Тема за све и свашта

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
rodney

Re: Тема за све и свашта

Postby rodney » Sun Aug 23, 2026 5:32 pm

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Sun Aug 23, 2026 11:45 pm

enbidzi1 wrote:narocito su vlast pogodili transparenti da stanu ispred naroda na kim, od tada je sve drugacije dole, ruske zastave nakon zelenskog su IH dotukle.. u rangu vacicevih srbovanja svojevremeno...
isto tako likuje i vucicevic, blizu je i taj oktobar, nadamo se da se salju delije i njihov gazda u istoriju

Ti bolje gledaj da ti klub do oktobra ne ispadne iz lige, a nakon "nameštene utakmice" koju će ovaj i ovi da dobiju nemoj da se čudiš i ako ti klub završi kao fk Rad.
Ne znam zašto prozivate ds što ne stanu protiv ovoga, ovo je njihovo zlatno doba i za klub, a i za grupu.

калашњиков

Postby калашњиков » Sun Aug 23, 2026 11:54 pm

No al calcio moderno wrote:
enbidzi1 wrote:narocito su vlast pogodili transparenti da stanu ispred naroda na kim, od tada je sve drugacije dole, ruske zastave nakon zelenskog su IH dotukle.. u rangu vacicevih srbovanja svojevremeno...
isto tako likuje i vucicevic, blizu je i taj oktobar, nadamo se da se salju delije i njihov gazda u istoriju

Ti bolje gledaj da ti klub do oktobra ne ispadne iz lige, a nakon "nameštene utakmice" koju će ovaj i ovi da dobiju nemoj da se čudiš i ako ti klub završi kao fk Rad.
Ne znam zašto prozivate ds što ne stanu protiv ovoga, ovo je njihovo zlatno doba i za klub, a i za grupu.

Ahtung ahtung

UltrasDoras

Postby UltrasDoras » Thu Aug 27, 2026 7:14 pm

zna li neko od vas što još ulazite ovdje nekog od autora sa yt kanala etiketirani ili da li imaju negdje arhivu svojih klipova pošto na yt je ostalo svega 10-ak klipova, a bilo ih je mnogo, mnogo... sjetio sam se nekih njihovih klipova danas.

GENERALE VJEČNA TI SLAVA I HVALA

Image
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS

lukabrasi

Postby lukabrasi » Thu Aug 27, 2026 8:22 pm

Vrhunski su klipovi bili...
Slava mu i hvala!!!

ElPadrino

Postby ElPadrino » Fri Aug 28, 2026 7:33 pm

General naš, otišao u vječnost. Slava mu i hvala od srpskog roda.

Možda nije baš tema, ali jednostavno mi je zazvonilo, je l moguće da se na jednom mjestu skupilo blizu 30 hiljada Srba na dan kada je otišao naš General i da ni na kakav način nije spomenut ??!

Bruno Sulak

Postby Bruno Sulak » Fri Aug 28, 2026 10:45 pm

Ko je bio zna o cemu se radi. Skandiralo se malo pre utakmice i dogovor je bio da bude minut cutanja na pocetku utakmice, sto je ispostovano. Jbg uefa nas drzi pod lupom non stop, negde sam procitao da u poslednjih ne znam koliko utakmica, 20ak valjda, smo uvek dobili neku kaznu, makar 15.000 evra, a sad smo jos pod uslovnom. Za jebeno skandiranje predsedniku dobijamo silne kazne zahvaljujuci onom govedu Lakovicu. Ne ide da na ovu besparicu u klubu toliko skacemo sebi u stomak, tako da razumem odluku.

калашњиков

Postby калашњиков » Sat Aug 29, 2026 10:33 am

https://youtu.be/RuOWaCz9A50?si=9VGwObL7YTaBtFi0

Nema sta, ispostovano je maksimalno kao sto se cuje

Neki skandiraju da se trese u sred Evrope Generalovo ime, a i klub podeli na zvanicnim profilima svih drustvenih mreza svojih parolu, svesni svih posledica, i ako znaju da ce igrati sigurno Evropu, a eto neki najsvetijem coveku naše novije istorije posvete polu minut polu cutnje da ne bi sebi u stomak skakali ne daj Boze. Bitno je da se stadion trese, da je u transu 25 000 ljudi kad je Zvezda primila gol. Ali to je nesto ocekivano i ne iznenadjuje uopste, nije prvi put. Ali ovo za Generala.... Ostace urezano kao jedna od najvecih bruka i sramota u moru sramota juzne tribine, jer jebiga, besparica je, ne treba nam ovo sada, nece drzava pomoci kao sto nije nijednom do sada, izvini Generale jebiga, znamo da se jednom umire ali jbg.... Sto bi rekla jedna objava zvanicnog profila FK Partizan pre neku godinu "dok Partizan bitke bije Hrvatski se barjak vije"...

