A ti Sevastole pričaš kako neko nije gladan ili žedan. Pa jel treba mamu mu jebem da se bunim samo ako sam gladan i žedan? Znači tek kad postaneš rob imaš pravo da se buniš? Isto negodovanje jer nas gledaju tamo ispod oka. Pa kako neće, pogledaj u šta su nam se tribine pretvorile u poslednjih 10 godina a seti se kako je izgledala i moja i tvoja tribina pre na primer 15 godina pa uporedi sa ovom septickom jamom danas. Sami smo se doveli do toga da nas ljudi tako gledaju.
Далеко од тога да је неко гладан и жедан,поготово у групи "Делије Север".Људи имају своје комбинације са СНС-ом и државом,кроз грађевинске фирме,тендере и послове у јавним предузећима,тако да не да нису на ивици егзистенције,него их баш боли дупе да секу грану на којој седе уживајући благодети синекуре.Чак и када се ради о неким маторијим "легендама севера" које више не иду на утакмице (Севастопољ воли да истакне да су у комбинацијама преко тих фирми људи који нису више активни) заправо то итекако има везе са трибином.Једном део северне трибине значи УВЕК део северне трибине! Нпр. када неки бивши члан групе, који је оставио траг на северу,настрада или умре... диже му се парола на трибини!...Нема везе што задњих xy година није долазио на трибину,он ће бити заувек део ње...То је тако у навијачком покрету свуда....
Према томе,ова прича Севастопоља зашто север не диже паролу против Рио Тинта и активно се не укључује у борбу против власти је само покривалица да се не би рекло нешто што би код сваког нормалног ко држи до себе изазвало презир и гађење.А то је признање да си у државним структурама на овај или онај начин.
Ја мислим да би свака навијачка група требала да се отворено успротиви вршљању Рио Тинта у Србији,исто онолико колико улажемо сви енергије у очување Косова и Метохије,борби за очување Републике Српске...итд.Нема ту подвајања..