Вести
-
Re: Вести
Ovo nije tragedija, ovo je zlocin nad neduznim gradjanima ove zemlje. Jos ruznije je nacin na koji se ovi peru kroz medije.
Nek je laka srpska zemlja svim neduzno ubijenim ljudima danas u Ns.
Nek je laka srpska zemlja svim neduzno ubijenim ljudima danas u Ns.
https://www.kurir.rs/sport/fudbal/94827 ... e-je-puklo
(ne moze na sportske vesti i zanimljivosti izbacuje mi forum gresku)

dame biraju, kurve se drogiraju
https://www.bor030.net/zidjin-osnovao-n ... aja-mining
"osnovni kapital firme je 120.000 dinara"..a rudare zlato...
Napolje iz Srbije!
"osnovni kapital firme je 120.000 dinara"..a rudare zlato...

Napolje iz Srbije!
dame biraju, kurve se drogiraju
-
Pomera li se najveći praznik srpsko jugoslovenskog fudbala zbog svesrpskog narodnog skupa?
Šta tek da se kaže za onu sirotinju što pješači ili ipak "pješači" sa Kosmeta kao podrška našem predsjedniku.. Ne znam da li je gore to što se tako nešto namješta ili što stvarno imaš 100-200 ljudi sa Kosmeta što će to uradit. I jedna i druga opcija su nešto užasno i na najbolji način oslikavaju ludilo današnjeg društva.
-
Ima neke moje rodbine tu, a inače draži mi je svaki stanovnik Novog Pazara koji je danas u NP nego bilo koji Srbin s Kosova koji je danas u Bgd.
Svu bedu i polusvet je skupio danas.
Svu bedu i polusvet je skupio danas.
-
Informacije koje sam dobio kažu da je bukvalno sve Rome pokupio i doveo i svu bedu Srbije i Republike Srpske i opet nista, jad i čemer.
Inače, vidim da vam je i derbi obesmislio, baš mali broj ljudi ili nisu mogli ovi iz unutrašnjosti da vam dodju od autobusa pa je bio samo Bgd.
Inače, vidim da vam je i derbi obesmislio, baš mali broj ljudi ili nisu mogli ovi iz unutrašnjosti da vam dodju od autobusa pa je bio samo Bgd.
-
Iz mog grada više crnih nego belih ljudi otišlo, medju belima i moj brat od strica koji je dobio stotku za ulazak u bus a od mene dobio da mi se više ne javi u životu. Poprilično su svi popišani otišli, gomila ljudi ih je vređala dok su čekali buseve. Što neko gore reče draži mi je svaki od ovih iz Pazara, nego onaj popišani šljam što je ušao u te autobuse. Na kraju objavili da ih je bilo 55000 u zenitu, u 7 sati. Mislim da mu je ovo poslednji miting i početak njegove propasti.