Generale, pocivaj u miru. Vecna ti slava i hvala na svemu sto su ucinio za srpski narod! Hvala ti za Republiku Srpsku!

rodney

Postby rodney » Sat Aug 29, 2026 10:43 am

калашњиков wrote: a eto neki najsvetijem coveku naše novije istorije

Ako ti se vera zasniva na mrznji drugih naroda, odnosno religija, onda sigurno za tebe i jeste najsvetiji covek jugoslovenske novije istorije. Meni se nekako cini da je ipak Patrijarh Pavle bio najsvetiji covek novije srpske istorije, jer moji i ja veru nisam poprimio (vratio) kad je to bilo "moderno" nekih tamo '89-'91 godina, ali to je tema za neke druge rasprave. Samo sto je bas neumesno da coveka za kog pevas "svima vam je majke karao" nazivas najsvetijim.

калашњиков

Postby калашњиков » Sat Aug 29, 2026 10:56 am

rodney wrote:

Ako ti se vera zasniva na mrznji drugih naroda, odnosno religija, onda sigurno za tebe i jeste najsvetiji covek jugoslovenske novije istorije. Meni se nekako cini da je ipak Patrijarh Pavle bio najsvetiji covek novije srpske istorije, jer moji i ja veru nisam poprimio (vratio) kad je to bilo "moderno" nekih tamo '89-'91 godina, ali to je tema za neke druge rasprave. Samo sto je bas neumesno da coveka za kog pevas "svima vam je majke karao" nazivas najsvetijim.

E samo sam tebe cekao da vidim sta ces da kazes na ovo!
Sad je sve jasno kao dan i ko si i s kim se prica.
Pavle se ne dovodi u pitanje uopste, ali za srpski narod i Mladic je!
Hoces da kazes i za Nemanjice da nisu sveci? Hoces da kazes i za druge da nisu sveci koji su bitke vodili? E dzukelo jedna druge srbije... I ti ces da mi pricas o tribini, grupi i bilo cemu drugom. I ako se meni licno ne svidja ta pesma koju spominjes, za mene je najveci od svih! A ti to gledaj kao mrznju, olosu jedan, i ako veze sa mrznjom drugih naroda nema. Drzi se ti istoka, novina pod dupetom, interneta i pistaljke. Jebo li te onaj ko ti mozak isprao kada tako nesto mozes reci za Generala!

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Sat Aug 29, 2026 11:13 am

Apsolutno jedan od najvrednijih ljudi koje smo imali tokom tih ratnih godina. Pošten, častan, pravi vojnik, borac protiv dušmana i njihovih, a i naših. Veruj Rodni da je za vrema rata mrzeo i bio protiv tadašnje verzije ćacija i ološa medju našim redovima što ga je skupo koštalo.

rodney

Postby rodney » Sat Aug 29, 2026 11:17 am

калашњиков wrote:
rodney wrote:

Hoces da kazes i za Nemanjice da nisu sveci? Hoces da kazes i za druge da nisu sveci koji su bitke vodili? E dzukelo jedna druge srbije... I ti ces da mi pricas o tribini, grupi i bilo cemu drugom. I ako se meni licno ne svidja ta pesma koju spominjes, za mene je najveci od svih! A ti to gledaj kao mrznju, olosu jedan, i ako veze sa mrznjom drugih naroda nema. Drzi se ti istoka, novina pod dupetom, interneta i pistaljke. Jebo li te onaj ko ti mozak isprao kada tako nesto mozes reci za Generala!

