Занимљиве слике и клипови
Re: Занимљиве слике и клипови
Gutalax su najveci super mega carevi.
Jedna od jacih stranica na FB "Taylor Swift for Fascist Europe"
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
ovaj mentol Andjus napravio svoj rijaliti
- Кудрави Гаучос
Емисија је суво злато... Гледао сам једно последњих пола сата и на крају сам се осећао као Картмен кад му оно прегорео осигурач за смејање. У једном моменту се јавио неки лик, представио се културно, поздравио госте и подржао Енјуицеа, и на крају мртав ладан рекао "очекујем да ви то после емисије испрангијате добро".. После тога ништа, емисја се наставила као да ништа није било... Па кад је у једном моменту ова далматинска коза гракнула "чека се завршни ударац", а Ђус одговара у фазону "увек чекам ударац".. врхунски тв програм, али врхунски.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Kad je sledeca emisija
- Кудрави Гаучос
Иде то на КЦН сваког уторка од 22 до 00, без паузе за рекламе. Жива Бард тамо обитава, практично је део сценографије, а долазе још овај Јаковљевић и Грба из света кошарке. Емисија почиње Ђусовим најмање 15томинутним уводником кад фронтално гледа у камеру у стилу отмичара или Осаме Бин Ладена и анализира "свеукупну политичко- спортску ситуацију." Иначе је постало потпуно негледљиво јер је лик у моду увлачења Вожду на нивоу оне рушљорибе Вучићевића, чујем само да је у последње време популаран код Гробара јер патолошки пљује апсолутно све везано за Звезду, иако је Циган. Али има светлих тренутака, као онај синоћ, кад га обасја светлост нелечене, неразблажене, потпуне шизофреније.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
ja se secam da sam jednom naleteo kad je pljuvao ljude iz blica
04 X 1945
- јахач магле
Аки је пар пута спомињао да навија за ОФК.
...Сијају звезде као очи конобарице...