Вести
-
No al calcio moderno
Re: Вести
Uzalud ti to njemu pričaš, njegov mozgić to ne može da shvati. Dovoljno je što čita komentare i prima se na to po tim stranicama, tu je sve rekao. Na kraju će vučko da ga ubedi na tv da je on jedina ispravna priča.
Već je rekao uostalom da ne zna koga bi on ako on ode, dvoumi se, da li je možda bolje da ostane on ipak, ko zna, možda nam stvarno treba i taj stadion od 1.3 milijarde...
Već je rekao uostalom da ne zna koga bi on ako on ode, dvoumi se, da li je možda bolje da ostane on ipak, ko zna, možda nam stvarno treba i taj stadion od 1.3 milijarde...
Na kraju krajeva studenti ostaju studenti, dakle nece niti na listi niti dolaze na vlast. Oni su napravili listu profesora, strucnjaka, neukaljenih ljudi koji ce biti na listi. Nama poznati verovatno Bodiroga i Vidic iz sporta. Do pre 2 godine da si pitao 95% ljudi sa te liste da udju u politiku i izborni mulj niko ne bi pristao ali posto su videli kakvu borbu i sta su sve izneli studenti usli su njima u cast i sa verom da nesto moze da se uradi. Lista je tajna dok se ne raspisu izbori, zvala bi sve dao da ima listu ranije da krene da ih napada.
Mozda je i Nole na listi, ko zna, nisu stali sa napadima na njega. Mislim da je rektor Djokic na listi jer njega napadaju ali opet nemaju nista o coveku lose da nadju pa ga napadaju decijim vulgarnim uvredama i psovkama.
Studenti mogu biti pro gej mogu biti nacionalisti ali na kraju to nije bitno jer na ulici su ujedinjeni i ne donose svoje zastave ni politiku na proteste, nije bilo eu, americkih ni gej zastava. Cak sta vise bilo je samo zastava Nema Predaje, Pravoslavnih, srpskih itd.
Djilasovi krenuli i medijski pun napad na studente. Treba ga tretirati isto kao SNS, isti je to neprijatelj naroda.
Mozda je i Nole na listi, ko zna, nisu stali sa napadima na njega. Mislim da je rektor Djokic na listi jer njega napadaju ali opet nemaju nista o coveku lose da nadju pa ga napadaju decijim vulgarnim uvredama i psovkama.
Studenti mogu biti pro gej mogu biti nacionalisti ali na kraju to nije bitno jer na ulici su ujedinjeni i ne donose svoje zastave ni politiku na proteste, nije bilo eu, americkih ni gej zastava. Cak sta vise bilo je samo zastava Nema Predaje, Pravoslavnih, srpskih itd.
Djilasovi krenuli i medijski pun napad na studente. Treba ga tretirati isto kao SNS, isti je to neprijatelj naroda.
друг члан wrote:Djilas i vucic su dve strane iste medalje. Ono sto je bio seselj za milosevica, to je djilas za vucica. Kotisna budala, privid oponenta
"Војводина је на једној страни, сви остали на другој!" Вујадин Бошков
Meni ovaj čovjek odaje utisak poštenog i časnog, pravi intelektualac. Znam da je on bio jedan od predloženih za premijera od strane studenata. I naravno neponoljivi Milo Lompar, kao možda i centralna figura. Znam da je spomenut i Emir - Stefan Kusturica.
-
No al calcio moderno
Odličan film o čuvarima naših života i imovine, a i o našim vitezovima, patriotama s kačketima.
Ovo u Valjevu sta su panduri radili srpskoj omladini ja sam 100% ubedjen da siptarska i ustaska murija ne bi toliko bila brutalna.
Koliko oni mrze nas mi nismo ni svesni. Njima je dobro i mi smo ti koji to kvarimo i zato ne treba da nas bude. Tako oni razmisljaju.
Koliko oni mrze nas mi nismo ni svesni. Njima je dobro i mi smo ti koji to kvarimo i zato ne treba da nas bude. Tako oni razmisljaju.
-
No al calcio moderno
Nisu samo u Valjevu, rade to svuda. Zato nekog ozbiljnog kriminalca ili onog kolegu svog iz parka što stoji sa čekićem ne smeju da pogledaju.
Gomila iskompleksiranih, isfrustriranih ljudi koji nemaju nikakvu vrednost.
Gomila iskompleksiranih, isfrustriranih ljudi koji nemaju nikakvu vrednost.
-
Bolesni^od^ljubavi
Da predjemo malo na veselije teme. Jel zna neko gde ima da se pogleda ovaj nićpor sa Crnogorskom državnom sekretarkom? Dobar milf. 
- lost&found
lukabrasi wrote:Ali pojavio se snimak onog kamatasa iz Lazarevca...pakao
?
-
Bolesni^od^ljubavi
Ni ja ne znam o čemu se tu radi, ali svakako hvala braći što su poslala milfaču. Dobra.
-
No al calcio moderno
Iako mi je drugar imao problem sa tom ekipom čiji je član i dotični smrad sa snimka ( banalan neki razlog oko neke ribe u Londonu u Lazarevcu), iako je murijaško stranački polukriminalac koji jeste ljudima radio svašta i zaslužuje sve najgore, ovo je ipak stvar koju ja lično nikad ne bih radio ljudima.
Da ti neko dira dete, videli bi sta bi sve bio spreman da uradis. Sto se tice svih tih sto se na tudjog nesreci bogate, i jos ovakve stvari rade, da dovode ljude skoro do samoubistva, pritom su stranacki poslusnici i gradski saradnici policije, neka ih, zasluzuju.
- Bruno Sulak
A o cemu je rec za doticnog? To nisam ispratio
Sto kaze moj rodjak koji je preko, jbt kod vas sta se desi u jednom danu to se kod nas u Svajcarskoj dogodi u nedelju dana, pa nije ni cudo ako nesto preskocim.
Sto kaze moj rodjak koji je preko, jbt kod vas sta se desi u jednom danu to se kod nas u Svajcarskoj dogodi u nedelju dana, pa nije ni cudo ako nesto preskocim.
-
Bolesni^od^ljubavi
2 sns batinaša maltretirali lika kome su dali na kamatu i otac i deda od momka dočekali krkane kući, omlatili ih i terali da puše kurac jedan drugom i snimili ih. Tek sada sam povezao da se na to misli, nisam ispratio mesto dešavanja, znam da je neko selo. Meni da neko pipne decu ašovom bih ga silovao.
Sto se mene tice trebali su ih ubiti i zakopati na njivi i totalno bi ih razumeo, a ovo je preterivanje neko koje prelazi vec neke okvire ljudskosti.
Takodje svog sina i unuka treba dobro da istamburaju da mu ne padne na pamet vise da se kocka i zajmi. Kolika je ta kocka zlo i sta radi omladini i ljudima po Srbiji, mislim da nismo svesni ozbiljnosti situacije.
Takodje svog sina i unuka treba dobro da istamburaju da mu ne padne na pamet vise da se kocka i zajmi. Kolika je ta kocka zlo i sta radi omladini i ljudima po Srbiji, mislim da nismo svesni ozbiljnosti situacije.
хајка wrote:SNS lojalisti danas pustali Tompsona sa razglasa na svom standu u Beogradu.
Nacionalna prica brate, navijacka.
Nemoj, sad ce da nam objasni ovde neko kako su to pustali onima sa druge strane itd...