A sta sam ja lose rekao za njega? Narocito kad mi je pola familije sluzilo pod njim, meni su ustase i handzarovci klali familiju, ne tebi i tvojim cinovnicima KPJ po Beogradu, pa sam opet ucen da ne mrzim druge. Mogu ti reci i da im za svo to klanje nismo ostali duzni (ali casnije metkom), pa nemam taj gubitnicki mentalitet tvoje infantilne isfrustriranosti jer verovatno nista nisi uradio povodom svih tih ratova i sranja koje smo proziveli. Jedino sto sam rekao je da ne moze da se smatra najsvetijim, a sigurno ne pored Patrijarha Pavla. Tvoja potreba da kevces kao pseto kad god ti neko kaze nesto suprotno od onoga sto mislis, govori dovoljno o tvojoj veri i koliko je kratko ukorenjena.
Jedini ispranog mozga ovde si ti koji se smatra cetnikom a peva kacusu i obozava agenta KGB-a

калашњиков

Postby калашњиков » Sat Aug 29, 2026 12:00 pm

rodney wrote:
калашњиков wrote:
rodney wrote:Ako ti se vera zasniva na mrznji drugih naroda, odnosno religija, onda sigurno za tebe i jeste najsvetiji covek jugoslovenske novije istorije. Meni se nekako cini da je ipak Patrijarh Pavle bio najsvetiji covek novije srpske istorije, jer moji i ja veru nisam poprimio (vratio) kad je to bilo "moderno" nekih tamo '89-'91 godina, ali to je tema za neke druge rasprave. Samo sto je bas neumesno da coveka za kog pevas "svima vam je majke karao" nazivas najsvetijim.

A sta sam ja lose rekao za njega? Narocito kad mi je pola familije sluzilo pod njim, meni su ustase i handzarovci klali familiju, ne tebi i tvojim cinovnicima KPJ po Beogradu, pa sam opet ucen da ne mrzim druge. Mogu ti reci i da im za svo to klanje nismo ostali duzni (ali casnije metkom), pa nemam taj gubitnicki mentalitet tvoje infantilne isfrustriranosti jer verovatno nista nisi uradio povodom svih tih ratova i sranja koje smo proziveli. Jedino sto sam rekao je da ne moze da se smatra najsvetijim, a sigurno ne pored Patrijarha Pavla. Tvoja potreba da kevces kao pseto kad god ti neko kaze nesto suprotno od onoga sto mislis, govori dovoljno o tvojoj veri i koliko je kratko ukorenjena.
Jedini ispranog mozga ovde si ti koji se smatra cetnikom a peva kacusu i obozava agenta KGB-a

Ajde pseto lajavo jedno objasni ti onda tvoj upis i javljanje prvo? Meni pricas o klanjima i zlocinima ustasa i muslimana? Majmune jedan smrdljivi! Ja tebi treba sada da se pravdam sta je radjeno mojima? Jesmo li dotle dosli?
Nesoju i maloumniku jedan, ti i tvoji dezurni pljuvaci i mrzitelji Zvezde i Delija ste poslednji koji mozete bilo sta da kazete meni i ljudima oko mene. Ko je sta ucinio, gde je bio, sta je radio, sta je video. Ja cu tebi ovde da se pravdam??? Da se pravdam debilu nekom koji mi je sastavio 5 godina navijanja na severu i time je otkrio sve tajne navijanja, postao najispravniji Srbin za primer drugima, i koji sluzi ovde da razotkriva kao nesto iz zle namere?
A ti nastavi da gledas povrsno svako pevanje i sve sto se desava i radi, za bolje nisi. Tebi ako se ponovo zivi sa hrvatima i muslimanima u jednoj zemlji jer politicari su ti Tkoji nas zavadise, tebi ako se seta rame uz rame s njima, zelim ti svu srecu i da ti se isti u kuci radjaju.
Ej! JUGOSLOVENSKE NOVIJE istorije kaze. Nisi veru vratio kao NEKI TAMO 89-91.... E gubo jedna...
Ja zaista ne znam sta se ovo desava.... Hrvati organizuju koncert zasnovan na mrznji skupe pola miliona ljudi, i poenta zivota im se zasniva na mrznji ka Srbima, muslimani koljace srpske dece dizu u nebesa, siptari svoje krvoloke i zlotvore slave, gde im se sve zasniva na mrznji ka nama, i onda dodju Srbi gde se groze velicanju Ratka, sto stariji sto mladji, gde im smeta to, gde ga mnogi gledaju kao zlocinca, gde ga pojedini glumci, nasi "predvodnici" nasa "intelektualna elita" sprda... Ma zaista, nama nema spasa.... Ali eto, ja sam debil, Delije su siptari itd itd, svi ostali su najpametniji. Meni je familija u Bg, nismo imali dodirnih tacaka sa ratovima niti mi je iko stradao... Ma da...
Laj laj... Nek nam je Bog u pomoci da se spasimo od nas samih. Nema potrebe ni za ustasama, ni za drugima. Spasice nas suze druge Srbije i Rodnija kojih je na svakom cosku. Nepresusivi izvor intelekta.
Nije problem suprotno misljenje, problem je bezobrazluk.

