Занимљиве слике и клипови
- Кудрави Гаучос
Re: Занимљиве слике и клипови
Ма лаже бре дртина. Мада реално он највише навија за стотку јура.
Ал ово је исто прејако, Ђуске швалерчина:
Ал ово је исто прејако, Ђуске швалерчина:
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
Мрцине - Тешка Машинерија
"Prebacivanje 1.200 članova najzloglasnije bande El Salvadora"
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
- Blackadder
O kome prica Kolindica? Da nije Seki u pitanju... Vucke kadar nevera...
Blackadder wrote:O kome prica Kolindica? Da nije Seki u pitanju... Vucke kadar nevera...
Код Анђуса су најбоља укључења, мислим да се особа представља као Дејан из Новог Сада, који је стари Анђусов "другар" са чувеног Фокуса, док су тамо обитавале "величине" попут Ђуке и Мрдића, обојица аванзовали. Мрдић је чувен по оним укључењима када је Тома жеђовао и када је преносио најгоре глупости у програм типа: Србија се дигла, Устанак, блокиран мост у Бешкој, хиљаде људи се спушта преко Славије ка Андрићевом венцу, поздрав из Вагиноваца итд. Ђука, чувени стручњак за кладионице...Ето, такви сада владају.
Елем, да се вратим на Дејана из Новога Сада, то је једини човек којег је Анђус искључио из програма јер га је редовно прозивао да је педофил. Мислим да се јавио и у последњој емисији са Далматинком, али прикривено, и рекао му, парафразирам: Ава је престара за тебе, ти волиш малолетнице.
Пре једно 3-4 недеље се јавио Деки и рекао Анђусу: шта се дешава са девојчицама испод Плавог моста? Након тога је Анђус почео да мења боје, нешто слично као када му је Далматинка витлала батацима између ногу у последњој емисији.
Емисија је култна и он је увек навлачио за Вучића, јер је део снс екипе, осим једне, легендарне, емисије на дан објављивања насловне стране бљуца, који га је оптужио за педофилију. Могу рећи да је то најбоља политичка критика Вучићеве власти у последње 4 године. Уопште се не шалим, то је био моменат истине у Србији, било је психичко пуцање у програму, али велика истина. После тога једно месец дана није имао емисију док се није поново искупио Вучићу. Иначе, ако се сећате, Анђус се први побунио од те снс екипе, мислим још лета 2012, јер није аванзовао, тек касније су га прогурали.
Елем, да се вратим на Дејана из Новога Сада, то је једини човек којег је Анђус искључио из програма јер га је редовно прозивао да је педофил. Мислим да се јавио и у последњој емисији са Далматинком, али прикривено, и рекао му, парафразирам: Ава је престара за тебе, ти волиш малолетнице.
Пре једно 3-4 недеље се јавио Деки и рекао Анђусу: шта се дешава са девојчицама испод Плавог моста? Након тога је Анђус почео да мења боје, нешто слично као када му је Далматинка витлала батацима између ногу у последњој емисији.
Емисија је култна и он је увек навлачио за Вучића, јер је део снс екипе, осим једне, легендарне, емисије на дан објављивања насловне стране бљуца, који га је оптужио за педофилију. Могу рећи да је то најбоља политичка критика Вучићеве власти у последње 4 године. Уопште се не шалим, то је био моменат истине у Србији, било је психичко пуцање у програму, али велика истина. После тога једно месец дана није имао емисију док се није поново искупио Вучићу. Иначе, ако се сећате, Анђус се први побунио од те снс екипе, мислим још лета 2012, јер није аванзовао, тек касније су га прогурали.
Razmačinji stolove, počinje šiz...
http://crno-bela-nostalgija.blogspot.rs/
http://crno-bela-nostalgija.blogspot.rs/
-
Re: RE: Re: Занимљиве слике и клипови
Данашња епизода много добра, поготово монолог Драгана Торбице
pa da, ne znaš da li je bolji njegov govor ili to što se prodao za tri gajbe jabuka preko sindikata
slika i prilika Srbende
slika i prilika Srbende
-
То на крају је, наравно, и било очекивано
- Кудрави Гаучос
Још једна од последица лоших радних услова и мобинга над радницима у ХААРП-у.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
-
-
-
Luksuz u pičku materinu, nadjes ga za 5 000 evrića. Svaka čast pešaku.