Е па ето, другари моји, оде нам и ова грегоријанка. Мени лично, најлуђа, највећа и најлепша од мојих. Свима вам од срца желим да вам наредна донесе оне радости које је мени ова донела. Будите ми здрави, храбри и поносни што припадате овом прелепом мученом народу који још бар није укинуо ни једну годину из своје прошлости и из свог календара скупштинским декретом, који се још мучи да бар не поруши прађедов гроб. То је већ велика ствар, кад се супротно толико исплати и цени од вечитих душмана и тровача душе, а освануће некада и тај дан, ако не нама, онда деци нашој, а ако не њима, унуцима.. потомцима, па ће се отерати и сатрти одвратни окупатор, и синути неко јаче сунце. Чувајте ту веру, чувајте се, и чувајте добру зајебанцију, живи били на стотине љета
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Од форумаша да споменем Рипера, Рокија легенду моју, Пертлу комшију, Гробара који занемарује тактику (купио ме кад написао да прати развој битака на гугл ерту, тачно мој човек
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
), МГПа, Батке легендица исто одрастао, и сто посто ћу неког да заборавим, да, Лисица, мада он мање пише, Тизла копач сњега, ма све вас љубим и живи били.
Негатива- криво ми што је онај омц отишао с форума јер је коњ увак знао да напише нешто паметно али да успут бзвз арогантно вређа саговорнике (слично као сад Нексон), и други маторац исто који је тада залипао, ако ово читају нек се врате занимљивија је зајебанција с њима и ето то је то, пијмо, пијте
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)