lukabrasi wrote:Gde je Kockalone? Nije valjda da nema interneta u Pionirskom?
Sala mala, bez ljutnje...
Tu sam, pratim koliko mogu sta se desava. Vidjecemo u subotu kakvu je Vucko napravio drzavu.
Pred zoru se mrzne

lukabrasi wrote:Gde je Kockalone? Nije valjda da nema interneta u Pionirskom?
Kockalone wrote:lukabrasi wrote:Gde je Kockalone? Nije valjda da nema interneta u Pionirskom?
Tu sam, pratim koliko mogu sta se desava. Vidjecemo u subotu kakvu je Vucko napravio drzavu.
Pred zoru se mrzne
MARKER wrote:jebem ti bandu crvenu, ovaj snimak sto je isao na rezimskim medijima moze prepoloviti brojku prekosutra. jedino ako se sve ostale relevantne grupacije blagovremeno ograde od njih...
rodney wrote:Kockalone wrote:lukabrasi wrote:Gde je Kockalone? Nije valjda da nema interneta u Pionirskom?
Pred zoru se mrzne
Mi ovde gledamo svaki dan kakvu je napravio drzavu, to ces ti mozda da gledas u subotu i da se nasladjujes kako se narod medjusobno bije, svaka cast bato. Kakva casna poruka iz inostranstva od matore voline koja nikad u zivotu nije radila ono sto zeli i hoce, pa ga drka kad se zvalavi pravi da mu se moze. Ovom liku mogu da se dive samo ovakvi kompleksasi.
B.Centrale wrote:Gde ste braco ustanicka! Nije valjda i da na ovoj strani ima sveta koji stoji kraj jednog od najcrnjih zlikovaca koje je ova napacena zemlja izrodila? Tuga
Pozdrav svima koji me se secaju i nadam se da ste svi zdravi.
ElPadrino wrote:Ima ih valjda dosta, kaže brat hajka da nismo ni svjesni koliko ih je i da su se baš okoristili o tu stranu svijeta.![]()
B Centrale, evo baš gledam tvoj post u vezi varanja žena.. Vrati se sve ti je oprošteno.
Kockalone wrote:Kokice su spremne, prosvjednici su nabrijani. Ne bi trebalo da bude dosadno. Znaju svi dje dolaze i sta spremaju, pa nemoj posle da kukumacete.
Users browsing this forum: No registered users and 17 guests