Druidid wrote:Zvezdan Terzic moze biti sve, ali jedno sigurno nije, nije budala. Dakle ova slika je lazna, ako ste procitali vesti screenshot je sa Wacapa, i u vestima pise svako ko ima Zvezdanov broj moze videti ovu sliku, pa brale gde mi je broj da vidim. Ovo moze da se odradi sa dva telefona, dodas jedan broj u kontakte i nazoves ga Zvezdan Terzic, sa drugog kacis slike koje hoces.
Ja cu rado pojesti ova govna koja sam sad israo, ako se ispostavi da je Terzic zaista podelio ovu sliku. Ali opet ovo je toliko kontra-produktivno za sve, prvo za samog Terzica, drugo za Zvezdu, a na kraju krajeva i za sam SNS i Vucica.
Moguce, eto nek bude da cu i ja da pojedem govno ako nije tacno. Jedino sto mi je sumnjivo u tome je sto mislim da ne moze bas bilo ko da ima sliku njegove dece/unucica koja je bila na profilnoj (sto bi onda ovu laznu sliku cinilo 10x gorom). Slazem se da je kontra produktivno pa bas zbog toga mislim da bi se do sad oglasio po tom pitanju da demantuje, kao sto se sad za sve oglasavaju.