rodney

Postby rodney » Sat Aug 29, 2026 12:23 pm

Nemoj da se trudis sa zakljucujes, jer ti slabo ide. Nisi sposoban ni sam da izgovoris ista, a da ne ponovis ono sto sam ja tebi rekao (da si pseto koje laje i kevce jer ne ume jednu recenicu da sklopi, a da ne vredja). Da si imao bilo koga ko je sluzio pod Generalom, ne bi ga uzdizao u sveca jer je mnogo vise potrebno za tako nesto, a i to bi znao da bar malo poznajes nasu veru i istoriju.

Kako bi ti bilo jasnije o cemu pricam, odnosno da si imao bilo koga ko je sluzio pod njim znao bi koliko je on zapravo verovao u Jugoslaviju, a ne ja. Da je bio castan i posten general to stoji. Samim tim je gore da takvog coveka uzdize neko iz mrznje prema drugim narodima jer to samo degradira sve za sta se on borio, pa ako mislis da je normalno da neko svecu peva "svima vam je majke karao" to vise govori o tebi. Niko se ne grozi velicanja Ratka Mladica, nego se ljudi groze konteksta u kom ga ti i tebi slicni velicate, pa ti je bolje da ne pricas o povrsnosti.

Od hrvata i muslimana to i moze da se ocekuje, jer ceo svoj identitet zasnivaju na mrznji prema nama. Upravo zbog toga smo i bili uvek iznad njih jer smo znali ko smo i sta smo, pa nije bilo potrebe da se spustamo na njihov nivo i pevamo pesme Baje Malog Knindze koji ce da peva Vulinu za 500 evra.

I za kraj jeste, u pravu si "Nek nam je Bog u pomoci" sa svima vama ispranim komunjarama koji velicaju agente KGB-a. Ako je istina to sto pricas da su tvoji propatili, ajde reci mi koliko ih je pobeglo u Rusiju, a koliko u Australiju, Kanadu, Cikago i Skandinaviju?

калашњиков

Postby калашњиков » Sat Aug 29, 2026 12:59 pm

Sta drugo covek i da ti kaze osim da te izvredja kao govno jer to i jesi. Zlonamerno jedno govno.
I nesto mi iskreno puca kurac da se pravdam ja tebi gde mi je kompletna familija ratovala, pod kim, da li je ranjavana, zarobljavana, proterivana, klana i ubijana. Sto u ratovima devedesetih, sto ranije. Evo sad cemo da se prepucavamo time ovde. Bravo majstore. Bitno je da sam ja komunjara jer sam iz Beograda, a vidim po tebi se to podrazumeva da sam vekovima odavde. Bravo jos jednom.
O istoriji bas volim sto ces da me ucis, to mi je omiljeni deo kod tebe. Bas o tome trebas ti da me ucis.

Citam samo gluposti koje pises. A mene posebno treba uciti u sta je on verovao i kakav je bio, za to ti bas hvala! Bas predstavu evo nemam i u sta je on verovao i kakvo je misljenje imao o ovima ili onima. Bravo bravo.
A u kom kontekstu ga ja to velicam ili slicni meni? Kao ratnog zlocinca? Kao nekog ko je pocinio genocid? Kao sta?
Eno pun internet "srba" , zali boze nazvati ono srbima, kojima je milo sto je umro covek koji je "ukaljao" Srbe, neko zbog kojeg smo " ratni zlocinci" u svetu, neko kome smeta kada se okaci parola na ogradu "generale slava ti i hvala" ili kako su vec napisali pa to sve snima i kaci na net. Sta je lose tacno na toj paroli? Je li i ta parola koja podstice na zlocine i slicno? Prijatelju, glup si. Sta drugo da ti kazem. Nastavi da trazis kosmicku pravdu, naces je nekada sa svojim iskrenim prijateljima i bracom iz Novog Pazara i slicnima. A mi komunjare i KBG ljudi cemo da budemo zatucana masa koje ne zna nista. Medju kojima nema ljudi sa ratista iz devedesetih, koji nemaju pojma nista, pa im treba neko poput tebe da ih uci ko je ko i kakav je bio. Razocarani Zvezdas sa istoka da nam otkriva dobro cuvane tajne.
A da se nadovezem jos ovo na kraju. Punili su jame mojima, ali se bezalo nije nigde. Visila je slika Kralja Petra na zidu i slavila se slava mnogo pre '89. daleko od Beograda, ali verujem da ti to najbolje znas, posto vi niste oni koji su bili Srbi od 89. kao neki od nas kako ti kazes.

