Занимљиве слике и клипови
- lost&found
Re: Занимљиве слике и клипови
Lik vas, sada vec ozbiljno, troluje
- Кудрави Гаучос
Реално, кад сам видео део са Кристијаном, његовим идолом, и ја сам то помислио Сад видим ову заједничку сарану керова, мислим да је то то
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
- Занемарујем тактику
савабјан wrote:Наравно, не воле сви они који имају деградираме расе, попут пикинезера, малтезера, чивава, они своје кериће обуку у бундице да се н прехладе на ветру, али зато сви ми, власници правих раса, теријера, питова и осталих правих керова, радо волимо да погледамо макљажу наших чувара, иако смо свесни да можемо остати без истих. Искрено, иако би нас срце болело због тога, свесни смо да је нашим керовима најбитнији престиж и доминација, и да они уживају у томе. Мој пас је стцјем околности, пре месец дана усмртио пса од мог најбољег другара, у жару борбе. Десило се, и шта је, ту је. Договорио сам се са другом да сносим трошкове куповине новог кера, и заједно смо га сахранили. Дешава се, јебига.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
А сјајна прошлост је лаж.
савабјан wrote:Па једноставно ми се свиђа да прикоље другог пса или мачку, драго ми је да то гледам. И кер буде радостан после тога. Дпк је био мали, учио сам га чим види другог кера да напада. Пуштао сам га пар пута и са азијатима да се похрве, али никад није успео да прикоље ниједног, због дебеле.коже на врату, а због своје спретности и тренинга, азијат му није ни до колена. Кад год сам га пуштао, пуштао сам га на.веће керове од њега, или на чопор луталица, јер сматрам да је смешно да га пустим на једног кера мањег од њега, то би био смешан подухват за таквог истренираног расног кера. Не волим лов, већи ми је грех убити пушком јелена или било шта друго, него пустити пса да одмери снагу са неким другим. Јелен против пушке је беспомоћан, пас није беспомоћан кад га нападне други пас.
Ма ти си пајсер...колико пута сам тукао свог кера када наиђе мачка кроз двориште,њихову територију,а камоли да иде и по крају лови. Ако можеш да избегнеш невољу,супер,ако не,не можеш бити нормалан и тврдити да ти је драго да гледаш како твој кер одузима живот другом керу и да ти је то вау.
Није кер ни керина ни џукела, него ПАС. Ти да имаш љубимца или како ми то волимо да кажемо, најбољег пријатеља не би га звао кером... можда и грешим али чисто сумњам...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Шта фали називу кер? Он је моје власништво, могу да га зовем како хоћу. Џуџа, џумара, ја имам права како хоћу да га зовем, јер да мене нема, не би имао шта да једе. Ја га храним, ја му све дајем.
Izmenjeno:
Odmori malo sa glupostima. Imaš opomenu pred vremenski ban!
Moderator
Izmenjeno:
Moderator
немогуће да је ово озбиљна прича. Није ово зона сумрака, нема таквих на форуму. Ал ако има зрнце озбиљности онда је стручна помоћ нужна, или самоубиство ако је касно за помоћ. Па да га сахране ортак и његов нови кер, да буде обрт ко у Гејмотрону.
Имам три кера, два су различита а један је исти.
-
савабјан wrote:Шта фали називу кер? Он је моје власништво, могу да га зовем како хоћу. Џуџа, џумара, ја имам права како хоћу да га зовем, јер да мене нема, не би имао шта да једе. Ја га храним, ја му све дајем.
Izmenjeno:
Moderator
Jel mu bas sve dajes?
bob-rock wrote:
Sad bih te banovao zbog ovoga
- UltrasDoras
De vi meni recite igra li iko Pokemon GO!??? kome fali motivacije za setnju ili trcanje prava stvar
Usao u kucu maloprije, pogledam ono preso 6 km uhvatio 15 pokemona
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
- lost&found
UltrasDoras wrote:De vi meni recite igra li iko Pokemon GO!??? kome fali motivacije za setnju ili trcanje prava stvar
Daj tebra nemoj mi reci da se to pici i u Srbiji? ovde u Amerikama svi poludese za tim, ponadao sam se , ne da nismo toliki debili, nego da ce ljude u Srbiji neinformisanost lisiti koriscenja te aplikacije, al jbg
ja igram ingres, to je prva igra firme koja je izbacila i pokemone, meni i bolja varijanta.
odlicna varijanta za kad šetaš klinca u kolicima.
rekao bih i kad šetaš psa, ali je ta tema malo sjebana od pre koji dan
rekao bih i kad šetaš psa, ali je ta tema malo sjebana od pre koji dan
svaka moja slabost je sigurno prolazna
...a ako ostanem, moraću dalje...
Morbid wrote:ja igram ingres, to je prva igra firme koja je izbacila i pokemone, meni i bolja varijanta.
Zar Ingress nije Google-ova igra?
Igrao sam betu i kasnije malo oficijalnu verziju, nekih par meseci pa batalio. Par godina kasnije, opet uhvatim da je igram i smorim se posle 3 meseca.
Morbid wrote:ja igram ingres, to je prva igra firme koja je izbacila i pokemone, meni i bolja varijanta.
dela ostavi link da ti ruke odsecem!
- UltrasDoras
lost&found wrote:Daj tebra nemoj mi reci da se to pici i u Srbiji? ovde u Amerikama svi poludese za tim, ponadao sam se , ne da nismo toliki debili, nego da ce ljude u Srbiji neinformisanost lisiti koriscenja te aplikacije, al jbg
Nema jos za evropu da se skine na gugl pleju ali moze da se skine preko apkmirora.. Kako sam skontao i kod nas (srbija, rs) postaje sve popularnije, najvise peglaju klinci sto je i normalno al mos da sretnes lika tipa 30g ili 40g sa djetetom u kolicima i "ganja" pikacua
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
Re: RE: Re: Занимљиве слике и клипови
tizlabor wrote:Morbid wrote:ja igram ingres, to je prva igra firme koja je izbacila i pokemone, meni i bolja varijanta.
dela ostavi link da ti ruke odsecem!
Tizla, tebi više ni aspirin ne nudim.
svaka moja slabost je sigurno prolazna
По мени нема разлике између гледања парова и играња ретардираних глупавих игрица на телефону. Само треба гледати са гледишта да је то радио тим људи и да су сигурно имали и психологе у тиму који су се бавили људском психом и како задржати корисника да то дуже игра иако игрица нема неки смисао и нема краја. Што значи бесмислено тотално, и баш лоше трошење времена. Јебени тетрис је наука за све ове нове јебене игрице, а то деца све виде и од старта имају жељу да се заглупљују тим, а и како неће имати жељу када му ћале пика.