се отерати и сатрти одвратни окупатор, и синути неко јаче сунце. Чувајте ту веру, чувајте се, и чувајте добру зајебанцију, живи били на стотине љета

Од форумаша да споменем Рипера, Рокија легенду моју, Пертлу комшију, Гробара који занемарује тактику (купио ме кад написао да прати развој битака на гугл ерту, тачно мој човек

), МГПа, Батке легендица исто одрастао, и сто посто ћу неког да заборавим, да, Лисица, мада он мање пише, Тизла копач сњега, ма све вас љубим и живи били.
Негатива- криво ми што је онај омц отишао с форума јер је коњ увак знао да напише нешто паметно али да успут бзвз арогантно вређа саговорнике (слично као сад Нексон), и други маторац исто који је тада залипао, ако ово читају нек се врате занимљивија је зајебанција с њима и ето то је то, пијмо, пијте