rodney

Postby rodney » Sat Aug 29, 2026 1:20 pm

калашњиков wrote:Sta drugo covek i da ti kaze osim da te izvredja kao govno jer to i jesi. Zlonamerno jedno govno.
I nesto mi iskreno puca kurac da se pravdam ja tebi gde mi je kompletna familija ratovala, pod kim, da li je ranjavana, zarobljavana, proterivana, klana i ubijana. Sto u ratovima devedesetih, sto ranije. Evo sad cemo da se prepucavamo time ovde. Bravo majstore. Bitno je da sam ja komunjara jer sam iz Beograda, a vidim po tebi se to podrazumeva da sam vekovima odavde. Bravo jos jednom.
O istoriji bas volim sto ces da me ucis, to mi je omiljeni deo kod tebe. Bas o tome trebas ti da me ucis.

Citam samo gluposti koje pises. A mene posebno treba uciti u sta je on verovao i kakav je bio, za to ti bas hvala! Bas predstavu evo nemam i u sta je on verovao i kakvo je misljenje imao o ovima ili onima. Bravo bravo.
A u kom kontekstu ga ja to velicam ili slicni meni? Kao ratnog zlocinca? Kao nekog ko je pocinio genocid? Kao sta?
Eno pun internet "srba" , zali boze nazvati ono srbima, kojima je milo sto je umro covek koji je "ukaljao" Srbe, neko zbog kojeg smo " ratni zlocinci" u svetu, neko kome smeta kada se okaci parola na ogradu "generale slava ti i hvala" ili kako su vec napisali pa to sve snima i kaci na net. Sta je lose tacno na toj paroli? Je li i ta parola koja podstice na zlocine i slicno? Prijatelju, glup si. Sta drugo da ti kazem. Nastavi da trazis kosmicku pravdu, naces je nekada sa svojim iskrenim prijateljima i bracom iz Novog Pazara i slicnima. A mi komunjare i KBG ljudi cemo da budemo zatucana masa koje ne zna nista. Medju kojima nema ljudi sa ratista iz devedesetih, koji nemaju pojma nista, pa im treba neko poput tebe da ih uci ko je ko i kakav je bio. Razocarani Zvezdas sa istoka da nam otkriva dobro cuvane tajne.
A da se nadovezem jos ovo na kraju. Punili su jame mojima, ali se bezalo nije nigde. Visila je slika Kralja Petra na zidu i slavila se slava mnogo pre '89. daleko od Beograda, ali verujem da ti to najbolje znas, posto vi niste oni koji su bili Srbi od 89. kao neki od nas kako ti kazes.

Kao nekog ko je "majke karao", za parole i ostalo nisam nista rekao. Niti sam pominjao ili branio drugosrbijance koji postoje samo na internetu, a koje vidim da ti smetaju iz nekog razloga, pa ti je moj savet da izbrises instagram i tviter jer ih samo tamo mozes naci. Ja te ljude ne vidim, niti srecem bilo gde. Nije niko ni od mojih bezao od spoljasnjeg neprijatelja, ali jesu od onih "nasih" iz Beograda, istih onih sto su velicali svakog rusa od Staljina do Putina.

Daleko od Beograda je samo i mogla da visi, dok su u istom obitavali cinovnici KPJ od '45 do '89. I opet mnogo pises, a malo kazes, pritom ne odgovoris ni na sta nego samo postavljas neka opstemestaska pitanja.

