Legijini su imali dva fudbalska turnira: Młoda Wiara Cup II 2026(u organizaciji fan klubova) i Legija Cup 2026
Na ovom prvom u Ciechanówu su bili pristuni Legia Bródno,Legia Bemowo,Zachodnia Banda + grupe koje su fan klubovi Świt Nowy Dwór Maz., Mazovia Mińsk Maz.,MKS Ciechanów,AZS Podlasie Biała-Podlaska, Bug Wyszków, Narew Ostrołęka, Czarni Dęblin, Victoria Sulejóek, Nadnarwianka Pułtusk, KS Warka, Dolcan Ząbki...uz njih jos Młoda Wiara Zagłębie Sosnowiec

Tu su jos falila dva dobra fan kluba Sparta Brodnica i Legija Chelmza(ovi koliko sam primetio bili su prisutni na Legija Cup 2026)

Legija Cup 2026(pristune skoro sve prijateljske grupe iz Poljske+obelezavanje 35 godina prijateljstva sa Zagłębie Sosnowiec)

Mucha Cup 2026(Elana Torun),pristuni jos Widzew,Pogon,KKS Kalisz...mislim da sam pisao ranije da su Ruh i Wisla prekinuli sa Elaninim zato sto ovi imali neke unutrasnje probleme koji su curili u javnost,pa ih vise nisu shvatali ozbiljno.

U Grudziadzu zamalo da dodje do velikog sudara izmedju lokalnih grupa,pisao sam da su GKM uz Lehijine,a Olimpija uz Arku...vise nisu neutralni jedni prema drugima.

Aarhus –
Lech Poznań 21.07.2026

Fenerbahçe –
Górnik Zabrze 21.07.2026

Mali sukob sa pandurima
https://www.youtube.com/shorts/nPpRv_SWEAY