ЕП ФРАНЦУСКА 1998 (мијат не погађа пречку)
Re: ЕП ФРАНЦУСКА 1998 (мијат не погађа пречку)
Једино то што су прженице за репрезентацију и што нација тамо воли фудбал. За преплаћивање енглеза си 100% управу. Узми само примере Бери,Милнер, Џо Кол, Кол што је сад у Вх кад је прелазио у ливерпул за 40милиона,Крауч и екипа. По мом мишљењу су усташе много озбиљнија екипа од њих
Choose Life
-
Otvorise Englezi prvenstvo
Slazem se za Engleze da su markentiski najbolje upakovana ekipa, gde se iza lepog pakovanja krije truo proizvod. Slazem se i za ono da ce nam se povracati od ruskog fudbala, iako cemo navijati za bracu. Osim one 2008. godine, kada su igrali moderan fudbal, sve drugo je bilo cista improvizacija. Na ovom prvenstvu gde ucestvuje pola Evrope nemam za koga da navijam, jer ucestvuje ona polovina evrope koja je meni ogavna. ALi uvek ce biti onih reprezentacija protiv kojih cu biti svim srcem, kurvati, arbanasi, turaci itd...
Zaboravio si madjare. Kvota da spanci ispadaju u grupi je 16, njemci 30, zabari 7, rusi 5. Neko ce zasrati sigurno, a rusi su tu da se covek izvadi ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Често одем до на село
- Занемарујем тактику
Као и увек за Енглеску, остале репрезентације са острва и све словенске репрезентације осим Хрвата.
Французи су највећи фаворити, домаћини су а и по мени имају најкомплетнију репрезентацију, уз већ познате играче ове сезоне експлодирали Паје и Канте, али су већ освајали 2 велика такмичења кад су били домаћини, безвезе би било да и трећи пут освоје. Немци и Шпанци увек фаворити, мада су припремне утакмице доказале да и нису баш у најбољој форми. Немци немају ону сигурност у одбрани, а и напад им није ефикасан у последње време, а Шпанци немају више ону доминацију на средини терена. Италијани у распаду. Енглези имају добар састав, костур тима је Тотенхемов, и ако одиграју као у Тотенхему ове сезоне могу нечему да се надају. Енглезима највише шкрипи на позицији селектора. Хоџсон не би требао да води ни репрезентацију Јоркшира, човек позове 5 нападача, а изостави Дринквотера који би му против јачих репрезентација унео чврстину и сигурност у везном реду. Репрезентација фаворит из сенке је сигурно Белгија, ако пробију психолошку баријеру ''мале'' репрезентације могу далеко догурати. Довољно је рећи да у екипи имају Де Брујнеа, Мертенса, Најнголана, Азара, Дембелеа, Алдервилда, Фертонгена, Вицела, Куртоу.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
Док Руси не испадну имам за кога да навијам, после тога имам само против кога. ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Шансе су им микронске, ал баш бих волео када би се Румуни мало покењали на Ајфелов торањ ![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Jao kilavi su Francuzi... 2-3 solidne sanse u prvom poluvremenu,nekako su neefikasni
Losa utakmica,bez neke tenzije i takmicarskog naboja,nekako mlaki i jedni i drugi,posebno domaci
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
pertla wrote:Losa utakmica,bez neke tenzije i takmicarskog naboja,nekako mlaki i jedni i drugi,posebno domaci
Bukvalno...vise zara ima na fudbalici iza zgrade nego ono sinoc...
- Кудрави Гаучос
Вала баш. На Стад Франсу недостајало да судија седи у оној столици са штулама и говори "сивупле." Онда помислим на Билећу, гледање Новака и ликове са калашима и ловачким пушкама, и колико би се где год има Србина живело за сваку утакмицу наше "репрезентације" и сетим се зашто их мрзим због свих ових година манекенисања и шабанисања.
http://www.blic.rs/zabava/vesti/evo-ko-je-sve-od-poznatih-bio-na-stojketovoj-svadbi/dzs0v49
Фудбалска срампрезентација Србије.
http://www.blic.rs/zabava/vesti/evo-ko-je-sve-od-poznatih-bio-na-stojketovoj-svadbi/dzs0v49
Фудбалска срампрезентација Србије.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Kako kenjate
- Занемарујем тактику
Француска само у неколико кратких периода утакмице показала колико може, остатак утакмице празан ход, неповезаност, неуиграност, индивидуални покушаји. Баш се види да две године нису одиграли такмичарску утакмицу. Румуни играли своју игру, добро се држали, ако овако одиграју против Швајцарске и Албаније могу да рачунају на пролаз даље.
...Гладан и крвав је народ мој.
Добро бре полако, прва је утакмица, велики је притисак био на Француској. Капирам да је ово била друга или трећа утакмица лагано би добили.
- Desnoruki levak
Eto kako je sve subjektivno...ja sam čak pomislio u nekom 15tom minutu kako je neverovatno živa i otvorena utakmica za jedno otvaranje, pogotovo kad je domaćin veliki favorit i igra pod pritiskom. Rumuni imali onaj zicer sa linije što je golman skino, Grizman stativu...
Rumuni me prijatno iznenadili, organizovani, kompaktni, uopšte nisu topovska hrana...kod francuza Paje naravno pokupio sve pohvale, ali me i Kante oduševio svojom igrom. Onako tiho, bez pompe odrađuje sve što se od njega traži i svuda ga ima.
Rumuni me prijatno iznenadili, organizovani, kompaktni, uopšte nisu topovska hrana...kod francuza Paje naravno pokupio sve pohvale, ali me i Kante oduševio svojom igrom. Onako tiho, bez pompe odrađuje sve što se od njega traži i svuda ga ima.
- Neizlecivi
Mislio sam da necu imati za koga i za sta da navijam na svetskom prvenstvu, ali eto... Danas i sutra dve tekme idealne da se navija za terorizam, nerede i haose
Mislim da cu do kraja standardno navijati za svakog autsajdera osim siptara, croata i slicnih.
Mislim da cu do kraja standardno navijati za svakog autsajdera osim siptara, croata i slicnih.
- grobarizsrpske
Чомбе wrote:Док Руси не испадну имам за кога да навијам, после тога имам само против кога.
- Кудрави Гаучос
За Русију, и Исланд, и против једно 3-4 репрезентације, Енглеска, усташе, све врсте Шћипера.. има мотива ![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
E, aко неко гледа свешиптарски сабор на светом терену ђе је Синиша пљуно Јеремиса у уста, шта се ово чује, "косова шћиперија" или неким чудом "Косово Србија"?
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
E, aко неко гледа свешиптарски сабор на светом терену ђе је Синиша пљуно Јеремиса у уста, шта се ово чује, "косова шћиперија" или неким чудом "Косово Србија"?
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
-
Нисам одавно видео да неко овако прљаво игра као шиптари у албанским дресовима.
Kako igra Bejl poginu covek, trci, bije, dribla, sutira, napred, nazad, sredina... alal mu kurac, jos i gol dade.
Често одем до на село