калашњиков

Postby калашњиков » Sat Aug 29, 2026 1:44 pm

Opet ti kazem, bezveze mi je ta pesma kao prvo, a kao drugo kada neko nekom kaze da mu je jebo mater, to inace bukvalno znaci da je jebao mater, nema drugo neko znacenje?
Vidis da mi smetaju iz NEKOG razloga? Aha. Vazi. Ne vidis razlog nijedan. Inace cepaju plakate sa Generalovom kapom samo po instagramu i tviteru, inace skrabaju njegov lik po zidovima samo na internetu, inace murale njegove su rusili samo na internetu, a i mnoge mnoge druge patriotske stvari su samo pljuvali, rusili i unistavali samo na internetu, jel tako? Samo sam tamo mogao da vidim to, a ne kada izadjem na ulicu pa vidim sta ucine dusmani, za koje ne vidis razlog zasto bi mi smetali. Pa da, naravno da ti ne smetaju. Upoznao si ih sve na ulici zadnjih dve godine. Nema medju njima pored normalnog sveta, liberalcina, levicara, pedera, degeneika, i slicno. I to ne mali broj.
A ti bas hoces da znas na kojoj liniji je bio neko od mojih, pod cijom komandom, gde su ranjeni, zarobljeni, koliko je i gde zaklano njih i baceno u jamu, koliko je bilo nase selo koje je spaljeno do temelja itd itd? To te bas zanima? Da vidimo ko je vise stradao? To tebe zanima? Ne razumem.
Bitno je da ja nista ne kazem, a ti si sve rekao sto se ima reci. U vezi sebe si dovoljno rekao, ne moras nista vise.
Nema sta, ja i oko mene su komunjare, siptari, izdajice, narkomani, lopovi, politicari, a ti si mi najpametniji i primer kakav svaki srbin, naravno i navijac, treba da bude. Rodni za primer svim Srbima i navijacima!

rodney

Postby rodney » Sat Aug 29, 2026 2:26 pm

калашњиков wrote:Opet ti kazem, bezveze mi je ta pesma kao prvo, a kao drugo kada neko nekom kaze da mu je jebo mater, to inace bukvalno znaci da je jebao mater, nema drugo neko znacenje?
Vidis da mi smetaju iz NEKOG razloga? Aha. Vazi. Ne vidis razlog nijedan. Inace cepaju plakate sa Generalovom kapom samo po instagramu i tviteru, inace skrabaju njegov lik po zidovima samo na internetu, inace murale njegove su rusili samo na internetu, a i mnoge mnoge druge patriotske stvari su samo pljuvali, rusili i unistavali samo na internetu, jel tako? Samo sam tamo mogao da vidim to, a ne kada izadjem na ulicu pa vidim sta ucine dusmani, za koje ne vidis razlog zasto bi mi smetali. Pa da, naravno da ti ne smetaju. Upoznao si ih sve na ulici zadnjih dve godine. Nema medju njima pored normalnog sveta, liberalcina, levicara, pedera, degeneika, i slicno. I to ne mali broj.
A ti bas hoces da znas na kojoj liniji je bio neko od mojih, pod cijom komandom, gde su ranjeni, zarobljeni, koliko je i gde zaklano njih i baceno u jamu, koliko je bilo nase selo koje je spaljeno do temelja itd itd? To te bas zanima? Da vidimo ko je vise stradao? To tebe zanima? Ne razumem.
Bitno je da ja nista ne kazem, a ti si sve rekao sto se ima reci. U vezi sebe si dovoljno rekao, ne moras nista vise.
Nema sta, ja i oko mene su komunjare, siptari, izdajice, narkomani, lopovi, politicari, a ti si mi najpametniji i primer kakav svaki srbin, naravno i navijac, treba da bude. Rodni za primer svim Srbima i navijacima!

Ja pricam ono sto mislim i znam, a ne ono na sta sam instruisan sam da mislim. Da li je to nekom za primer ili ne, iskreno me zabole i ne trudim se da budem primer. Pogotovo ne kao navijac, jer nema grupe u Srbiji koja nije povezana sa partijom na vlasti (mozda 2 izuzetka).

