Тема за све и свашта

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Kockalone

Re: Тема за све и свашта

Postby Kockalone » Fri Sep 04, 2026 3:21 pm

ElPadrino wrote:Pa čini se da je baš to tačan razlog. Od priče oko odavanja najviših državnih počasti, do 6 vojnika prilikom dočeka na aerodromu, koji izgledaju kao da bi bili bilo gdje na svijetu osim tu na tom mjestu.
Evo vidim da je pripremljena i izvlakuša za prisustvo na sahrani. Jebem ti državu, kad prvi čovjek države ne smije otići svom generalu na sahranu. I onda trebamo pričati o "radikalima" na vlasti. Srbi, čuvajte se sebe.

Darko Mladić je rekao da mu je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, sa porodicom, izrazio saučešće odmah po smrti njegovog oca.

Zahvalio je Vučiću što je "bio tu za sve kad je trebalo da im pruži pomoć".

https://n1info.rs/vesti/porodica-sahran ... xnt3WAlGcg

друг члан

Postby друг члан » Fri Sep 04, 2026 3:43 pm

Imas i izjavu koju si preskocio od vucica da nece prisustvovati zbog sastanka sa predsednikom pazi sad Uzbekistana :lol:
Sta mislis da li se vise plasi reakcija mudzosa, ustasa i evropljana ili reakcije svog naroda
Choose Life

1937

Postby 1937 » Sat Sep 05, 2026 12:06 pm

калашњиков wrote:Opusteno 1937 znamo da neces odgovoriti jer nemas sta. Ali eto, postavi se pitanje i ako odgovora nece biti, klasika.

https://youtu.be/i9QuRpmAZG4?si=Qux22yF7QWJTw2g-

Nastavices malo kasnije ;) ... Kada ti opet prebaci u glavi da bi moglo malo da se isproziva.

Polako ima vremena, nasuce se kesa govana u vas svakako...

Znas, obolela botino, ljudi imaju zivot, ne zive samo na tribina forumu poput tebe i jos nekih i cekaju da neko pljune vasu mezimicu pa da vi zaradite vase plate ovde...
"Војводина је на једној страни, сви остали на другој!" Вујадин Бошков

Kockalone

Postby Kockalone » Sat Sep 05, 2026 1:03 pm

друг члан wrote:Imas i izjavu koju si preskocio od vucica da nece prisustvovati zbog sastanka sa predsednikom pazi sad Uzbekistana :lol:
Sta mislis da li se vise plasi reakcija mudzosa, ustasa i evropljana ili reakcije svog naroda

Nijesam nista preskocio nego citarao generalovog sina sto samo pokazuje da ga je Vucko ispostovao tamo dje je trebalo.

калашњиков

Postby калашњиков » Sat Sep 05, 2026 1:39 pm

1937 wrote:
калашњиков wrote:Opusteno 1937 znamo da neces odgovoriti jer nemas sta. Ali eto, postavi se pitanje i ako odgovora nece biti, klasika.

https://youtu.be/i9QuRpmAZG4?si=Qux22yF7QWJTw2g-

Nastavices malo kasnije ;) ... Kada ti opet prebaci u glavi da bi moglo malo da se isproziva.

Polako ima vremena, nasuce se kesa govana u vas svakako...

Znas, obolela botino, ljudi imaju zivot, ne zive samo na tribina forumu poput tebe i jos nekih i cekaju da neko pljune vasu mezimicu pa da vi zaradite vase plate ovde...

Hahahahaha da, trazicu vecu dnevnicu od nove godine za pisanje na forumu. A ti i slicni tebi upravo i zivite da bi pljunuli tribinu nasu i klub na ovom forumu, posto se skoro svaki put i javite ovde da direktno ili indirektno pljunete, moja najmilija botino. Mada ne sumnjam da imas i naloge na drustvenim mrezama gde si verovatno i aktivniji.
Nista, moja najmilija botino, kada nahvatas vremena cekamo tvoje argumentovane odgovore. :lol:

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Sat Sep 05, 2026 2:40 pm

Kockalone wrote:
друг члан wrote:Imas i izjavu koju si preskocio od vucica da nece prisustvovati zbog sastanka sa predsednikom pazi sad Uzbekistana :lol:

Nijesam nista preskocio nego citarao generalovog sina sto samo pokazuje da ga je Vucko ispostovao tamo dje je trebalo.

On i ne treba da dolazi, samo još fali da mi i ovo oko generala ogadi.
Idi mu negde uradi grafit kad se vučko u Novi Sad vrati.

enbidzi1

Postby enbidzi1 » Sun Sep 06, 2026 8:42 pm

Zivo me zanima ko li je od prethodnih i sadasnjih slabasnih garnitura juga ovoliko iskompleksirao cetnike sever, da oni zadnjih brda derbija zvezdi ako otpevaju dve pesme

друг члан

Postby друг члан » Sun Sep 06, 2026 11:54 pm

Oces da pohvalis kako se dobro peva pa lepo registrujes koje su pesme i u kom obimu? To je odlicno.
Imas stranu dve nazad molbu da postavis neku sliku/snimak da nam razjasnis sta smo i kako trebali, na vasem primeru, pa baci pogled. A sto se tice ko se na koga kompleksira, ima svez snimak sa vase utakmice protiv hetafea. Meni to dovoljno govori na ovu temu
Choose Life

калашњиков

Postby калашњиков » Mon Sep 07, 2026 2:16 am

Rece covek koji nema upisa na forumu a da nije uzeo sever u usta na ovaj ili onaj nacin. Jezivo. Strasno sta covek izvali...

друг члан

Postby друг члан » Tue Sep 08, 2026 11:10 pm

Bas mi je srce puno sto je onoliki broj ljudi ispratio generala.
Dobra stvar ispade sto vucic nije bio, postojala bi realna mogucnost da se pretvori sve u cirkus. Ovako protece sve u najboljem redu. Ljudi su u jutarnjim casovima cekali po 2 sata da udju u crkvu da se poklone. Kad sam ja stigao oko pola 12 nije bilo sanse da se pridje crkvi. Najveci broj ljudi nije ni uspeo da stigne do samog groblja koliko je sve bilo krcato
Choose Life

ElPadrino

Postby ElPadrino » Wed Sep 09, 2026 10:09 am

Stvarno veličanstven skup, ako sahrana to uopšte može biti. Ali svakako kada računaš milione i milijarde uložene na svu propagandu, lajavce po komšiluku koji ne prestaju da laju, totalno izopačeni pogledi, ludila, kidisanje i šta sve ne.. Onda stvarno pokazujemo da smo tvrd orah. Toliko nas truju svim tim lijevo - liberalnim woke propagandama, ali opet imamo ovoliko ljudi na ispraćaju, može se slobodno reći, satanizovanog Generala.. I govor od sina Darka za anale. Kapa dole što je u takvom trenutku našao snage da spremi i izgura takav govor.

I bolje što nisu bili ovi sa vlasti. Ovako ga je zaista njegov narod ispratio, isti onaj narod koji ga i nije izdao ni prodao. Žali Bože samo ratnih profitera, ološa koji su ga javno pljuvali, a sad su se gurkali okolo, ali Bože moj.

Return to “Само опуштено”