Bil Gejts šipu ga.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
P.S. Registrovati se pa onda ići na Thanks na post koji ima link za skidanje.
Rođaci wrote:brate plati Office 365
Brdja wrote:Rođaci wrote:brate plati Office 365
Software koji koristim redovno placam godisnje ili sam ga kupio... Office koristim toliko retko da mi je stvarno zao da placam 100e godisnje. Probao sam sa OpenOffice ali ne moze da otvori te tabele koje koristim, izgleda da je preslab ili nije kompatibilan.
@ElPadrino probacu ovo, hvala. Nadam se da smem bez VPN
Rođaci wrote:Brdja wrote:Rođaci wrote:brate plati Office 365
Software koji koristim redovno placam godisnje ili sam ga kupio... Office koristim toliko retko da mi je stvarno zao da placam 100e godisnje. Probao sam sa OpenOffice ali ne moze da otvori te tabele koje koristim, izgleda da je preslab ili nije kompatibilan.
@ElPadrino probacu ovo, hvala. Nadam se da smem bez VPN
onda uzmi mesečnu pretplatu i otkaži odmah kad uradiš šta treba
Мићара wrote:Ima li ko iskustva da je primao tetanus zvog povrede, ja sam imao povredu prije godinu dana, primio sam odmah 1 pa drugu posle mjesec dana i rekli su mi da dodjem da primim 3 posle godinu dana koliko je obavezna ta 3 doza ili moze da se ne primi...
друг члан wrote:Како иде брисање бодова из прекршаја у саобраћају? На две године,да ли од учињеног прекршаја, од споразума тј. пресуде или од наступања казне? У питању је била забрана управљања
Едит: срање сам направио пре годину дана, споразум и пресуда су били негде у априлу, а казна негде од јула
Users browsing this forum: No registered users and 51 guests