Тема за све и свашта

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
lost&found

Re: Тема за све и свашта

Postby lost&found » Thu Aug 18, 2016 8:41 pm

svuda.prisutan wrote:Sinoc na fudbalu sam sjebao koleno, ne mogu da ispravim nogu, i ne mogu da se oslonim. Moram u rehacentar nedelju dana, da mi se ispravi noga, pa onda na operaciju meniskusa ako je potrebno, a to ce znati kada odem sa pravom nogom na magnetnu rezonancu. Imam rezervisanu avionsku kartu 8. Septembra, pa sad ne znam da li cu moci da se oporavim do tad, ili cu morati da otkazem let...i jel zna neko uopste da li rade povracaj novca, ili mozda mogu da pomerim datum leta za kasnije?

verovatno mozes da pomeris datum leta, uz penale, povracaj novca - tesko..

Brdja

Postby Brdja » Tue Aug 23, 2016 7:02 pm

Ko beše sa foruma radi stranicu Neverovali ili da? Zbog čega se ne aktivirate na Instagramu?
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

друг члан

Postby друг члан » Tue Aug 23, 2016 7:17 pm

milosija sa starog foruma,i bolesni od ljubavi ako se ne varam.Ovaj prvi juče postao ćaća
Choose Life

Brdja

Postby Brdja » Tue Aug 23, 2016 7:22 pm

Neka je sa srećom... Nervira me što moram da ulazim na Fb samo zbog njih, lakše bi bilo kad bi postojali i na Ig.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

друг члан

Postby друг члан » Tue Aug 23, 2016 7:27 pm

Choose Life

Brdja

Postby Brdja » Tue Aug 23, 2016 7:37 pm

Znam za sajt ali da ne ulazim na 100 mesta :-)
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Wed Aug 24, 2016 4:05 pm

Ja sam bio samo podrška, ne uredjujem ja tu ništa. :) Brdjo pitao sam ga zašto se ne aktiviraju na instagramu, pa ću ti preneti šta kaže ako već ne bude on sam odgovorio ovde, mada ga nisam video da piše od pada foruma.

Brdja

Postby Brdja » Wed Aug 24, 2016 5:43 pm

Ako treba neka pomoć za Instagram, tu smo
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

херц

Postby херц » Wed Aug 24, 2016 5:47 pm

Ај га питај колико посета има дневно ако није тајна, и колико се може приходовати од једног таквог сајта. На ово може и етаоин одговорити за онај његов еко... (заборавио сам како се зове) сајт што је качио на старом форуму .

Motion

Postby Motion » Wed Aug 24, 2016 7:42 pm

Koje varijante za kablovsku tv preporučujete? Treba mi u principu najjeftinija varijanta i da ima Sportklub.

Etaoin

Postby Etaoin » Wed Aug 24, 2016 8:34 pm

херц wrote:Ај га питај колико посета има дневно ако није тајна, и колико се може приходовати од једног таквог сајта. На ово може и етаоин одговорити за онај његов еко... (заборавио сам како се зове) сајт што је качио на старом форуму .

Ја сам једно време на Еконверзацији имао и преко 10 хиљада посета дневно, али то је онда када смо имали рекламу на Фејсбуку. Зависи на који начин желиш да монетизујеш посете, да ли је преко Гугла, плаћених банера или нешто сасвим треће. Гугл Ад сенсе је некада доносио много веће приходе, сада већ нисам упућен толико јер то може бити мач са две оштрице јер људи не воље да виде ту врсту огласа на сајту. Банери су сјајан извор зараде али за то они који плаћају те банере, хоће и велику посету. Ми смо имали, тј. имамо и даље, једну причу са Еконверзацијом где смо требали за један од највећих наших дневних листова да издајемо двонедељни додатак и било смо буквално на милиметар од потписивања од уговора, али много људи је хтело ту да се угура и преузме заслуге што ја нисам дозволио. Паре дођу и прођу, принципи остају.

Са Маркетаријом имам потпуно другачији циљ, ових дана смо били на пар разговора са потенцијалним инвеститорима, аплицирали смо и за неке средства из различитих фондова, сигуран сам да ће нешто од тога проћи :!:

То су моја искуства, Милошијин сајт је далеко посећенији, да не причам о Фејсбук страни, и сами сте видели какав су бум направили.

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Wed Aug 24, 2016 9:25 pm

Milošija nije registrovan a sad nema vremena da se cima oko toga i piše pa vas je samo pozdravio dok ne uhvati vremena. Tako da ću kopirati šta kaže:

Брате, ми смо запоставили тај сајт има скоро годину дана. Пуно цимања за мало лове. Да си у Америци тај Ад Сенс би одувао, а овде је то цркавица. Да смо се више цимали и тражили спонзоре за банере, била би то друга прича.
Вероватно смо мајмунчине због тога, али лова нам при вођењу странице никада није била примарна.

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Wed Aug 24, 2016 10:02 pm

Besmisleno je praviti sajt na nasem jeziku i ocekivati monetizaciju kroz reklame. Besmisleno je uopste i praviti domaci sajt ako je motiv zarada.
Je li pokusao neko da napravi nesku kintu sa afiliejt sajtom?

Далтон

Postby Далтон » Thu Aug 25, 2016 2:41 am

Ја знам да милошија води и понекад му подпомогнем неким сличицама које видим објави. Разговарамо повремено па ми је исто тако рекао да није улазио на трибину од када је пао стари сервер.

Иначе, просере се понекад неким објавама у које верујем онолико колико и фарми свиња у Естонији. Очи ми испадале чекајући крмачу да дође на хас али никад нисам дочекао да је видим :(

сирома :|
(Street Force / Curva Orientale)

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Thu Aug 25, 2016 11:25 am

Tu su još dvojica drugara koji objavljuju sa njim i tačno mogu da pretpostavim koji povremeno lupi.

Opie

Postby Opie » Thu Aug 25, 2016 12:16 pm

Momci,gde mogu da narucim zastavu ,da se napravi I dizajnira on line ?
ex-Pop Djujic

1958

Postby 1958 » Thu Aug 25, 2016 3:58 pm

Далтон wrote:Ја знам да милошија води и понекад му подпомогнем неким сличицама које видим објави. Разговарамо повремено па ми је исто тако рекао да није улазио на трибину од када је пао стари сервер.

Иначе, просере се понекад неким објавама у које верујем онолико колико и фарми свиња у Естонији. Очи ми испадале чекајући крмачу да дође на хас али никад нисам дочекао да је видим :(

сирома :|

Kad si amater :mrgreen: . Prasici su se nadgledali 0-24, tu su bili I prasici, veprovi, lisice, bambiji...
Често одем до на село

Далтон

Postby Далтон » Fri Aug 26, 2016 1:37 am

A neko je sa foruma cini mi se video matorca u mantilu i cizmama koji je donosio hranu :D
(Street Force / Curva Orientale)

majasno

Postby majasno » Fri Aug 26, 2016 2:18 am

Brat Sergei

Image
dan posle spida

EvoksPGD

Postby EvoksPGD » Fri Aug 26, 2016 12:14 pm

Opie wrote:Momci,gde mogu da narucim zastavu ,da se napravi I dizajnira on line ?

Imas na fejsbuku brend Hajduk, vidi sa njima da ti odrade zastavu, jer rade sebi za prodaju, a pricao sam sa drugarom koji vodi tu pricu, kaze nije problem i ovako usluzno da urade nekome.
Razmačinji stolove, počinje šiz...

http://crno-bela-nostalgija.blogspot.rs/

Return to “Само опуштено”