Занимљиве слике и клипови
Re: Занимљиве слике и клипови

Razmačinji stolove, počinje šiz...
http://crno-bela-nostalgija.blogspot.rs/
http://crno-bela-nostalgija.blogspot.rs/
- gradski_boem
Ово сам имао прилике да гледам уживо у програму пре две године,пошто сам пасионирани љубитељ прегледа голова на Арени Спорт италијанске лиге.Прво је био шок,а онда умирање од смеха и поливање пивом по себи,каучу,тепиху...Оде водитељ,попи отказ и никада га више нико није видео...
kakav otkaz, čovek i dalje prenosi utakmice na Areni
- gradski_boem
Jel si siguran?Posto je u toj emisiji na njegovom mestu sad ona devojka,a koliko mi se cini on nikada nije komentarisao utakmice.Mozda sam se ja zeznuo,ali ga vise nisam vidjao na ekranu,niti cuo njegov glas u prenosu.
Градски боему преноси сигурно и данас утакмице на Арени, знам да је преносио неке дербије које је играо Наполи на Сан Паолу прошле сезоне.
Какви су то мутанти, нико не зна једноставно гурнути парче дрвета или било чега између склопа вилице. Шутају га ударају пршћу јебају он не пушта чак још више се укочи... Направише колапс... мрака.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Подигнеш кера од земље хватајући га за задње ноге или му подигнеш све ноге од земље, тако изгуби контакт са подлогом и пусти у највећем броју случајева. То зна сваки прави љубитељ стафорда/питова 

Имам три кера, два су различита а један је исти.
Само пљосната шипка или дрво у чељусти и заротираш.
-
Za jaja i u vis, a ako je zenka e onda jebi ga probas sa nogama u vis 

-
blatnjavi wrote:Подигнеш кера од земље хватајући га за задње ноге или му подигнеш све ноге од земље, тако изгуби контакт са подлогом и пусти у највећем броју случајева. То зна сваки прави љубитељ стафорда/питова
Истина жива.
ја сам свог обично пуштао да заврши посао, кад већ крене 

-
савабјан wrote:ја сам свог обично пуштао да заврши посао, кад већ крене
Tuzno je kad ljudi nedostatak svojih muda i snage misle da mogu nadoknaditi tako sto kupe besnog i opasnog psa.
-
Casual 1989 wrote:blatnjavi wrote:Подигнеш кера од земље хватајући га за задње ноге или му подигнеш све ноге од земље, тако изгуби контакт са подлогом и пусти у највећем броју случајева. То зна сваки прави љубитељ стафорда/питова
Истина жива.
Casual 1989 jel si to u Kini video?

Re: RE: Re: Занимљиве слике и клипови
stara pizda wrote:Za jaja i u vis, a ako je zenka e onda jebi ga probas sa nogama u vis
Mislis skines gace i stavis joj ga?

-
svuda.prisutan wrote:Casual 1989 wrote:blatnjavi wrote:Подигнеш кера од земље хватајући га за задње ноге или му подигнеш све ноге од земље, тако изгуби контакт са подлогом и пусти у највећем броју случајева. То зна сваки прави љубитељ стафорда/питова
Истина жива.
Casual 1989 jel si to u Kini video?
u Kini jedu pse