Izbori decembar 2023

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Kockalone

Re: Izbori decembar 2023

Postby Kockalone » Thu Mar 13, 2025 2:03 pm

lukabrasi wrote:Gde je Kockalone? Nije valjda da nema interneta u Pionirskom? :)
Sala mala, bez ljutnje...

Tu sam, pratim koliko mogu sta se desava. Vidjecemo u subotu kakvu je Vucko napravio drzavu.
Pred zoru se mrzne :)

rodney

Postby rodney » Thu Mar 13, 2025 2:17 pm

Kockalone wrote:
lukabrasi wrote:Gde je Kockalone? Nije valjda da nema interneta u Pionirskom? :)

Tu sam, pratim koliko mogu sta se desava. Vidjecemo u subotu kakvu je Vucko napravio drzavu.

Mi ovde gledamo svaki dan kakvu je napravio drzavu, to ces ti mozda da gledas u subotu i da se nasladjujes kako se narod medjusobno bije, svaka cast bato. Kakva casna poruka iz inostranstva od matore voline koja nikad u zivotu nije radila ono sto zeli i hoce, pa ga drka kad se zvalavi pravi da mu se moze. Ovom liku mogu da se dive samo ovakvi kompleksasi.

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Thu Mar 13, 2025 10:08 pm

Napravio je rijaliti drzavu, ovaj ćaćilend je oličenje svega toga, sitni kirminalci, kurve, dzabalebaroši, socijalni slučajevi koje koristi na veoma podmukao način.
Zamisli ti da oni ucenjuju ljude koji su socijalno ugroženi da moraju da dodju tu, da dovodi ljude sa posebnim potrebama, da plaća klince debile itd... Ovo je njegov najveći poraz zapravo, on nikog nema uz sebe.

MARKER

Postby MARKER » Thu Mar 13, 2025 10:27 pm

jebem ti bandu crvenu, ovaj snimak sto je isao na rezimskim medijima moze prepoloviti brojku prekosutra. jedino ako se sve ostale relevantne grupacije blagovremeno ograde od njih...

rodney

Postby rodney » Fri Mar 14, 2025 1:14 am

MARKER wrote:jebem ti bandu crvenu, ovaj snimak sto je isao na rezimskim medijima moze prepoloviti brojku prekosutra. jedino ako se sve ostale relevantne grupacije blagovremeno ograde od njih...

Ogradili su se ranije, a evo i opet sad. Poslednji trzaji i dzokeri iz njegovog usaid nvo rukava

Kockalone

Postby Kockalone » Fri Mar 14, 2025 7:39 am

rodney wrote:
Kockalone wrote:

Mi ovde gledamo svaki dan kakvu je napravio drzavu, to ces ti mozda da gledas u subotu i da se nasladjujes kako se narod medjusobno bije, svaka cast bato. Kakva casna poruka iz inostranstva od matore voline koja nikad u zivotu nije radila ono sto zeli i hoce, pa ga drka kad se zvalavi pravi da mu se moze. Ovom liku mogu da se dive samo ovakvi kompleksasi.

Kokice su spremne, prosvjednici su nabrijani. Ne bi trebalo da bude dosadno. Znaju svi dje dolaze i sta spremaju, pa nemoj posle da kukumacete.

ElPadrino

Postby ElPadrino » Fri Mar 14, 2025 8:50 am

Ovo sa ćacilendom su poslednji trzaji trulog sistema. Kada pokušaš dovesti najbolje što imaš i onda dovedeš ONO ili one, zaista zastrašujuće. Jasan pokazatelj koliko su propali.. Jer da nisu, tu u tom ćacilendu bi bili neki normalni, ponosni ljudi, što se ne stide da kažu da su za njega itd itd. Ovako, ostala mu je ta šaka jada i najvećih propalica društva da nešto pokuša sa njima. Baš jadno izgleda i čak nekad kad ih Šarović intervjuiše bude mučno i žalosno. Nema više nikakvih aduta i to je sve što mu je ostalo... Pad tog nakaradnog režima je neminovan, samo je pitanje koliko su studenti i građani istrajni da "ispumpaju" pad. Zlo se uruši kao kula od karata, jer izjeda samo sebe ako nema prema kome da usmjeri svoje zlo.

