Вечити ривали - вести и дискусија
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
A vi kukate, za dinar prosite....
ciganski humor
- ultrastito
Izvinite gospodari humora, ipak smo mi nepismeni cigani koji sa Vucicevom slikom na trociklu skupljamo kartone uz Acu Lukasa sa tranzistora kojeg smo nasli u kanti, dok vi citate "Cvece zla", diskutujete o krizi baroka i amaterskom teatru uz kraft vino, pravite knjigljade i slusate alternativne pank-ska-jazz-funk-blues-indie rock bendove
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
to je grobarski treš retardizam, ne razumete vi ti gurbeti.inace ovo isto su radili pre par meseci navijaci zadra i splita kad je cibona skupljala pare.
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
nači copy katolici paste čuvari православља
ultrastito wrote:Izvinite gospodari humora, ipak smo mi nepismeni cigani koji sa Vucicevom slikom na trociklu skupljamo kartone uz Acu Lukasa sa tranzistora kojeg smo nasli u kanti, dok vi citate "Cvece zla", diskutujete o krizi baroka i amaterskom teatru uz kraft vino, pravite knjigljade i slusate alternativne pank-ska-jazz-funk-blues-indie rock bendove
Samo kartonski novcanici. Ubedlivo najjaca stvar mi je lozenje na onaj njihov "pank".
Choose Life
-
Da li neko moze da napise ali bas ko 100% zna? Za karte za Real Madrid, za ove sto su izvisili ,da li je u basketu isto kao za fudbal, da za odredjenu utakmicu, jednostavno moraju da se puste i karte za samo tu utakmicu u slobodnu prodaju?
- Bruno Sulak
Kakvi cigani majku vam jebem, dzaba vam 500 titula kad ne znate da gubite, poserem vam se i na krunu i na kralja.
Jabusele crko dabogda, Ljulj govno kao i uvek, Musa i Hezonja, balija i ustasa mrtvi...
Ju kako me iznervirali ljudi...
Jabusele crko dabogda, Ljulj govno kao i uvek, Musa i Hezonja, balija i ustasa mrtvi...
Ju kako me iznervirali ljudi...
-
Hezonja je skroz korektan bio, nije nikom ni prisao u sustini,na kraju je i smirivao situaciju.
Ljulj gad kao sto je i bio tokom cele karijere, a onaj rvac, sta reci. Mada je najodvratniji onaj gurbet argentinski s tarzankom.
Ljulj gad kao sto je i bio tokom cele karijere, a onaj rvac, sta reci. Mada je najodvratniji onaj gurbet argentinski s tarzankom.
Lesor je najveci debil koji je hodao nasim parketima. Panter i on puse suspenziju. Panterovu reakciju razumem i neka je pokazao muda spanskom ciganu.
Bravo za Pantera legendicu, taman sam pomislio da ce stoka duzme evroligu.
kako se hezonji lizao kurac kad je dao onu slatkorecivu izjavu pre par nedelja, a sad je vec ustasa mrtvi
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
-
Sinoc su stikle starleta napravile najvecu buku u areni.
- Bruno Sulak
Komsije sta spremate za nedelju?
Drmanje koseva, pljuvanje trenera, pp aparat, staklene unucice ili da ocekujemo faktor iznenadjenja
Kakvi su ovo ljudi danas, gde je semenkar, justicija, zan klod, CuburaJeRaj i ostala ekipa
Drmanje koseva, pljuvanje trenera, pp aparat, staklene unucice ili da ocekujemo faktor iznenadjenja
Kakvi su ovo ljudi danas, gde je semenkar, justicija, zan klod, CuburaJeRaj i ostala ekipa
Pa koliko znam oni bojkotuju ABA Ligu, svih ovih godina su bili dosledni tom nekom stavu, nece valjda sad popustiti zbog neke tamo titule regionalnog takmicenja...
"Војводина је на једној страни, сви остали на другој!" Вујадин Бошков
- Bruno Sulak
Evo ih. Nije bilo tesko pogoditi kakav se scenario ocekuje
-
Cuveni covicev kontrolisani nered
Sto kaze robija, treba pogledati ko inicira te incidente.
Sreca za Madara da su cigani gospoda, mogo je ostati bez ovih prstica.
Prskaj Zvezdo.
- Bruno Sulak
Ode Panter u Barsu, 6 miliona za 2 godine. Srecno coveku, neka je naplatio svoje znanje.
Kampaco u Real, Vildoza u PAO, Dobric u Virtusu, Petrusev za Ameriku.
Sta ti je jedna dobra sezona, kad su 2 srpska kluba u EL, odmah krenulo cerupanje. Morace Vucic jos da se isprsi
Kampaco u Real, Vildoza u PAO, Dobric u Virtusu, Petrusev za Ameriku.
Sta ti je jedna dobra sezona, kad su 2 srpska kluba u EL, odmah krenulo cerupanje. Morace Vucic jos da se isprsi