Svih ovih koje si nabrojao ima na obe strane, mislim na liberale, levicare, degenerike i ja tu tebe uopste nisam ubrajao, a mogao sam. Najvise pedera imas upravo na drugoj strani, pa tako recimo imamo paradoksalnu situaciju gde Azdejkovic i Brnaba brane Generala jer im to u ovom trenutku politicki odgovara, sigurno ne zato sto se ideoloski ili na bilo koji drugi nacin slazu sa njim, ali tebi nesto ne smetaju svi ti ljudi na toj strani, nego na ovoj drugoj. Meni su od svih njih recimo mnogo gori ovi nacionalisti iz izloga, poput Bihalija i Mise Vacica, ali tebi nije smetalo da stojis pored njih (nije ni meni i stajao sam jer sam tu bio iz svojih ubedjenja, a ne zato sto je neko drugi tu), a smeta ti pored ovih. Da ne bude da sam ja uvukao aktuelnu politicku situaciju u ovu raspravu, ti si prvi poceo sa pominjes pistaljke, proteste i ostalo, a to uopste nije bila poenta. Medjutim, ako ces sa Azdejkovicem da branis nacionalne interese, onda moram da pomenem i da ti pozelim srecu.

Svi ti koji su odlepljivali ili precrtavali simbole, kad tad dobiju sta zasluzuju, ali evo nek bude-priznajem da sam pogresio kad sam to napisao da postoje samo na internetu. Jednostavno na njih ne obracam paznju jer su uvek bili i bice manjina u nasem narodu. Sto se tice istih, verujem da i sam znas da je vecina njih bas kod tebe tu u Beogradu i dobrim delom u Novom Sadu.

Ne zelim da znam gde su bili i ratovali tvoji i sta se dogadjalo, poenta je bila da ukazem na sizofreniju u nasem narodu koji se poslednji u Evropi lozio na komunizam do 2000. godine. Ista ta sizofrenija se ogleda u rusofilstvu ljudi koji se izjasnjavaju kao cetnici, a velicaju Putina. Nista drugo nije bila poenta. Iz tog razloga cu da ponovim ono sto sam rekao Sevastopolju u prosloj raspravi, pa je obrisano, a to je da sad ispada da se Delije kaju za sve sto su radile 5. Oktobra, pa bi bila zgodna parola " Slobo oprosti nam, Grobari ne morate u Kinu, evo mi cemo".

E sad moram da se osvrnem na prosli tvoj upis kada si pominjao pazarce, pa nisam se ja slikao i bratimio sa njima, nego onaj "alfa i omega IMT-a", pa sto njemu to nisi pricao. Takvi su oko tebe, a istovremeno pevaju tu spornu pesmu koju sam ja eto bukvalno shvatio. E to licemerje cu uvek da pomenem.

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Sat Aug 29, 2026 8:38 pm

Najveća sramota Srba su ipak oni danas smradovi batinaši u Užicu, posebno onaj smrad što ima prsluk s likom generala, a udara čoveka na zemlji stolicom u razmeri 10 na 1 u koaliciji s policijom.

1937

Postby 1937 » Sun Aug 30, 2026 7:44 am

калашњиков wrote:https://youtu.be/RuOWaCz9A50?si=9VGwObL7YTaBtFi0

Nema sta, ispostovano je maksimalno kao sto se cuje

Neki skandiraju da se trese u sred Evrope Generalovo ime, a i klub podeli na zvanicnim profilima svih drustvenih mreza svojih parolu, svesni svih posledica, i ako znaju da ce igrati sigurno Evropu, a eto neki najsvetijem coveku naše novije istorije posvete polu minut polu cutnje da ne bi sebi u stomak skakali ne daj Boze. Bitno je da se stadion trese, da je u transu 25 000 ljudi kad je Zvezda primila gol. Ali to je nesto ocekivano i ne iznenadjuje uopste, nije prvi put. Ali ovo za Generala.... Ostace urezano kao jedna od najvecih bruka i sramota u moru sramota juzne tribine, jer jebiga, besparica je, ne treba nam ovo sada, nece drzava pomoci kao sto nije nijednom do sada, izvini Generale jebiga, znamo da se jednom umire ali jbg.... Sto bi rekla jedna objava zvanicnog profila FK Partizan pre neku godinu "dok Partizan bitke bije Hrvatski se barjak vije"...

Generale, pocivaj u miru. Vecna ti slava i hvala na svemu sto su ucinio za srpski narod! Hvala ti za Republiku Srpsku!

Како калаштура супер спинује, и окреће на своју воденицу... ваш налогодавац и свевишњи би се поносио твојим умећем.
"Војводина је на једној страни, сви остали на другој!" Вујадин Бошков

Return to “Само опуштено”