Tek sada sam procitao vase postove na ovoj strani, svaka cast. Jednu stvar im zameram, utihnuli su sa ulicom, u smislu da im migranti prave baaaas velika sranja po kvartovima, a oni ne mogu da skupe 100 ljudi i da ih izgaze.
Ima u rat uticaja ma sve to, ali trenutno je bas losa situacija sa migrantskim nasiljem, a nikako da vidim neku lokalnu ekipu (ne moraju biti navijaci) da stanu na crtu ovim divljacima.
Росси́я
Re: Росси́я
Luka, daj nam neke info, izvore, odakle ti te stvari? Ja koliko sam pratio u prošlosti, uglavnom je neko migrantsko sranje rezultovalo nekim masovnim okupljanjem Rusa, prebijanjem tih migrantskih grupa, razbijanjem lokala i slično. Ne znam da li je sada drugačije.
Re: Росси́я
To je bilo ako se ne varam 2010. godine, posle smrti jednog od navijaca u tuci sa nekim Cecenima. Skupile se sve grupe na trgu u Moskvi i krenuli neredi.
Sibali se sa murijom i i tukli redom sve ne Ruse.
Nakon toga krece jaka represija, cak i neka pravila, gde murija cima ljide ako vidi vise od nekoliko Rusa u grupi. Nevidjen autosovinizam.
Sa druge strane, ogromna korupcija u drzavnom aparatu, nekontrolisan uvoz jeftine radne snage, gde se posle nekog vremena dozvoljava i podstice dovodjenje citavih porodica migranata, deljenje drzavljanstava sapom i kapom ima za posledicu da neki kvartovi u Moskvi npr nemaju ni jedno Rusko dete u razredu u skoli.
Na telegramu pratim situaciju, postoje neke organizacije (na foru Narodne patrole) i ono sto vidim je jezivo. U ogromnom su problemu sa demografijom, musavci ce ih preplaviti.
Sibali se sa murijom i i tukli redom sve ne Ruse.
Nakon toga krece jaka represija, cak i neka pravila, gde murija cima ljide ako vidi vise od nekoliko Rusa u grupi. Nevidjen autosovinizam.
Sa druge strane, ogromna korupcija u drzavnom aparatu, nekontrolisan uvoz jeftine radne snage, gde se posle nekog vremena dozvoljava i podstice dovodjenje citavih porodica migranata, deljenje drzavljanstava sapom i kapom ima za posledicu da neki kvartovi u Moskvi npr nemaju ni jedno Rusko dete u razredu u skoli.
Na telegramu pratim situaciju, postoje neke organizacije (na foru Narodne patrole) i ono sto vidim je jezivo. U ogromnom su problemu sa demografijom, musavci ce ih preplaviti.