Druidid

Postby Druidid » Fri Mar 14, 2025 10:11 am

Da, da, da, kao i sto se ocekivalo SNS poseze za svojim najjacim oruzijem, sa kojim je do sada uspeo da ugusi svaki vid protesta i narodnog bunta, opozicijom i NVO retardima. Ako se neko slucajno plasio da ce mozda zuti i nvo da zamene vucica kada padne sa vlasti, nece, oni sluze upravo da vucica drze na vlasti. Direktno ih kontrolise i saradjuje sa njima i to je sada jasno kao dan. Studenti su se ogradili od tih retarda jos kad je debilna mila gostovala kod jos debilnijeg zorana kesica u decembru, tako da ovaj udarac, iako jako podmukao, nece naneti neku veliku stetu. Vecu stetu ce naneti to sto su otkazali sve vozove i dosta autobusa koji saobracaju do Beograda u naradna dva dana, ali snacice se vec nekako ljudi.

B.Centrale

Postby B.Centrale » Fri Mar 14, 2025 10:14 am

Gde ste braco ustanicka! Nije valjda i da na ovoj strani ima sveta koji stoji kraj jednog od najcrnjih zlikovaca koje je ova napacena zemlja izrodila? Tuga

Pozdrav svima koji me se secaju i nadam se da ste svi zdravi.
bologna centrale

lukabrasi

Postby lukabrasi » Fri Mar 14, 2025 12:46 pm

Pozdrav za staru ekipu sa foruma.
Sajam poljoprivrede oko Pionirskog parka, ne znam sta reci...

ElPadrino

Postby ElPadrino » Fri Mar 14, 2025 1:15 pm

B.Centrale wrote:Gde ste braco ustanicka! Nije valjda i da na ovoj strani ima sveta koji stoji kraj jednog od najcrnjih zlikovaca koje je ova napacena zemlja izrodila? Tuga

Pozdrav svima koji me se secaju i nadam se da ste svi zdravi.

Ima ih valjda dosta, kaže brat hajka da nismo ni svjesni koliko ih je i da su se baš okoristili o tu stranu svijeta. :mrgreen:
B Centrale, evo baš gledam tvoj post u vezi varanja žena.. Vrati se sve ti je oprošteno. :D

B.Centrale

Postby B.Centrale » Fri Mar 14, 2025 2:22 pm

ElPadrino wrote:Ima ih valjda dosta, kaže brat hajka da nismo ni svjesni koliko ih je i da su se baš okoristili o tu stranu svijeta. :mrgreen:
B Centrale, evo baš gledam tvoj post u vezi varanja žena.. Vrati se sve ti je oprošteno. :D

“Zezanju je kraj, Urke” :mrgreen:

Nema vise, brat se ozenio u medjuvremenu, sad sam manji od makovog zrna i klonim se nevolja :D Zene su prevazidjene, fokus ide na sitna i mirna zadovoljstva, sport, kafana, more van sezone, lagano zezanje s ortacima, umerena gudra, odsustvo stresa i nepotrebne presije. Moze li bolje? Sumnjam.
bologna centrale

rodney

Postby rodney » Fri Mar 14, 2025 4:38 pm

Kockalone wrote:Kokice su spremne, prosvjednici su nabrijani. Ne bi trebalo da bude dosadno. Znaju svi dje dolaze i sta spremaju, pa nemoj posle da kukumacete.

Nabrijanih prosvjednika koliko ja znam ima mnogo vise u Montenegro, savetujem ti da uzmes kokice i zapevas krsto zrnov i komitske vodje, pa posle mozes i na tompsona da predjes kad vec nisi uradio nista povodom takvih elemenata u svojoj drzavi.

Pozdrav za stare clanove, iako nisam ucestvovao u raspravama dok su oni pisali nadam se da ce se vracati u jos vecem broju, pa da i ja umuknem malo :mrgreen:

Return to “Само опуштено”